![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
CZERWIEC wymienię essence, avon, nike, odżywki,pędzle..
Witam,
Poszkuje: - cieni (zarówno pojedynczych jak i palet ![]() - bazy pod cienie - kosmetków z BU (chętnie kwasy, hydrolaty) - tuszy do rzęs pogrubiających - balsamów Neutrogeny - kremów do stóp - wód toaletowych w zamian mam do wymiany następujące przedmioty. Wody toaletowe: 1. Nike Up or Down for man 25 ml. Niewielkie zużycie widoczne na zdjęciu. "Odważny i męski aromat brzmiący nutami imbiru, piżma, kardamonu, bursztynu i cedru. Oddaje osobowość i zmysłowość nowoczesnego mężczyzny - jest indywidualny, zdecydowany i przenikliwy."Shirinn 2. Avon Little White Dress 3. Avon Eternal Magic 50 ml. Zużycie widoczne na zdjęciu. "Czarowny i niepowtarzalny zapach, który jest jak spowita weń kobieta - intryguje i uwodzi. Aksamitne róże i irysy połączone z ciepłym akordem wanilii i kremową drzewną nutą sprawia, że trudno będzie o Tobie zapomnieć... nuta głowy: fiołek, sycylijska bergamotka, różowy pieprz; nuta serca: róża, irys, liść magnolii; nuta bazy:wanilia, akord drzewny, akord piżmowy."mama_emi 4. Cocomask- maska kokosowa do włosów. Wyjściowa pojemość: 200ml. "Dodaje włosom świeżości, przeciwdziała elektryzowaniu, zmiękcza i wygładza. Dzięki specjalnie dobranym składnikom nawilża i chroni włosy, ułatwia rozczesywanie. " 5. Kallos, Maska Carota. Wyjściowa pojemność: 200 ml. "Krem pielęgnacyjny do włosów z wyciągiem z marchwi. Wzbogacony wyciągiem z siemienia lnianego jest środkiem do pielęgnacji włosów. Bogaty w witaminy, proteiny, kwasy organiczne i sole mineralne. Dzięki nim włosy stają się lśniące i łatwe w pielęgnacji. Polecany do włosów tłustych i często mytych." mama_emi 6. Okrągła szczotka do włosów
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=766737 Edytowane przez andzik241 Czas edycji: 2011-06-27 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC wymienię essence, avon, nike, odżywki,pędzle..
6. Vipera, róż TRENDY kolor 303 (troszeczkę przetarte opakowanie). Zużycie widoczne na zdjęciu.
"Kompozycja koloru i świetlanych efektów. Stanowi wdzięczny dodatek rozświetlonej mgiełki kolorystycznej. Barwami natury odmładza cerę." 7. Senique aksamitny róż na polczki nr 102. Zużycie widoczne na zdjęciu. "Delikatne i nowoczesne pudry o jedwabistej konsystencji, świetnie modelują owal twarzy, pozwalają na uzyskanie efektu pięknej, słonecznej opalenizny. Nadają twarzy zdrowy koloryt i delikatnie ją rozświetlają. Formuła wzbogacona o olejki roślinne jojoba i aloe vera, które zapobiegają utracie jędrności i wysuszeniu skóry oraz wspomagają jej prawidłowe funkcjonowanie" 8. Wielobarwny rozświetlający puder Essence z limitowanej serii Blossoms etc. NOWY! "Multikolorowy rozświetlający puder prasowany dostępny w jednym kolorze 01 Flower Power. Zapewnia delikatne rozświetlenie oraz naturalne wykończenie. Posiada odcienie beżu, różu oraz brązu." Shirinn 9. Essence, Forget it! 3 in 1 korektor.Zużycie widoczne na zdjęciu. "Paleta 3 korektorów w jednym opakowaniu. Kolor różowy - dla maskowania sińców pod oczami, kolor beżowy - dla wyprysków, kolor zielony - dla naczynek. Kremowa konsystencja i połączenie trzech kolorów w jednym opakowaniu to główne zalety tego produktu." 10. Błyszczyk Basic różowy. Użyty 1 raz. 11. Lovely, Błyszczyk z pędzelkiem. 12. Essence kredka(eyeliner) z limitowanej serii Return to Paradise. Kolor 02- turkus.Użyty 2 razy.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=766737 Edytowane przez andzik241 Czas edycji: 2011-06-19 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
13. Komplet pędzli LancrOne. Pędzle z włosia naturalanego w brązowm etui. Niewiele użytwane.
(poza pędzlami do oczu i ust!!!) 14. Pędzel do różu lub pudru KOBO. Jedynie wyprany.Pusia84 15. Różowa myjka. NOWA 16. 2 Płytki do stempelków i 'ściągaczka' -niestety ale stempelek sie zgubil ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=766737 Edytowane przez andzik241 Czas edycji: 2011-06-27 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA
17. Mocznik 30 g (NOWY) ważny do 08.2012 " Substancja higroskopijna o działaniu nawilżającm, złuszczającym, wzmacniającym barierę skórną. Czystość surowca: cz.d.a. – 99,9-99,99%, gwarantuje najwyższą jakość oraz bezpieczeństwo stosowania. Działanie mocznika: w stężeniu do 10% działa silnie higroskopijnie, nawilżająco wzmacnia barierę skórną w stężeniu ponad 10% (10-50%) ma działanie keratoliczne i silnie antybakteryjne - nie stosować w przypadku skóry wrażliwej znosi nadmierne rogowacenie i stany zapalne mieszków włosowych zapobiega wrastaniu włosów po depilacji złuszcza skórę na stopach, zapobiega jej narastaniu, zmniejsza skłonność do pękających pięt ułatwia usuwanie łuszczycowych łusek na skórze głowy i ciała odświeża i uelastycznia skórę zmniejsza świąd skóry o podłożu chorobowym złuszczając warstwę rogową ułatwia przenikanie składników aktywnych Wskazania: skóra sucha, alergiczna, skłonna do odwodnienia AZS wspomagająco podczas kuracji retinoidami w chorobach skórnych przebiegających z nadmierną keratynizacją (łuszczyca) zapalenie mieszków włosowych gęsia skórka na ramionach i ciele skłonność do wrastania włosów po depilacji nadmierne rogowacenie skóry stóp, łokci i kolan podrażnienie i wysuszenie skóry wywołane nadmiernym stosowaniem agresywnych detergentów Zastosowanie: toniki, kremy i sera do twarzy balsamy i lotiony do ciała kremy i maści do stóp preparaty do mycia ciała 18. Essence Matt Top Coat (użyty jeden raz)- kupiony i otworzony 25.06 19. Lakier Miss Selene odcień 193 (czerwony mieniący) - zostało ok.90% 20. Lakier Simple beauty mini kolor 304 (turkusowo-miętowy) -zostało ok.80% 21. Lakier Wibo Crystal Strenght kolor 136 (niebieski) - użyty ok 4 razy. Zapraszam ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=766737 Edytowane przez andzik241 Czas edycji: 2011-06-27 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie m.in. za blossoms?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś za pędzel Kobo i Karotę (ile jej zostało)?
Poza wątkiem mam jeszcze krem do stóp Acerin Lavendi, parę razy użyty.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś za
2. Avon Little White Dress 50ml. Zużycie widoczne na zdjęciu. "Biel podbiła cały świat swoją lekkością, zwiewnością i elegancją. Jak żaden inny kolor podkreśla kobiecość, dodaje uroku. Koktajl świeżych cytrusów, frezji i słodkiej gardenii z białym piżmem w tle sprawia ze aż promieniejesz młodością i nabierasz apetytu na subtelny flirt." 3. Avon Eternal Magic 50 ml. Zużycie widoczne na zdjęciu. "Czarowny i niepowtarzalny zapach, który jest jak spowita weń kobieta - intryguje i uwodzi. Aksamitne róże i irysy połączone z ciepłym akordem wanilii i kremową drzewną nutą sprawia, że trudno będzie o Tobie zapomnieć... nuta głowy: fiołek, sycylijska bergamotka, różowy pieprz; nuta serca: róża, irys, liść magnolii; nuta bazy:wanilia, akord drzewny, akord piżmowy." |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
coś za:
2. Avon Little White Dress 50ml. Zużycie widoczne na zdjęciu. "Biel podbiła cały świat swoją lekkością, zwiewnością i elegancją. Jak żaden inny kolor podkreśla kobiecość, dodaje uroku. Koktajl świeżych cytrusów, frezji i słodkiej gardenii z białym piżmem w tle sprawia ze aż promieniejesz młodością i nabierasz apetytu na subtelny flirt." 3. Avon Eternal Magic 50 ml. Zużycie widoczne na zdjęciu. "Czarowny i niepowtarzalny zapach, który jest jak spowita weń kobieta - intryguje i uwodzi. Aksamitne róże i irysy połączone z ciepłym akordem wanilii i kremową drzewną nutą sprawia, że trudno będzie o Tobie zapomnieć... nuta głowy: fiołek, sycylijska bergamotka, różowy pieprz; nuta serca: róża, irys, liść magnolii; nuta bazy:wanilia, akord drzewny, akord piżmowy." 4. Cocomask- maska kokosowa do włosów. Wyjściowa pojemość: 200ml. "Dodaje włosom świeżości, przeciwdziała elektryzowaniu, zmiękcza i wygładza. Dzięki specjalnie dobranym składnikom nawilża i chroni włosy, ułatwia rozczesywanie. " 5. Kallos, Maska Carota. Wyjściowa pojemność: 200 ml. "Krem pielęgnacyjny do włosów z wyciągiem z marchwi. Wzbogacony wyciągiem z siemienia lnianego jest środkiem do pielęgnacji włosów. Bogaty w witaminy, proteiny, kwasy organiczne i sole mineralne. Dzięki nim włosy stają się lśniące i łatwe w pielęgnacji. Polecany do włosów tłustych i często mytych."
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
mi się u Ciebie podoba:
blossoms jak już pisałam ![]() perfumy nike kredka essence turkusowa mogłabym oddać za to wanilie, krem planet spa i połowę maski ziaja (druga połowę zostawiłabym sobie) i jeszcze cos dorzucić, bo nie wiem ile te perfumy nike są warte... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Za Carotę mogę oddać matt coat (mniej więcej równowartość, bo za matta dałam 7,50). Co Ty na to?
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Mi pasuje
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hmm to gdybys sie zgodzila na taka wymiane jak proponuje to daj znac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
2. Avon Little White Dress 50ml. Zużycie widoczne na zdjęciu. 3. Avon Eternal Magic 50 ml. Zużycie widoczne na zdjęciu Wielobarwny rozświetlający puder Essence z limitowanej serii Blossoms etc. NOWY! 14. Pędzel do różu lub pudru KOBO. Jedynie wyprany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
bez essence blossoms?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Mogę wymienić na
Pierwsza propozycja: Avon Little White Dress i obie maski Druga propozycja: Eternal Magic i jedna z mask ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- ok, czekam ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
za lasting finish chciałabym inny podkład
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
8. Wielobarwny rozświetlający puder Essence z limitowanej serii Blossoms etc. NOWY! 9. Essence, Forget it! 3 in 1 korektor.Zużycie widoczne na zdjęciu. 13. Komplet pędzli LancrOne. Pędzle z włosia naturalanego w brązowm etui. Niewiele użytwane. 14. Pędzel do różu lub pudru KOBO. Jedynie wyprany. ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Nie oddam całej, ale mogę odlać trochę ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Puder Essence, korektor (tego różowego już prawie nie ma prawda?), pędzel KOBO i kredkę Essence ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za
13. Komplet pędzli LancrOne. Pędzle z włosia naturalanego w brązowm etui. Niewiele użytwane. Odp. u mnie ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- hmm.... pędzle plus z twojego wątku ciuchowego 24. Bransoletka czarna koła 25. Bransoletka koło w kwiatki za 6. Clarena, Depilation Line, No More Hair, Silver Emulsion. od razu mówie że to ta większa tubka: 200ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Mogę ci spokojnie oddac te połprodukty za pędzle...
A co do minerałów to osobiście polecam, mi się bardzo cera poprawiła od kiedy uzywam minerałów i naturalnej pielegnacji ![]() Pisz u mnie co i jak.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
szczerze mówiąc nie znoszę kokosa więc wezmę karotę.
![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
13. Komplet pędzli LancrOne. Pędzle z włosia naturalanego w brązowm etui. Niewiele użytwane.
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.