![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię: perfumy [próbki i odlewki] / kosmetyki
jakich zapachów szukasz? interesuje mnie Noa
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
interesuje mnie Be Delicious DKNY ok. 25/30ml (2ml) Noa Cacharel EDT ok. 27/30ml (2ml) i próbki April Violets Yardley (4ml) Oxygen Lanvin (2ml) Donna Sergio Taccini (2ml)Halloween J. del Pozo (4ml) Vanille Caramel Sephora (2ml) link -> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=213084 oprócz tego co w wątku mam jeszcze balsamy zapachowe: jennifer lopez still ok 110ml/150ml paul smith women 75ml i żel pod prysznic: ralph lauren you've got gel 50ml
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za całą Noa Cacharel EDT ok. 27/30m?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos za DKNY 30ml
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=214220 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
czy jest cos w moich watkach co bys chciala u mnie(kilka rzeczy ) za to:
Be Delicious DKNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś za DKNY?Może odlewka Euphorii lub żel pod prysznic z lini perfumowanej Isabella Rosselinii My Manifesto?Mam rowniez parę próbek min zapachów trudnodostępnych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Może coś u mnie za coś z tego: Donna Sergio Taccini (2ml) Be Delicious DKNY ok. 25/30ml Noa Cacharel EDT ok. 27/30ml ? Tu link do mojego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=214224 A tu - na skróty - lista zapachów, które mam na wymianę: 2. MEXX EDT 60ml, minimalny ubytek. Mam je z wymianki na forum, jednak nie mój zapach. Brak korka i pudełka. 3. HUGO BOSS Deep Red EDP. Woda perfumowana 50ml, ORYGINALNA, kupiona w katowickiej Sephorze. Używana, została równa połowa - widać to gdy ułożymy buteleczkę poziomo, w pionie ubytek wygląda na większy, ponieważ butalka nie jest równa. 4. Hugo Boss 'Woman' (ten w białym kartoniku) - z 50 ml została połowa, w100% oryginał, wymianiony tu, na forum, z magdziaS. 5. Marc O'Polo Woman edt - z 30ml pozostała 1/4 objętości. Mam oryginalny kartonik. 6. Lolita Lempicka Perfumed Body Lotion 200ml - to ten w butli w kształcie serca. 7. Lolita Lempicka Perfumed Velvet Cream 300ml - "konewka" z pompką. W sumie ich cena to coś pomiędzy 250 a 300zł. Obydwa używane po parę razy, ubytki widać, ale nie są b.duże (w lotionie większy niż w kremie), w razie czego mam fotki. 8. Christian Lacroix TUMULTE - z 50ml zostało jakieś 40ml. Na początku oszalałam na ich punkcie, teraz mnie męczą. 9. Ulric de Varens MISS VARENS EDP 30ml, kilka razy psiknięty. Przyjemny, słodki zapach, trochę jak wata cukrowa. 10. * Mat; by Masaki Matsushima - z pierwotnej pojemności 20ml pozostalo troszkę ponad 10ml (flakon ma nierówny kształt) - wiecęj o nim w naszym KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...a-mat-edp.html Mam kartonik. Z wymianki z kokakolą (sorki za skopiowanie opisu to jednak nie mój zapach ) 11. That's Amore Gai Mattiolo ok. 20 ml/75 (jest to zapach, który w połączeniu z męskim tworzy z flakonów serce) 12. The Body Shop Cassis Rose EDT 30ml - psiknięty 2 razy, jednak nie mój 13. Burberry BRIT EDT - mam je z wymianki z Małą króweczka o imieniu - miało być 24ml ze 100, ale według mnie jest mniej, około 12ml. 14. Emanuel Ungaro DESNUDA EDP 40ml - kartonik, pędzelek, buteleczka troszkę porysowana, pozostało odrobinę ponad połowę 15. CELINE Femme EDT z 50ml zostało ok. 22 16. Emporio Armani City Glam - nóweczka z kartonikiem, otwarłam i raz psiknęłam - jednak nie mój 30ml MINIATURKI: 17. Azzaro Orange Tonic Eau de Toilette Tonifiante, 4ml, ładna buteleczka + pudełeczko 18. Very Valentino EDT 4,5 ml, kartonik 19. Calvin Klein TRUTH 4ml PRÓBKI: 20. Jean Patou JOY EDT 2ml + kofrecik 21. Dior Miss Dior Cherie 1ml + kofrecik 22. Hermes Eau D'Orange Verte - ok. 1,5ml 23. Chopard Mira Bai - ok. 1ml 24. Clinique Happy - ok. 1,2ml 25. ESCADA Ibiza Hippie 1,2ml PRÓBKI-ODLEWKI: 26. Kenzo Tygrys ok. 1,5ml 27. Nina Ricci NINA ok. 1,7ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
moze bys cos znalazła za Noe i/lub delicious?
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() perfumy Aquolina cioccolato bianco (biała czekoladka) 108ml/150ml perfumy Jette Joop flakonik 30ml, zużycie widoczne na zdjęciu Niestety nic nie znalazłam. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
15. CELINE Femme EDT z 50ml zostało ok. 22 19. Calvin Klein TRUTH 4ml 23. Chopard Mira Bai - ok. 1ml Niestety nic. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeśli się zgadzasz, to ślij mi adres na priv a w poniedziałej wyślę Ci te 3 rzeczy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
DKNY be delicious,
znajdziesz coś?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Może Neonatura Seve ok 25\50ml?Ma super opinie na wizażu:http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6503
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
April Violets Yardley (4ml)
Be Delicious DKNY ok. 25/30ml koniecznie chce!!!Co chcesz a nie?Zajryzj do mojego watku!
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z chęcią przyjmę próbeczki Rose Absolue YR, Le Feu Light. Jeśli się zgadzasz na sama próbkową wymianę (najchętniej próbki po 2ml). Edytowane przez Nanomi Czas edycji: 2007-10-14 o 22:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Ok Kocvhana a co bys chciala za te 25ml be delicious?Mam troche odleweczke niszowcow?Poza tym sporo ciekawych perfum w watku
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Z Twojego wątku to co Ci napisałam, ale to są trzy próbki więc się nie uzbiera na całą flaszeczkę. Musisz zdecydować czy chcesz sie wymienić tylko probkami, bo jak mówię za DKNY nie znajdę nic. Jeśli chcesz to napisz co Cię interesuje z próbek oprócz April Violets, chyba że chcesz tylko próbki fiołków. Mogę też ewentualnie odpsikać Ci 2ml DKNY.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Dokładka: Miniaturka Organza Givenchy, Miniaturka Organza Indecence Givenchy
Plus zdjęcia miniaturek. Edytowane przez Nanomi Czas edycji: 2007-10-15 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Dokładka: Armani Mania EDP, BVLGARI Eau Parfumee au the blank, BVLGARI Eau Parfumee au the vert, Angel Thierry Mugler
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
aquoliny już nie mam ale interesowałaby mnie
Miniaturka Organza Indecence Givenchy oprócz tego co w watku mam też np miniaturkę wish chopard lub miniaturkę laura biagiotti
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chętnie też wymienię się na próbki. Jeśli jesteś zainteresowana, to poprosiłabym o jakąś listę czy link. ![]() Edit: Czy interesują Cię nadal takie próbki?: April Violets Yardley Oxygen Lanvin Donna Sergio Taccini Halloween J. del Pozo Vanille Caramel Sephora |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
probki mogę zrobić z perfum: boucheron initial burberry london, lempicka edp escada sentiment i firmowe: escada by margaretha 24 faubourg hermes
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy takie pojemności próbek by Cię interesowały? April Violets Yardley (2ml) Oxygen Lanvin (1,5ml) Donna Sergio Taccini (1,5ml) Halloween J. del Pozo (1,5ml) Vanille Caramel Sephora (1,5ml) to by było ok. 8 ml, ale jeśli chcesz ktorąś wiekszą lub mniejszą to nie ma sprawy. ![]() Chętnie przyjmę: boucheron initial burberry london, lempicka edp escada sentiment 24 faubourg hermes |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() proszę o adres na PW ![]() również, ponieważ nie masz żadnej przekupki, prosiłabym Ciebie, abyś pierwsza wysłała przesyłkę, ale to ustalimy na PW ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.