![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymianię Rochas, JPG 2, Intuition, Kinerase, Sephora + apteczne i śr. półka DOKŁADKI
Nieaktualne
Edytowane przez palau Czas edycji: 2008-01-02 o 10:00 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
S. Sssss. SSSSS.
|
Dot.: Wymianię Rochas, JPG 2, Intuition, Kinerase, Sephora + apteczne i śr. półka DOK
cos u mnie za:
Aquolina balsam do ust o zapachu marakuja, brzoskwinia. - wypróbowany Zel i pianka z serii Jogurtowej Aquolina- zapach WIŚNIA ?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymianię Rochas, JPG 2, Intuition, Kinerase, Sephora + apteczne i śr. półka DOK
Może wpadnie Ci coś w oko za ziemię wulkaniczą, Lancome - mini krem do oczu - skóra dojrzała i micel kawior&trufle? Linki w podpisie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Palau podoba mi sie u Ciebie
Sephora puder rozświetlający - wypróbowany być może znajdziesz coś u mnie? Chocolovers nie mam niestety już,ale może coś innego Ci się spodoba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
paprak,
puder dior, paletka, podkład - sa świetne. Jendak to nie ta półka cenowa, a i koloru aktualnie nie mam jak przetestować ![]() phdwao, dziękuję ale nic nie widzę co mogłoby mi się przydać. Paulinka_S, niestety ale w wątku nic nie dojrzałam. Chętnie jednak przyjrzę sie ewentualnym dokładeczkom. bieta, micel mam tylko rosaliaca więc zapewne o niego Ci chodzi ? Zaraz zerknę w twój wątek i edytuję wiadomość. edit: Niestety nic nie widzę ![]() psycha, dziękuję za zainteresowanie - widac mijamy się bardzo. Aktualnie nic z twojego wątku nie jest mi potrzebne - eh eh. Mówi się: do trzech razy.. ale my już mamy tę trójkę za sobą ![]() irsin, z myślą o prezencie - zainteresowana jestem Rose Absolue. siek, napisz mi proszę - za co mam szukać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No i resztke zelu effaclar bym dorzucila ![]() pomysl cos ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() EDIT :interesuje mnie rowniez thalgo plasmalg. moze cos bardziej wartosciowego bys sobie latwiej wybrala za dwa kosmetyki ![]() EDIT : dodalam zdjecie Edytowane przez paprak Czas edycji: 2007-09-26 o 20:57 Powód: dodanie zdjecia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
paprak
![]() spokojnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Połowa żelu micelarnego Rosaliac KWC- za Vichy mleczko 3w1 lub micel Biodermy
znajdziesz coś w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za:
Aquolina balsam do ust o zapachu marakuja, brzoskwinia. - wypróbowany Zel i pianka z serii Jogurtowej Aquolina- zapach WIŚNIA Żel do mycia twarzy Nivea Visage Young - bez naklejki - produkt był kupiony na wiosnę więc nadal jest świeży, wypróbowany.[
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
mucia 18 - ewentualnie aquolina balsam, moja seria jogurtowa aktualnie jest zawieszona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
palau,
zapoznałam się z informacjami zawartymi w Twoim wątku poszukiwawczym, no i niestety z TOP-listy nie mam nic, a z listy kosmetyków, które wypróbowałabyś w drugie kolejnosci tylko 15-mililitrową buteleczkę szamponiku Kerium. Chyba najlepiej będzie, żebyś w tej sytuacji zajrzała do mojego wątku - zrobiłam tam "porządek". Może coś poza tym szamponikiem, którego wartość zdecydowanie nie odpowiada wartości Twojej miniaturki, wpadnie Ci w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.