![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Pearlania wymieni....
nieaktulane
Legenda ![]() rezerwacje na zielono nowe na czerwono SZUKAM: Bardzo pilnie poszukuję filtra svr 50 oraz lysanel active krem !! W każdej ilości przyjmę tez acnederm i cocoon z YR ![]() Rozpatrzę wszystkie propozycje, najchętniej jednak przygarniam pachnące balsamy, olejki do ciała, specyfiki do kąpieli; wszystko co pachnie słodko, owocowo lub korzennie; podobne zapachy perfum, mgiełek itd Z kolorówki mogą mnie skusić jasne podkłady, pudry; także bronzery, róże, rozświetlacze; także w kremie i sypkie; Bardzo chętnie przygarnę tez wszelkie specyfiki przydatne w technice decoupage (lakier, patyny, kraki, media) w niewielkich ilościach do przetestowania; miło będzie jak ktoś pojedyncze, ciekawe serwetki (takie zwykłe stołowe) ![]() Moje kosmetyki na wymianę: Kosmetyki pielęgnacyjne: *ciało* * Kamill - body lotion, 250ml; użyty 2 razy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...-do-ciala.html * Sun ozon - mleczko do opalania faktor 20; zostało trochę mneij niż połowa z 200ml; * Tesco sun balsam do opalania dla dzieci faktor 40; zielony spray; zostało ponad 3/4 opakowania z 200 ml. * Ziaja - krem na pękające piety - użyłam 2 razy; * Ziaja sopot sun - krem na usta i znamiona; faktor 40, zużycie ok 5 %; *I Isana - balsam do rak i paznokci (niebieska tubka); zostało ok. 3/4 opakowania; *Cztery pory roku - różany balsam do ciała; tuba 250 ml; użyty 2-3 razy; *Sudocrem - zostało ponad 3/4 z opakowania 60g; *Be beauty - slim-żel - antycellulitowy żel do ciała; zostało trochę mniej niż połowa z 200 ml; *Coty - healing garden, balsam do ciała rumiankowy - została ponad połowa z 200 ml; *Joanna sensual- balsam brązujący - została połowa z 200 ml *twarz* * Ava laboratorium - ogórkowy krem do twarzy, z wyciągiem z morwy; została ponad połowa opakowania https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...bielajacy.html * Ziaja nuno - żel punktowy; tubka 15 ml, użyty kilka razy; * Kolastyna - ogród spa, krem przeciwzmarszczkowy na noc; została ok 1/4 opakowania; *Avon - pure pore fection - pianka oczyszczająca do twarzy; została połowa ------------------------------------------------------------------ *włosy* 4. Sunsilk - Głęboki brąz – krem (została 1/3 opakowania) * Nivea - Hair Care - Brilliant Brown - Olśniewający Brąz - balsam bez spłukiwania - zostało ok 90%opakowania (zdjęcie na życzenie) * Joanna - rzepa - serum wzmacniająco-regenerujące do zniszczonych końcówek włosów; użyte 2 razy; *Joanna - effect.net - nabłyszczacz tryskający, zostało ok 3/4 ze 100 ml *Helene Curtis - thermasilk - volume & shine - zostało troche mniej niż połowa z 200 ml; *Oriflame - colour enhancing Chocolate Brown Conditioner- odżywka do brązowych włosów, użyta 2 razy na długie włosy; *Pantene - odżywka bez spłukiwania - intensywna regeneracja - zostało ok 50%; ----------------------------------------------------- Próbki: *ziaja - nuno - antytrądzikowy krem tonujący nr 02 odcień opalony (2 sztuki) *ziaja - herbika plant - balsam do ciała nawilżająco-odżywczy z olejem z winogron - żółty (7x7ml) *Bioderma - photoderm max spf 50+, barwiąca (tanned skin) - 2 próbki po 5 ml; jedna z nich była raz użyta a drugiej jest końcówka KOLORÓWKA ***Cienie sypkie Matowe sypańce margaret cosmetics (nie mają numerków kolorów): 9. pastelowy, jasny fiolet inne: 14. celia - powiew orientu - biały ze srebrnymi drobinkami B01 - tylko odsypka
Edytowane przez pearlania Czas edycji: 2008-02-17 o 21:23 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pearlania wymieni....
znajdziesz cos za:
. Ziaja - waniliowe masło do ciała (użyte 2 razy) 5. Schauma fluid do wlosow, z olejkiem kokosowym i maslem shea (użyte 3 razy) 6. Schwarzkopf - Gliss Kur - Asia Beauty - intensywna odżywka hydra-oil (użyty 3 razy, zużycie widoczne na zdjęciu) ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
KOLORÓWKA c.d.
*twarz* Essence - cooling bronzing powder - odsypka 2-3 g. z opakowania 5 g. 58. Wibo - your fantasy - puder brązujący (mapka, 3 kolory) - zużycie widoczne na zdjęciu; 67. Wibo lovely - make-up brillance - fluid rozświetlający (pastelowy); użyty 5-6 razy; *Dermacol - prawdopodobnie nr 211 (nr sie starł) jasny chłodny odcień; mogę zrobić próbkę; 73. H&M - savanna bronze, puder brązujący z motylkiem ![]() [COLOR="Red"][B]*DMM Maybelline - podkład w musie, odcień cameo, zużycie około 1/4 (foto na życzenie) *oczy* cienie 11. Lemax cień do powiek nr 2 (połyskująca zieleń ze srebrnymi drobinkami) tylko wypróbowany, lekko "zadrapana" powierzchnia cienia; 14. Cantare, cień do powiek, nr 18; jasna zieleń, wierzch połyskujący, reszta matowa; użyty 3 razy; 15. Cantare, cień do powiek, nr 17; czekoladowy brąz, wierzch połyskujący, reszta matowa; użyty ok 5 razy; 17. Vollare, cień do powiek Medium nr 4; jasna zieleń, lekko perłowy; tylko wypróbowany; 18. Vollare, cień do powiek Medium nr 47; jasny szary, lekko perłowy; tylko wypróbowany; 20. Inglot cień do powiek, perłowy nr 55; jasna oliwka; tylko wypróbowany - niestety cień pokruszył sie w kosmetyczce więc mogę dorzucić gratis do wymianki jeśli ktoś będzie zainteresowany tym kolorkiem, nadal nadaje się do użytku tylko jest połamany, na życzenie zrobię fotkę stanu aktualnego! 21. Delia Glamour Flash, opalizujący cień do powiek nr 6; turkus z mnóstwem opalizujących drobinek; tylko wypróbowany; 22. Sensique, kremowy cień do powiek nr 3-5; 3 odcienie zieleni; tylko wypróbowany; 24. Sensique, kremowy cień do powiek nr 3-2; 3 odcienie szarości; tylko wypróbowany; 28. Cantare - cień jedynka nr 18, kolor starego złota, wpadający w miedziany; tylko wypróbowany kolor; 30. Sensique - aksamitne cienie do powiek uno, nr 1-114 (sredni fiolet); użyte 2-3 razy; [[COLOR="Black"]59. Sensique - aksamitne cienie do powiek uno, nr 1-101 (biały, lekko perłowy) tylko wypróbowany kolor; 61. Bell - satin mat - matowy cień do powiek nr 147 (szary brąz); użyty 2 razy; 63. Vollare - cień do powiek roxana nr 6 (ciemny, malinowy róż); użyty 2 razy; *Sephora - baza pod cienie do powiek - użyta 2-3- razy cienie w kremie: 32. Paloma - creamy eyeshadow nr 1 (biały); uzyty 3 razy; 70. Ruby rose - eyeshadow cream; salmon pink; nr eg16;(jasny, perłowy łososiowy róż); została połowa opakowania; *Bell mousse - cień do powiek w kremie/musie, nr 70; użyty 2-3 razy; http://www.bell.com.pl/index.php?opt...253&Itemid=243 *usta* 43. Vollare - 3D glamour shine - kolor to taka kawa z mlekiem; użyty kilka razy; 44. Wibo - high shine lip gloss - brąz ze złotymi drobinkami; użyty kilka razy; 48. Rival de loop, nr 011; ciemny róż z drobinkami, lekko kryjący; użyty ok 5 razy *Wibo - be glamour - chłodzący błyszczyk do ust w tubce zakończonej pędzelkiem; czekoladowy; zużycie to niecałe 10 %; ---------------------------------------------------------------------- ZAPACHY *Coty - Chanson d'Emotions - Calme de la mer EDT - zostało ok 50% z do ml Avon - pur blanca EDT - próbka *Avon naturals - mgiełka do ciała czereśnia i gałka muszkatołowa; zostało ok 5/6 ze 125 ml *Yves rocher woda o zapachu mango, zostało trochę mniej niż połowa ze 100 ml; LAKIERY DO PAZNOKCI: 52. [Lovely - lakier do paznokci z keratyną, kolor brzoskwiniowy; użyty raz; 53. Wibo - your fantasy - transparentny z połyskującymi drobinkami; zużycie widoczne na zdjęciu 54.Wibo - lakier do paznokci z refleksami - transparentny z połyskującymi złotymi drobinkami; zużycie widoczne na zdjęciu; ------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------ Pozostałe zdjęcia w poście nr 6 i 11 ! ![]() ---------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------
Edytowane przez pearlania Czas edycji: 2008-01-03 o 15:35 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
5. Schauma fluid do wlosow, z olejkiem kokosowym i maslem shea (użyte 3 razy) 6. Schwarzkopf - Gliss Kur - Asia Beauty - intensywna odżywka hydra-oil (użyty 3 razy, zużycie widoczne na zdjęciu) 7. Hegron, Creme Spoeling, Odżywka do włosów do spłukiwania (została 1/3 opakowania) 8. Mrs. Potter's odżywka bez spłukiwania - melisa, limonka (została 1/2 opakowania)
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Karolinka
![]() ![]() słoniku - najchętniej skusiłabym się na: FARMONA - mus do ciała ARBUZ I MELON - prawie cały; wiem, ze na niebiesko i łatwo nie oddasz ale masełko ziaji tez jest prawie całe ![]() ![]() Titina - nic nie znalazłam dla siebie
Edytowane przez pearlania Czas edycji: 2007-10-04 o 21:26 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za ziaja masełko i 2x odsypka cieni
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
no niestety , wole większe wymiany szkoda wysyłki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
cos za 6. Schwarzkopf - Gliss Kur - Asia Beauty - intensywna odżywka hydra-oil (użyty 3 razy, zużycie widoczne na zdjęciu) ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5132485
to mi sie jeszcze spodobalo, przepraszam zazwloke, ale caly czas sie zastanawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
czy moge liczyć na jakąkolwiek odpowiedź ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Podoba mi się u CIebie:
6. Schwarzkopf - Gliss Kur - Asia Beauty - intensywna odżywka hydra-oil (użyty 3 razy, zużycie widoczne na zdjęciu) i 20. Inglot cień do powiek, perłowy nr 55; jasna oliwka; tylko wypróbowany; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
niestety na razie nic mnie nie zainteresowalo
![]() pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
czy ten balsam jest mały czy duzy?
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
To jest ta mniejsza wersja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
podoba mi się:
1. Balsam do ciała w piance - Cztery pory roku; z wyciagiem z bawełny (zostało ok. 1/3 opakowania) 2. Ziaja - waniliowe masło do ciała (użyte 2 razy) 3. Cztery pory roku - jogurtowy balsam do ciała - wiśniowy (nowy) 23. Sensique, aksamitne cienie do powiek nr 3-103; złocisty bez i 2 odcienie brązu; tylko wypróbowany; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozdrawiam
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
za te ktore wymienilas u mnie chcialabym ten olejek do wlosow glis kur asia beauty i wode toaletowa kwiat pomaranczy, co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Dla mnie świetnie, bardzo mi pasuje tylko nie wiem czy to nie będzie za mało za rzeczy od Ciebie, jak myslisz?
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
czesc! cos u mnie za
Cztery pory roku - jogurtowy balsam do ciała - wiśniowy (nowy)
![]() |
#23 |
BAN stały
|
Hej interesuje mnie to :
9. Max Factor - Flawless Perfection - podkład; odcień 90 toffee (bardzo ciemny, dla mulatki ) - raz użyta baza, podkład nieużywany; 10. Nivea - Visage Young - Beautiful Skin - krem nawilżający + lekki podkład - użyty ok. 5 razy; prawie cały; 6. Schwarzkopf - Gliss Kur - Asia Beauty - intensywna odżywka hydra-oil (użyty 3 razy, zużycie widoczne na zdjęciu) 2. Ziaja - waniliowe masło do ciała (użyte 2 razy) 3. Cztery pory roku - jogurtowy balsam do ciała - wiśniowy (nowy) zajrzyj do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
To mnie interesuje, rzeczy pogrubioną czcionką najbardziej. Co proponujesz, może jeszcze coś sobie wybierzesz u mnie?
Mrs. Potter's odżywka bez spłukiwania - melisa, limonka (została 1/2 opakowania Schwarzkopf - Gliss Kur - Asia Beauty - intensywna odżywka hydra-oil (użyty 3 razy, zużycie widoczne na zdjęciu) Lemax, cien do powiek nr 3; oliwka opalizująca na złoto; tylko wypróbowany; Vollare, cień do powiek Medium nr 4; jasna zieleń, lekko perłowy; tylko wypróbowany Vollare cień do powiek Orfeusz nr 39; jasna zieleń (taka słoneczna, limonkowa); wierz mocno perłowy; tylko wypróbowany; Sensique, kremowy cień do powiek nr 3-5; 3 odcienie zieleni; tylko wypróbowany Vollare: 1. biały opalizujący na róż i złoto nr 26 . jasny, matowy, pastelowy róż z niewielkimi ciemnoróżowymi drobinkami (drobinki mało widoczne) (brillant, bez numerka) jasny, błyszczący róż, opalizujący na srebrny nr 18 pastelowy, bardzo jasny róż 12. pastelowy, jasny brzoskwiniowy
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
elcio znajdziesz co s u mnie odp prosze u mnie
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Ja się jeszcze zastanawiam jakby co
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chii1986 spodobał mi sie jeszcze bronzer Astor u Ciebie; mogę dać wszystko, co sobie wybrałaś oprócz Olejku Asia beauty bo ten już leci do Truskawkowejwiosny ![]() Słoniku, poczekam jeszcze ![]()
Edytowane przez pearlania Czas edycji: 2007-08-31 o 13:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.