|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
bielizna, ciuszki, małe rozmary i lista życzeń ;)
Witam
WISHLISTA UWAGA: na terenie Zabrze, Tarnowskie Góry, Chorzów, Ruda Śląska, Gliwice, Katowice, Bytom, Lubliniec, Olesno można się umówić na odbiór z rąk do rąk. zastrzegam sobie prawo do niewymienienia się rzeczami, jeżeli którąś z rzeczy weźmie sobie ktoś z mojej rodziny. Oczywiście poinformuje o tym i zaproponuje coś innego . Rzeczy będą dodawane, jak będę miała coś nowego i kasowane, jak wymienie się. Pozdrawiam
Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-11-23 o 22:43 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: bielizna, ciuszki, małe rozmary i lista życzeń ;)
STANICZKI I TOP
1. Czarny stanik ELLE B-75w całości usztywniony. na całej powierzchni [ 2. lekko kremowy stanik z białymi koronkami A/B (mogę podać dokładniejsze wymiary - zmierzyć)prześliczny staniczek prześwitujące miseczki, na nie naszyte koronki, ramiączka bardzo rozciągalne i regulowane w złączeniu mała kokardka. Używany może 1 raz + do zdjęcia. Stan bdb+ (wychądzą gdzieniegdzie minimalne niteczki) 3. biały/kremowy top HANNA STYLE S-3880% polyamid 20% elasthan idealny na wf z podwójnymi cieniutkimi ramiąckami (1 para normalnie, 2 się krzyżuje [zdjecie]) przylega do ciała, naciągliwy 4. seksowny zółty stanik KONRAD 70 B85% polyamid 15% elastan prześliczny koronkowy stanik, nie używany [ale bez metek, leżał w szafie] ramiączka również koronkowe, w złączeniu urocza kokardka, rozciągliwe, regulowane ramiączka. 5. biały stanik z koronką MILAVITSA 70A90% poliamida 10% elastana bardzo dziewczęcy, uroczy, nie używany [bez metek, leżał w szafie] bez fiszbin! regulowane ramiączka, prześlicznie wyszyty 6. biały stanik bez górnych ramiączek z koronką Eur?ella 75C100% cotton używany, lekko sprany, stan dobry (bez uszkodzeń żadnych) biały materiał i doszyta koronka. Bardzo ładny ! Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-11-23 o 14:31 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
STANICZKI I TOP!
95% cotton 5% elasthan bardzo dziewczęcy i urokliwy staniczek! podwójne górne ramiączka, nie używany, bez metek [leżał w szafie] stan celujący. Wsyztsko wyszyte bardzo starannie, przepiękny! bez fiszbin (jednak miejsce na nie jest, prawdopodobnie wyjęte), miejsce, by coś wlożyć ^^, bardzo ładny, prześlicznie wyszywany. Stan dobry+(używany kilka razy, bez jakichkolwiek uszczerbków) wyszukany, bardzo ładny, dobrze się dopasowuje, prześlicznie zrobiony, łądnie wygląda (zdjecie). dziewczęcy bardzo. używany, jednak bez śladów użytkowania prócz sparanej metki stan bdb-. 85% polyamid, 15% elasthan prześliczny, i naprawdę bardzo seksowny.rozciągliwy, prześwituje ppraktycznie cały. z uroczymi ładnie wyszytymi kwiatkami. używany może 1 raz + do zdjęcia. prawie cały wykownany z prześwitujacej mniej lub bardziej koronki, dziewczęcy, z uciętą metką z rozmiarem, używany 2-3 razy, bez widocznych śladów (prócz tej właśnie uciętej metki). z beżową kokardka i różyczką. w złączeniu fiszbin słodki motylek, a pod nim urocza wstawka (zdjecie!) ramiączka 'dolne' wykonane z koronki, górnych 1/5 z koronki. Dziewczęcy, słodki staniczek. Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-11-23 o 14:31 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
STANICZKI/TOPY
1. niebiesko-szary staniczek ATLANTIC bardzo mały rozmiarstan DST, widoczne ślady użytkowania - sprany. Brak uszkodzeń. Malutki, np. dla córki. Z gumowymi kropkami układającymi się w kwiatuszi. 2. biało-czarno-różowy staniczek ARCADO 70Bstan dobry, widoczne ślady użytkowania to sprana metka i lekkie przebarwienia pokryty czarnymi i różowymi napisamy design oraz fashion. 3. biały/kremowy staniczek A/B (dokładny rozmiar mogę zmierzyć )stan okej (widoczne ślady użytkowania - sprana metka). Brak jednej fiszbiny wychodzą małe niteczki. Leko powiększający biust, ładnie wyszyty. Ramiączka do wypinania. 4. BARDZO seksowny czerwony stanik ok. 70Bstan bardzo dobry, jedynym śladem użytkowania jest sprana metka. Użyty 1 raz i prany 1 raz (wtedy sprała się metka :/ ). ognisty kolor, część bardzo prześwitująca, z drobnymi wzorkami. Podwójne ramiaczka. Bardzo urokliwy. 5. czarny przekładany top ATLANTIC 70B95% bawełna 5% lycra Bardzo ładny, przekładany top atlantica. Lekko sprana metkai uszkodzone gumowe logo z przodu. doskonale nadaje się np. na wf ![]() 6. czarny stanik z koronką myślę, że B (mogę dokładnie zmierzyć )prześliczny staniczek z podwójnymi ramiączkami. zdjęcie nieco rozmazane (sory) więc nie oddaje w ogóle jego uroku. Bardzo dziewczęcy,ze śliczną czarną kokardką. z miejscem na wkładki i wkładkami
Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-11-23 o 15:14 |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
STANIK, SPODNIE, SPODENKI, SPÓDNICA, BLUZA a'la Japońska
używane, bez śladów użytkowania. bez kieszeni. (wsatwki sztruksowe zamiast nich). Ciemny dżins i brązowy sztruks. a'la kowbojskie. z tyłu wycięte kieszenie. spodnie mimo zmasakrowania mają styl i idealnie nadają się na lato. zamiast zamka rozporek na guziczki. 3. spodenki wyglądające jak spódnica w drobniutką biało czarną kratkę DENISH DESIGN 42 50 % vicose, 50 % polyaster 100% poliestere bardzo wąziutka w talii, urocza, idealna na początek roku szkolnego, czy do teatru. rozdarta z obu boków w środku, bardzo ciepła Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-11-23 o 15:17 |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
1. Bluza biało-niebieska MIRAGE zapinana na zamek L (ale na zdjęciu na mnie, a nosze rozmiar S, więc...)35% cotton, 65% polyaster z napisem z przodu Johnny Girl i z tyłu Girl używana, ale prócz 'cicików' nie ma śladów użytkowania. 2 kieszenie 2. Bluza bez ramion MY WORLD 92% cotton, 8% elastan noszę rozmiar S i jest okej. będzie okej też pewnie na xs, może na m. biały pasek na rękawach. Noszona 1 raz. (+ do zjdęcia) 3. różowa bluzeczka bez ramion xs, s, mna zdjęciu prezentowane na posiadaczce dużego biustu, na mały również świetnie pasuje. Bardzo rozciągliwa 4. zielona dłuższa bluzeczka (tunika?) YORN rozm.36noszona, bez śladów użytkowania 5. bluzeczka 'z dżungli' mocno masująca rozm. S, ale ja nosze S i jest bardzo luźna...używana, bez śladów uzytkowania 6. Bluzeczka brokatowa w odcieniach brązu różnych TAIFUNużywana, metka z rozmiarem ucięta. Nie zniszczona, bez innych śladów użytkowania. Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-11-23 o 15:30 |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
1. Bluzeczka srebrna S/Mużywana, bez jakichkolwiek metek, bez śladów użytkowania. 2. seksowna bluzka w kolorze piasku ALICE rozm. M90% wiskoza 10% elastan obw. klatki piersiowej - 94cm wzrost 165-170 moja klatka piersiowa tyle nie ma, a ja mam nieco powyzej 160, a wygląda na mnie całkiem nieźle z seksownym wycięciem na brzuchu w kształcie gwiazdkikraj pochodzenia: Turcja 2002r. 3. EMO bluza odcienie niebieskiego FISHBONE rozm. Spraktycznie nie używana, leżała w szafie. 4. Bluza w emo paski szaro czarne + brokat KJMEX rozm. M65% poliester 30% bawełna 5% elastane założona może 3 razy. 5. Bluza 3/4 złota PIMKIE rozm. M/S95% poliester 5% elastane nie używana, leżała w szafie. 6. Sukienka czarna rozpinana z tyłu rozm. S/Muszkodzona! z przodu poszedł szew ok. 6 cm (widać na zdjęciu) jeśżeli ktoś będzie chciał udostępnie zdjęcia mniej rozmazane. te robione na szybciocha.
Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-11-23 o 15:21 |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
SUKIENKI, SPODNIE, SPÓDNICA
1. Bardzo seksowna jasno fioletowa sukienka zamiązywana z tyłu LAURY NORTON prezentowana na S, dobrze wyglądać będzie na xs95% poliaster, 5% lycra bez metek, leżała w szafie, nie używana. 2. czarno szara sukienka długa np. do teatru z kołnierzem JUWENIA100% poliaster na zdjęciu na S, dobrze wyglądać będzie na M i L 3. Dżinsy YPSO rozm. Lnie używane, leżały w szafie 4. Spodnie AMERICANDOS rozm. xs/s100% cotton używane raz, przetarcie na kolanie (małe) 5. Spodnie MRÓWKA rozm. 39 (tak pisze xD)100% bawełna używane 2 razy. 6. szara spódnica z 'paskiem' UNITED COLOR OF BENETTON talia - 80 cm bardzo wąska, super nadaje się na wszelkie wyjścia, rozpoczęcia roku szkolnego itp. Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-11-23 o 15:26 |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
UWAGA: spodnie w talii mają koło 63cm... UWAGA2: Spodnie dużo mnie kosztowały... za coś wyjątkowego ;P 92% polyamid 8% elasthan Chyba nigdy nie zakładany (prócz do zdjęcia) 80% cotton 10% elastane 10% viscose niektóre cyrkonie oderwane! Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-11-23 o 15:29 |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
(lepiej wygląda na m, l)100% polyaster (założona na pomarańczową bluzkę z poprzedniego postu) używana, bez oznak użytkowania bez jakichkolwiek metek O_o nigdy w niej nie wyszłam. firmowa, ale ucięłam metkę. używana na 2 wyjścia. odprute kwiatki, przez co ma małe dziureczki (zdjęcia dam zainteresowanym!) używana z 5 razy, okazyjnie. Bez uszkodzeń, ładne podwójne rękawki! nigdy nie używana (tylko do zdjęcia). Nie firmowa, bez metek, ale bardzo seksowna. Oddaje tylko dlatego, że nie mam gdzie w niej chodzić ;( 82% viscoze 18% elastane Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-11-23 o 15:33 |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
kosztował 400 zł, jest prawie zupełnie nowy, jedynie kilka wyjść. skóra pięknie się błyszczy, żadnych uszkodzeń, prócz wyciętej metki. + piękny skórzany pasek z oryginalną sprzączką. Na rozmiar S, M, L ![]() będzie ślicznie leżał. STOP: jedyną wadą jest jedna dziurawa kieszeń, którą można zaszyć (mogę to nawet zrobić ja )
Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-11-23 o 12:16 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
mam w watku czarne spodnie w prazki Reserved, zajrzyj
i odpisz u mnie
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
1.TORBA (np. szkolna)
Torba kupiona za 60 zł. Rozleciała się bardzo szybko - odpadło jedno zapięcie, potem zamek puścił, szalę przeważył rozerwany pasek na ramię. Byłam z torbą u krawcowej. Wszystko jest doszyte (drugie zapięcie jest mocno wszyte) tak samo jak pasek na ramie. Zamek wymieniony i umodniony (teraz czerwony ). I podoba mi się 10 razy bardziej niż jak ją kupowałam xP. -1 duża kieszeń na 'pokrywce' -2 mniejsze kieszenie pod spodem -1 kieszeń ukryta w torbie -1 z tyłu. Koloru ciemnoszarego z czarnym + czerwony zamek. nie zniszczona, w cudownym stanie. 2. słodka koszulka STRAWBERRY (Morova) turkusowo różowa EMO z napisem 'Super Sweet'. króciutkie rękawki, rozmiar S. Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-11-23 o 15:36 |
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Sweterek biało czerwony M100% Lycra Bez metek, nei firmowy. Używany ze ladami użytkowania (ciciki) gdzieniegdzie wyciągięta nitka. Bluzka EDC (by espric) L (ale dla mnie to M) "Look who's number one"100% baumwolle używana, bez śladów użytkowania (lekko sprana) Koszula biała w czarne prążki JEAN BASIC rozm. L 96% cotton 4% elastan chyba raz użyta.... Koszula niebieska w kratke rozm. Mkilka razy w niej byłam. Lekko sprana metka Czerwona koszula w kratke LISAMARIE Paris rozm. L 65% polyaster 35% cotton nie używana, leżała w szafie. Koszulka JOE COOL ze Snoopym rozmiar L (ale ja uważam że to S) z butiku na www.snoopy.com używana, bez żadnych śladów użytkowania. Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-11-23 o 14:03 |
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
ze śliczną aplikacją kwiatka na dole. ZDJĘCIE ZUPEŁNIE NIE ODDAJE UROKU! Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-12-03 o 18:40 |
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
93% polyamid 7% lycra 30% wool, 50% acrylic, 20% lycra ma malutkie zółte plamki, które zobacze, czy się spiorą ;] 100% bawełna Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-12-03 o 18:51 |
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
1. Cielista bluzeczka PRETTY LINE dekolt w łódkę, wycięta z boku rozm. S
2. Dżinsowa sukienka na ramiączkach ze snureczkiem w dekolcie (regulowana) i chyba tyle ![]() odpowiadam najczęściej w twoim wątku ;] Edytowane przez arwenn Czas edycji: 2007-12-03 o 18:57 |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic mi sie nie pdoba.a rzeczy ktorych poszukuje mam opisane w pierwszym poscie.jak znajde cos ci mi sie spodoba u ciebie to dopiero wtedy wkleje fotki.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
^^
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
hej
niestety nic. nie moge sprecyzować czego szukam, bo musi mi wpasc w oko i tyle. natomiast najchetniej ogladam biżuterie i w tym najszybciej cos dla siebie znajde |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
pokaż wszystko co masz :P
naj naj naj srebrne kolczyki wiszące, albo ogólnie kolczyki (ma miłoość) i bransoletki ale korale w sumie tez chetnie wiec pokazuj
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
z wielkością biustu i rozmiarem, to najlepiej gdybym ci podała wymiary sukienki i sama stwierdzisz, tylko że sukienkę mam w innym mieszkaniu i w tej chwili nie mam jak tego zmierzyć...
ja noszę 36/38, biust C i na mnie materiał sie rozciągał, więc myśle że szczuplejsza osoba też w nią wejdzie. a lista rzeczy których szukam jest w moim wątku w pierwszym poscie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5853528
cos u mnie? i moze jakies wyrazniejsze zdjecia? prosze przegladac caly watek
|
|
#25 |
|
Przyczajenie
|
a które sodnie Cie interesują?
![]() ja moge poczekać na zdjęcia
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć! Niestety nic u Ciebie nie wybrałam. Ale jeśli chcesz mogę zrobić zdjęcie spódniczki? Pozdrawiam!
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Niestety, nic z Twojego watku mi sie nie spodobalo ![]() Bluzeczki nosze rozmiar pewnie 36, ale mam bardzo dlugie rece ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za bluzę emo w paski szaro-czarne?
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Chętnie oddam Ci te wszystkie rzeczy (spódnicę jutro zmierzę, ale powinna pasować), ale jak narazie nie znalazłam nic, co by mnie zainteresowało
Może masz jakiś elegancki sweterek w malutkim rozmiarze XS/S albo jakąs koszulę w podobnym rozmiarze?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.

1. niebiesko-szary staniczek ATLANTIC bardzo mały rozmiar
wychodzą małe niteczki. Leko powiększający biust, ładnie wyszyty. Ramiączka do wypinania.
1. Bluza biało-niebieska MIRAGE zapinana na zamek L (ale na zdjęciu na mnie, a nosze rozmiar S, więc...)
1. Bluzeczka srebrna S/M
(widać na zdjęciu) jeśżeli ktoś będzie chciał udostępnie zdjęcia mniej rozmazane. te robione na szybciocha.

1. Bardzo seksowna jasno fioletowa sukienka zamiązywana z tyłu LAURY NORTON prezentowana na S, dobrze wyglądać będzie na xs
(tak pisze xD)

Sweterek biało czerwony M