|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki avon i oriflame!! Zapraszam
Hej, mam do wymianki NOWE i NIE UŻYWANE kosmetyki firmy Oriflame i Avon.
1. Oriflame, krem do ciała milk&honey, 250ml 2. Oriflame, żel pod prysznic milk&honey, 200ml, 3. Oriflame, całonocna kuracja na dłonie(krem do rąk) swedish spa, 100ml 4. Oriflame, kremik uniwersalny z serii tender care, 15ml, 5. Avon, konturówka do oczu, czarna. Zapakowana w folie ----- Wymienie się za książki ale nie zniszczone i takei które mnie na serio interesują Najbardziej szukam torby w stylu worka(bądź podobne), ale nowej, może być własnoręcznie szytej. Prosze o pisanie co chcielibyście dokładnie. Bo nie wiem na jaką wartość sobie suzkać u was.
Hold your head up high. Life is full of small, perfect moments. Edytowane przez moya07 Czas edycji: 2008-04-23 o 15:56 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki avon i oriflame!! Zapraszam
Coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
COS U MNIE ZA 3. Oriflame, całonocna kuracja na dłonie(krem do rąk) swedish spa, 100ml ?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() odp u mnie ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
![]() 1. Oriflame, krem do ciała milk&honey, 250ml 2. Oriflame, żel pod prysznic milk&honey, 200ml, 3. Oriflame, całonocna kuracja na dłonie(krem do rąk) swedish spa, 100ml 4. Oriflame, kremik uniwersalny z serii tender care, 15ml, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie najbardziej podoba mi się 1,2 i 4. Torebka jest w bardzo dobrym stanie, jest tylko troche przybrudzone i możliwe, że pranie może tylko trochę pomóc jak to ma zazwyczaj w przypadku torebek płóciennych.
Jeśli jesteś nadal zainteresowana to daj mi znać to podam Ci jeszcze wymiary. Torebka jest raczej mała(średnia). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
1. Oriflame, krem do ciała milk&honey, 250ml
2. Oriflame, żel pod prysznic milk&honey, 200ml,
![]() |
#13 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Torba granatowa i czarna ,obie kilka razy uzte ,stan idelany zadnych uszkodzen i mam jedzcze nowy portfel jakbys byla zainteresowana i bizuterie 2 bransoletki i kolczyki .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Oriflame, kremik uniwersalny z serii tender care, 15ml, Oriflame, żel pod prysznic milk&honey, 200ml, . Avon, konturówka do oczu, czarna. Zapakowana w folie ??? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Czy zainteresuje Cię coś u mnie? Zapraszam
![]() 1. Oriflame, krem do ciała milk&honey, 250ml 2. Oriflame, żel pod prysznic milk&honey, 200ml, 3. Oriflame, całonocna kuracja na dłonie(krem do rąk) swedish spa, 100ml 4. Oriflame, kremik uniwersalny z serii tender care, 15ml, Edytowane przez levante Czas edycji: 2008-04-24 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie wybrałam za torbę. Pozdrawiam!
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
1. Oriflame, krem do ciała milk&honey, 250ml
2. Oriflame, żel pod prysznic milk&honey, 200ml, 3. Oriflame, całonocna kuracja na dłonie(krem do rąk) swedish spa, 100ml 4. Oriflame, kremik uniwersalny z serii tender care, 15ml, cos u mnie w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.