|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() YSL, Chanel, MAC, J.Sander
NIEAKTUALNE
Mam na wymianę: Kolorówka: 1. YSL TOUCHE BLUSCH NR 2; róż do policzków w pojemniczku z gąbeczką, w wieczku lusterko; róż jest sypki, pudełeczko prawie pełne; zużycie może 10% bardzo trudne do ocenienia. Kolor delikatny, stonowany róż. Mam ciemną karnację i na mojej skórze jest pawie niewidoczny. Idelany do naturalnego makijazu. 2. CHANEL KONTÓRÓWKA DO UST - ROUX SIENNA- używana kontórówka w kolorze czerwonym ale nie intensywny, wyglada b. naturalnie. Długość samej kredki 10 cm; ma pędzelek ( widoczne na zdjęciu "wygięcia" zniknęły po przygładzeniu) 3. CLINIQUE PALETKA 2 CIENI I RÓŻU; paletka jest mała- gift. zużycie niewielkie, wypróbowane kolory. W zestawie pędzelek. W paletce był błyszczyk, który zużyłam. 4. YR CIENIE LUMINELLE; VERT PARADIS- zielony, na skórze delikatny. wymienione; BEIGE NACRE- jasny w odcieniu różu, idelany do rozświetlania. TAUPE- kolorek minimalnie ciemniejszy niż na zdjęciu. Kolor nie jest intensywny. 5. MAC PODKŁAD ROZŚWIETLAJĄCY NC 400 -kolor dla opalotej cery, ze złotymi drobinkami. Kupiony w maju, pozostała połowa. Mam kartonik. Zapach; JIL SANDER SUN.- kupiony na początku września; 75 mil EDT ; ma mleczną butelkę dlatego trudno mi ocenić dokładnie zużycie ok 15 - 20 %. Chętnie wymienię się na art. do pielęgnacji włosów i art. do pielęganacji cery suchej/miszanej. Edytowane przez MagdalenaK2 Czas edycji: 2008-01-16 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: YSL, Chanel, MAC, J.Sander
moze cos za Jil Sander Sun?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie za Jila?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś za paletkę Clinique?
Zainteresowana jestem też różem, ale chętnie obejrzałabym dokładniejsze zdjęcia koloru. http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post5443672
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
John Frieda, Brilliant Brunette, Shine Release Volumizing Shampoo, szampon dla brunetek/szatynek, zwiększający objętość włosów, zużycie 10% z 250 ml John Frieda, Brilliant Brunette, Light Reflecting Moisturizing Conditioner, odżywka dla brunetek/szatynek, nawilżająca, zużycie max. 10% z 250 ml Plante System, Rosakalm, maseczka do cery naczynkowej, 3 razy użyta Jak "wyceniasz" te produkty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Dot.: YSL, Chalen, MAC, J.Sander
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Friedy, to ze względu na niedostępność tej marki w Polsce, kupowałam szampon i odżywkę na Allegro. Za każde zapłaciłam ok. 40 zł.
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za róz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Dot.: YSL, Chalen, MAC, J.Sander
podoba mi się u Ciebie YSL TOUCHE BLUSCH i JIL SANDER SUN
![]() odkopałam Twój wątek - mam nadzieję że jeszcze aktualny? zajrzyj, proszę, do mnie ![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj. Zainteresował mnie YSL TOUCHE BLUSCH NR 2; róż do policzków w pojemniczku z gąbeczką, w wieczku lusterko; róż jest sypki, pudełeczko prawie pełne; zużycie może 10% bardzo trudne do ocenienia. Kolor delikatny, stonowany róż. Zajrzyj do mojego wątku.
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
JIL SANDER SUN.- kupiony na początku września; 75 mil EDT ; ma mleczną butelkę dlatego trudno mi ocenić dokładnie zużycie ok 15 - 20 %.
moze cos u mnie ? ![]()
30.04.2014 3:15 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Mnie interesuje podklad Mac ,na wymiane mam podklad Loreala 3 razy uzyty Infabillible nr 200 Golden Sand lub jakas inna nowa kolorowka ze sredniej polki bo pielegnacji raczej miec nie bede na zbyciu .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.