![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dużo aptecznej pielęgnacji, coś do włosów + kolorówkanieaktualne szukam: -fajnej kolorówki -miceli sensibio biodermy -żelu do mycia buźki lrp effaclar lub avene couvrance -regenerującej maski do włosów, chetnie loreal proffesionel, kerastase -sypkich pryzm 02 -meteorytów beige chic -czarnego khola -cieni clinique odcien 112 chocolate -kremu antycelluliowego z Avonu(ten filoetowy) -chętnie wypróbuje podkłady, pudry mineralne zapachy: -Be Delicious EDP -Hypnose EDP -After Dark J LO -Miss Dior -Armani sensi -Armani Code -Lovely S.J Parker KOSMETYKI NA WYMIANE: dokładka!!! -Róże Sephora z serii Blush Me!, kolor Brun Timide oraz Corail Frisson, kilka razy maźniete pędzelkiem -pomadka ochronna chapstick wiśniowa, uzyta tylko raz, wole jednak ta klasyczna, dobre opinie na kwc Włosy: -Berywell odżywka z wyciągiem z kopyt końskich -zostało ok 2/3 z 250 ml (naprawde dobra odżywka, wymienie tylko za coś specjalnego) http://www.wizaz.pl/kosme tyki/produkt.php?produkt= 8154 -Pianka do włosów Taft dodająca objętości -użyta około 5-6 razy -Jedwab Biosilk -farouk, odlewka 30 ml (za cos z listy) -Szampon do prostowania Babyliss -ubytek niewielki (można zobaczyc na fotce) -Odżywka do prostowania Babyliss -użyta ok 3 razy Pojemność wyjsciowa każdego preparatu Babyliss to 250ml -Szampon Loreal Proffesionel Absolut Repair -ubytek 50% z 250ml -Szczotka do prostowania Avon -bardzo rzadko używana -Szampon Matrix Sleek Look -odlewka 200 ml Pielęgnacja: -Labolatories Bordes France Lait Bi-Actif -delikatane mleczko do demakijażu do skóry normalnej i suchej, niedostępne w Polsce. Przywiezione z Paryża, kosmetyk NOWY, nieotwierany, mam kartonik i ulotke -Escipial Pommade Spring Dermatologie Krem (przywieziony z Paryża, niedostępny w Polsce) tuba 50 g Skłąd INCI Petrolatum, PEG-40 Sorbitan Peroleate, PEG-40 Stearat, Polysorbate 80 Krem dla cer suchych, bardzo suchych i odwodnionych, dobry dla wrazliwcow - nie zawiera zadnych sbstancji drazniacych, dobry do nawilzania skory w trakcie roznych kuracji derm. albo po zabiegach. Uzyty raz na całą twarz, posiadam kartonik -Atoderm Biodermy (wersja Francuska), duża butla 500ml z pompką, zostało ok 350 ml (za cos fajnego, bo nie musze wymieniać) -Mleczko oczyszczające do demakijażu Loreal równoważące TWARZ I OCZY 150/200 ml -LysaSkin Labolatories XEROlys+ emulsja do ciała do skór suchych i bardzo suchych, przywieziona z Paryża, niedostępna w Polsce, zostało 250ml z 500ml, ma naprawde świetny skład (aż 10% mocznika) na życzenie moge przepisać lub wkleić zdjecie składu -Maska Zepter Swiss nature Clay Mask do cery tłustej i mieszanej -zostało ok 60% z 50ml (za coś z listy) Oczyszcza, wygładza i odżywia skórę. Pochłania nadmiar wydzieliny gruczołów łojowych. Zawiera glinkę mineralną, olejek ze słodkich migdałów i uodparniający wyciąg z echinacei. Opinie o masce: http://serwisy.gazeta.pl/avanti/1,52894,2476175.html -Śródziemnomorski krem do ciała z oliwką 200ml, użyłam raz na jedną noge -Krem samoopalający do twarzy Sublime Bronze z pompką 30 ml (kremu użyłam dwa razy na całą twarz, wiec ubytek minimalny). Polecam, świetne opinie na KWC, oddam tylko za coś fajnego) -Maseczka Avon Japanese sake and rice - 75 ml, użyta dwa razy na całą twarz -Biotherm Homme nawilżający zel przeciw zmęczeniu o podwójnym działaniu 1ml, saszetka -Krem Zepter Swisso Logical Hydro-Lifting cream NOWY!!! 2x 5ml (oba kremiki w tubce) Hydro Lifting Krem Swisso Logical jest polecany zarówno na dzień, jak i na noc. Ma działanie nawilżające i pielęgnacyjne. Zawiera filtry UV-A i UV-B. Odżywczy, silnie nawilżający dzięki ekstraktom z alg morskich. Preparat został wzbogacony kompozycją GLA (gamma linolenic acid) otrzymywaną z olejku różanego oraz witaminę C poprawiającą ogólny stan skóry. -Ziaja żel do nóg kasztanowy -kojący i odświeżający, polecany dla osób mających skłonność do obrzeku nóg -zostało ok 2/3 z 100 ml -Oliwka do ciała Bambino -nowa, nieotwierana -Avon Solutions, odświerzajacy tonik do twarzy z witaminami -zuzycie ok 50 ml z 200ml -Spray opalający satynowy polysk do średniej karnacji Avon -uzyty ok 2 razy na nogi, poj wyjsciowa 150 ml -Masło do ciała Farmona Karmel i Cynamon -uzyty ok 3 razy na całe ciało -Cosmodex Depigmenten Fort -Krem na przebarwienia, tubka. Nowy nieotwierany, poj 30ml. Przywieziony z Paryza. Odrazu mówie że wymienie tylko za coś z mojej listy szukam bo nie musze wymieniać -Kuracja do paznocki Nailtek Intensive Therapy (zuzycie ok 1/3). Poj wyjsciowa to 15ml, posiadam kartonik. Swietnie działa, swoją opnie oraz zdjecie paznokci po kuracjii umieściłam na pazurkowym, wymieniam bo obecnie mam pazurki żelowe. -Termorękawiczki do masek do dłoni, są wykonane z mieszanki nylonu, poliestru i bawełny wzbogaconej nitką aluminiową. doskonale rozgrzeją oraz wzmocnią działanie maski. Nowe, nieużywane Kolorówka: -Kedka do oczu Christian Dior, piękny zielony kolorek, z gąbeczką do rozcierania, użyta 3 razy, orginalna, kupiona w Douglasie -Paleta do brwi Sephora, zachwalana na wizazu, kolor 02, ubytek minimalny, użyłam tylko raz do brwi -Podkład Toleriane La Roche-Posay, kolor 13 Beige Sable -zostało 70% z 30ml -Podkład Unifiance Cream Powder La Roche-Posay do cery mieszanej -zostało 95% z 30ml Oba podkłady wymieniam tylko dlatego że skóra rozjaśniła mi się od stosowania kwasów, teraz są niestety dla mnie za ciemne. podkłady są świetne,mają rewelacyjny skład, zresztą zerknijcie na KWC. Za coś fajnego -Morski eyeliner Joko -użyty ok 5 razy (ma fajny pędzelek, dobry dla "niewprawionych" w robieniu cieńkich kresek) -błyszczyk w szmice Avon kolorek Pink Kiss-zsotało ok 50% -Tusz Max Factor Masterpiece -zostało ok 65%, otworzony miesiąc temu -Baza pod cienie APC, ma bardzo dobre opinie na KWC, wymienie tylko za coś fajnego, ubytek minimalny -Podkład Gosh Hello Youth z Coenzymem Q10, zostało ok 30% z 35ml kolor 23 SAND -Błyszczyk Logona-Kosmetyki naturalne , kolor jasny róż pastel pink 02, ubytek minimalny, poj wyjsciowa 10 ml http://apmp.natura.xip.pl/product_in...roducts_id/392 [b] Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2008-01-21 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo aptecznej pielęgnacji, coś do włosów + kolorówka
miejsce na zdjecia
Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2008-01-09 o 23:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Coś u mnie za: -Tusz Max Factor Masterpiece -zostało ok 65%, otworzony miesiąc temu -Kuracja do paznocki Nailtek Intensive Therapy (zuzycie ok 1/3). Poj wyjsciowa to 15ml, posiadam kartonik. Swietnie działa, swoją opnie oraz zdjecie paznokci po kuracjii umieściłam na pazurkowym, wymieniam bo obecnie mam pazurki żelowe. ??
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś za szampon Matrix Sleek Look -odlewka 200 ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
To jest 50 ml
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
wpisałam się do ostatniego wątku ale mi nie odpisałas chyba więc ponawiam tutaj pytanie czy coś u mnie znajdziesz bo podoba mi sie sporo rzeczy ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
-Krem samoopalający do twarzy Sublime Bronze z pompką 30 ml
-Paleta korektorów Sephora - Tylko wypróbowana na dłoni, za coś z listy bo nie muszę się pozbywać coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
przyro mi
![]() oj połowa z 50ml to troszke mało ![]() Cytat:
a za co mam szukać? Cytat:
e-xx narazie nic ale bede zaglądać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem dokładnie ile tam zostało tej wody
![]() ![]() A nic innego nie wpadło Ci w oko??
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
mogę Ci zaoferować spoza wątku mgiełkę samoopalającą sublime bronze l'oreal albo np. kolczyki hand-made
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
przejrzałam jeszce raz Twój watek-interesuje mnie ta kredka L'oreal, Contour Khol jakie jest zuzycie? i jaki to dokładnie kolorek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
-Pianka do włosów Taft dodająca objętości -użyta około 5-6 razy
-Jedwab Biosilk -farouk, odlewka 30 ml (za cos z listy) -Spray do prostowania włosów Babyliss Liss Up -prawie cały, psiknęłam tylko raz na włosy -Szampon do prostowania Babyliss -ubytek niewielki (można zobaczyc na fotce) -Odżywka do prostowania Babyliss -użyta ok 3 razy -Szampon Loreal Proffesionel Absolut Repair -ubytek 50% z 250ml -Szampon Matrix Sleek Look -odlewka 200 ml -LysaSkin Labolatories XEROlys+ emulsja do ciała do skór suchych i bardzo suchych, -Kedka do oczu Christian Dior, piękny zielony kolorek, z gąbeczką do rozcierania, użyta 3 razy, orginalna, kupiona w Douglasie -Podkład Toleriane La Roche-Posay, kolor 13 Beige Sable -zostało 70% z 30ml -Podkład Unifiance Cream Powder La Roche-Posay do cery mieszanej -zostało 95% z 30ml -Morski eyeliner Joko -użyty ok 5 razy (ma fajny pędzelek, dobry dla "niewprawionych" w robieniu cieńkich kresek) -Paleta korektorów Sephora - Tylko wypróbowana na dłoni, za coś z listy bo nie muszę się pozbywać -Baza pod cienie APC, ma bardzo dobre opinie na KWC, wymienie tylko za coś fajnego, ubytek minimalny cos z tych rzeczy bym chetnie zabrala
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za któryś z kosmetyków:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6134626 ? ![]()
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok, to czekam na zdjecie Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
-Spray do prostowania włosów Babyliss Liss Up -prawie cały, psiknęłam tylko raz na włosy
-Szampon do prostowania Babyliss -ubytek niewielki (można zobaczyc na fotce) -Odżywka do prostowania Babyliss -użyta ok 3 razy Mam do oddania Collistar podkład liftingujący, bardzo dobre opinie KWC( zużycie 1/3) oraz Pupa korektor nr 01, zużycie niewielkie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
active c był otworzony w maju
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
hmm..sama nie wiem ile ta perfumetka jest warta...
Cytat:
a co bys ew chciała za ten kremik? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
najbardziej: -Tusz Max Factor Masterpiece -zostało ok 65%, otworzony miesiąc temu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
czy znajdziesz cos u mnie?
![]() mnie interseuje parę rzeczy m.in mleczko LOREAL, Szampon Loreal Proffesionel Absolut Repair -ubytek 50% z 250ml, odzywka z wyciagiem kopyt konskich, moze cos z kolorówkli
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hej!!!
znajdziesz cos u mnie za cos z tych rzeczy? : -Krem samoopalający do twarzy Sublime Bronze z pompką 30 ml -Kuracja do paznocki Nailtek Intensive Therapy -Paleta korektorów Sephora -Baza pod cienie APC zapraszam ![]()
![]() |
#27 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
sam perfum ma zabojcze ceny ale nigdzie w polsce nie widzialam takiej perfumetki
jest dosyc ciezka, zlota (kolor), ma wygrawerowane Dior,mozna ja uzupelniac,miesci sie w niej 7 ml
![]() |
#29 |
BAN stały
|
znajdziesz cos za:
Spray do prostowania włosów Babyliss Liss Up -prawie cały, psiknęłam tylko raz na włosy -Szampon do prostowania Babyliss -ubytek niewielki (można zobaczyc na fotce) -Odżywka do prostowania Babyliss -użyta ok 3 razy proszę o odpowiedz w moim wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
Hej, pytałaś się u mnie w wątku o błyszczyki. Mi podobają się u Ciebie podkłady LPR
![]() Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2008-01-07 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.