![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Lancome*Dior*Bourjois*L'o real*DKNY -średnia i wyższa półka.Zapraszam
Witam serdecznie
![]() Wcześniej można mnie było mnie spotkać na wątku ciuszkowym ![]() Postanowiłam pojawić się również tutaj, gdyż mam trochę kosmetyków na wymianę. Mam nadzieje, że nasze wymianki będą przebiegać sprawnie. Mój regulamin 1.Zawsze informuję o defektach kosmetykow(gł. chodzi o opakowania-czyt. zepsuty atomizer, rysy itd.) 2.Jeśli nie jestem pewna co do oryginalnosci kosmetyku, zawsze uprzedzam. 3.Zawsze sprawdzam datę waznosci kosmetykow zanim je wysle, prosze Was rowniez o to samo, 4.Paczki wysyłam poleconym priorytetem 5. Wcześniej informuje, że data wyslania paczki sie zmieniła( w wyjatkowych okolicznosciach, rozumiem, że coś moze komuś wypaść, jestesmy tylko ludźmi) 6. Osoby poniżej 5 przekupek wysyłają pierwsze. Szukam 1. I love love Moschino 2. heiress Paris Hilton 3.acqua di gio-Armani lub Givenchy Amarigde d'amour. 4. Niebieski zapach Ralpha 4. kolorowka i pielęgnacja- średnia/wyzsza półka 5.maska absolut repair l'oreala 6.Baza pod podkład moze byc nawet z sephory 7.Pachnące balsamy 8. Błyszczyk Dior/chanel bladorożowy ![]() 9.Kuferek na kosmetyki i wszystko co wpadnie mi w oko ![]()
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2008-01-24 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lancome*Dior*Bourjois*L'o real*DKNY -średnia i wyższa półka.Zapraszam
Zapachy:
1. Lancome - Miracle Intense 75,80% z 50 ml opis: Lancome Miracle Intense jest silniejszy i bardziej korzenny od Miracle. Piękny, klasycznie kobiecy, a przez to bardzo uwodzicielski. Bardzo trwały, jego zapach będzie trwać od rana do nocy. Nuta zapachowa: chińska śliwka, frezja, magnolia, mandarynka, pieprz, imbir, jaśmin, ambra, piżmo Chanel- Coco mademoiselle Chanel 50 z 50 ml+ kartonik opis z KWC:Najnowsze dziecko Chanel i młodsze a zarazem bardziej nowoczesna wersja znanych niemal wszystkim perfum Coco. Nuta głowy: sycylijska pomarańcza, kalambriańska bergamota. Nuta serca: róża, orientalny jaśmin. Nuta bazowa: indonezyjska paczula, haitańska wetiweria, wanilia z Réunion, białe piżmo. DKNY Be delicious zielone ok 55% ze 125 ml opis: DKNY Be Delicious to uczta zmysłów i połączenie owocowych, kwiatowych oraz drzewnych nut zapachowych. Nuty zapachowe: jabłko, grejpfruit, konwalia, róża, magnolia, fiołek, biały bursztyn, drzewo sandałowe, ogórek. Zapachy podobne do DKNY Be Delicious: Envy Me - Gucci, Faconnable - Faconnable, Light Blue - Dolce & Gabbana. Yves Rocher - Plaisirs Nature - Framboise - woda toaletowa o zapachu malin zostało 25% ze 100ml Opis z kafeterii: "Nie widziałam bardziej dziewczęcych perfum. Zapach to świeża i słodka malina. W zupełności nie prowokująca, ale mimo tego odrobinę uwodzicielska. Mój facet je uwielbia. Zapach utrzymuje się przez cały dzień aż do wieczora. Idealne do szkoły, do pracy i na dyskotekę. " Atomizer, z zawartością ![]() Uwaga!! Zdjęcia nie są moje, wkleilam jedynie dla przyblizenia wygladu flakonika ( dla zainteresowanych mogę zrobić zdjecia). Wszystkie zapachy są w 100% oryginalne Próbki: *l'eau par kenzo pour femme (atomizer) * Gucci- Envy me *light blue ( z atomizerkiem) połowa próbeczki *Insolence-guerlain( z atomizerkiem) *Boss femme *Escada S(2 ml) *Salvador Dali (1,6 ml atomizer) purple light *burberry london (2ml atomizer) *Dior- Miss Dior Cherie(1ml atomizer) *Dior - J'adore(atomizer) *Kenzo pour homme (1,5ml atomizer) *Nina Ricci- czerwone (1,2 ml atomizer)
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2008-01-24 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
1.Dior Maska oczyszczająca w formie papierowej, do wszystkich rodzajow skóry.dostałam w prezencie,nie uzywalam, nowe 3 sztuki. UWAGA to nie probka ( zdjęcie nizej)
2.Clinique- peeling do twarzy- (superbalm fresh and cool face peeling essence)- usuwa martwe komórki, odżywia, nawilża,skóra pozostaje świeża i zdrowa. / zuzycie: uzyty raz z 60ml. Rowniez dostalam w prezencie, oddaje, bo chyba nie jest do mojej problemowej cery. 3. Balsam do ciała z serii Spa, ładny dekilatny zapach- zuzycie 5% Włosy: * L'oreal hot liss - krem wygładzający na gorąco, trwały efekt jedwabistych włosów, chroni przed wysoką temp. ok 60% z 150ml * Wella - Piankowy wosk błysk włosa nadaje włosom super połysk, ślicznie pachnie zużycie 5% *Dove 2 maseczki -color care(rozowa)ok 70% i hair silk niebieska ok 50% * czekoladowe musujące kule do kąpieli, nowe, ładnie zapakowane *Dove Color Care Nawilżająca maseczka do włosów nawilża włókna włosów podkreśla blask Twoich włosów Nawilżająca maseczka do włosów ze składnikami głęboko wnikającymi we włókna włosa, odbudowuje włosy rozjaśnione, bez ich obciążania. Włosy: odzyskują odpowiednią strukturę i siłę są zauważalnie piękniejsze sprężyste i miękkie w dotyku Kolor twoich włosów jest piękny i lśniący! *Hair silk maska do włosów, silnie nawilża, powoduje, że włosy niesforne, puszące się, "sianowate" i kręcone są rzeczywiście jedwabiście gładkie, przy czym nie obciąża ich nadmiernie i nie odbiera im wrodzonej witalności, co czyni większość ujarzmiających produktów. Włosy nie przetłuszczają się szybciej, nie są "oklapnięte".
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2008-01-24 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Kolorowka
1. Tusz l'oreala volume shocking - 2 razy 6 ml zuzucie: mniej niz 5 %, uzuty dosłownie 2,3 razy opis:Tegorocznym cudem L'Oreala jest tusz o nazwie Volume Shocking. Składa się on ze szczoteczki, którą nanosi się na rzęsy biały specyfik, oblepiający delikatne włoski i zwiększające ich grubość i długość, oraz z grzebyka, który pozwala sterować kolorem rzęs. Całość mieści się w opakowaniu o interesującym kształcie – nie walcowatym, jak większość innych tuszy, ale płaskim i futurystycznym. 2. Róż - visage bourjois pastel joues kolor lilas d'or 33- zużycie- minimalne ok 2,3% 3. Niższa półka Puder Yves Rocher- transparentny numer 50 , 10gram zuzycie 10% Joko- fioletowe cienie, 2 odcienie fioletu, zuzycie ok 3% Podkłado-puder Under20, dla młodej cery puder antybakteryjny, naturalny, 0% tłuszczu, wygładza, matuje,nie zatyka porów, przeciw trądzikowi, tuszuje przebarwienia. Zużycie 5,7% z 30ml. INGLOT-zielony cien [zdjęcie od słonika]
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2008-01-23 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Cienie+ kolorówka
1. Opis na zdjęciach Inne: * Paski whitestrips 5 sztuk górnych + 5 sztuk dolnych * Nowa, nieużywana kosmetyczka lacoste-bardziej do przechowywania kolorówki, ze wzgladu na boczne przegródki, dzieki ktorzym mozna utrzymac porządek w kosmetyczce( czego u mnie niestety nie ma i nigdy nie bedzie ![]() ![]()
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2008-01-24 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za Chanel albo DKNY? Mogę oddać wszystko z moich obu wątków
![]() ![]() ![]() Edytowane przez nikusia Czas edycji: 2008-01-22 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie Miracle, znjadziesz cos u mnie?
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Coco?
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Może coś za DKNY lub Miracle?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=193302 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
oz cos u mnie za . Tusz l'oreala volume shocking - 2 razy 6 ml zuzucie: mniej niz 5 %, uzuty dosłownie 2,3 razy
opis:Tegorocznym cudem L'Oreala jest tusz o nazwie Volume Shocking. Składa się on ze szczoteczki, którą nanosi się na rzęsy biały specyfik, oblepiający delikatne włoski i zwiększające ich grubość i długość, oraz z grzebyka, który pozwala sterować kolorem rzęs. Całość mieści się w opakowaniu o interesującym kształcie – nie walcowatym, jak większość innych tuszy, ale płaskim i futurystycznym. Puder Yves Rocher- transparentny numer 50 , 10gram zuzycie 10%
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Może cos u mnie za Miracle lub Coco?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za Chanel- Coco mademoiselle ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
może u mnie cos za paski wybielające?
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
interesuje mnie:
2. Róż - visage bourjois pastel joues kolor lilas d'or 33- zużycie- minimalne ok 2,3% 3.
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny odpisze wszystkim jutro, bo musze sie uczyc na jutrzejsze kolokwium.
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
za maske diora znajdziesz coś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
A może za Lancome - Miracle Intense 75,80% z 50 ml - Jil Sander Sport for Women 50ml z niewielkim ubytkiem.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=227223 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
iza2007,iwcia74,iwoona,bi ala_malpeczka,*nulka,pola _,guniagusia,
Soft,aga79 - przykro mi nic ![]() kropka - odpisałam
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Byłabym Miracle zainteresowana , o ile cos znajdziesz na wymianę.
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
ten dior to róz, nie cień, ale faktycznie nie opłaca mi się go zamieniać na paski, rozumiem że nie widzisz nic innego?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.