|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() ~~la Perla Love Frills Languid Vanilla ~~ Guerlain Aroma Allegoria ~
NIEAKTUALNE
Witam, od razu przepraszam,ponieważ będę wybredna co do tych zapachów.Nie chcę się ich absolutnie pozbyć,jednak może któraś z was zainteresuje mnie swoją propozycją ![]() Real foto dodam jutro ,ponieważ dzisiaj fotki mi nie wyszły-słabe światło. na początek Wishlist: - róż clinique fresch bloom -Prisme Foundation Givenchy -najnowsze meteorki -cienie sypkie MAC,INGLOT... -prisme libre ,najchetniej nr 5 - guerlain L instant magic -flowerbomb -escada magnetism -podkłady w konpakcie ,np chanel -maskara Diorschow Rozważe każdą sensowna propozycje ![]() na wymianę mam: ZAPACHY: ![]() na foto to pierwszy flakonik od lewej tutaj można znależć opis zapachu(opisany przez Nevadę): http://www.wizaz.pl/forum/showthread...159834&page=53 ![]() ![]() INNE: ![]()
Edytowane przez malwiiina Czas edycji: 2008-01-21 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dot.: ~~la Perla Love Frills Languid Vanilla ~~ Guerlain Aroma Allegoria ~
Z rzeczy, które wymienilaś mam Escadę magnetism 20 ml z 25 i Meteoryty, ale klasyczne, użyte kilkanaście razy oraz Diorshow czarny klasyczny używany, na wypróbowanie .
Interesują mnie perfumy La perla. Poza tym szminkę stellars gloss HRubinstein, bronzer Clarinsa w słoiczku z gąbką ( taki aplikator) i inne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
interesowałyby mnie te rzeczy,ale nie za la perle.Moze znajdziesz cos jeszcze u mnie?to link do starego watku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=226100
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zapachow ,ale wiekszej pojemnosci,poniewaz la perli jest prawie 100ml. Moge sie skusic nop na mniejsza pojemnosc+cos z kolorowki lubie słodkie zapachy,np L instant magic,Guerlain Insolence,lancome hypnose,flowerbomb...Poza tym moge skusic sie np na meteoryty,pryzmy,podkład chanel universelle lub inne dobre
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Z tego co wymieniłaś mam poza escadą i meteorytami tylko podkład YSL w pędzlu w kolorze 01. Rozumiem że nic z tego nie będzie, więc pozdrawiam!
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
dodałam foto na gorze
postaram sie jak najszybciej dodac real foto
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Jednak Vanilia La Perli Ci nie podeszła
![]() ![]() Przy okazji zapytam - czy wysłałaś już Ninę?
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Paczuszka od Ciebie doszła,jestem bardzo zoadowolona z pudru-daj znac jak dojdzie do Ciebie paczka to wystawimy sobie przekupki Nine wyslalam juz dawno,ale do nikogo nie doszła jeszcze paczka ode mnie-widać poczta sie ociąga nie znam zapachu Gloria z Twojego watku,pozosałe mnie nie interesuja. Looknij na moja wishlist,jakbys cos miala na wymianke -daj znac
![]() |
![]() |
#15 |
Wiedźma
|
Malwiiino, ja mam propozycję głupawą i nietypową, ale nie potrafię się powstrzymać. Możesz mnie oczywiście wysłać w diabły - zrozumiem.
Bardzo chciałabym poznać tę wanilię z La Perli - czy zechciałabyś wymienić ze mną jej próbeczkę albo maleńki atomizerek? Jeśli nie zamierzasz wysłać mnie na drzewo - napisz proszę, czym mogłabym Cię zainteresować w zamian. Poza tym, co mam w wątku, ale to raczej nie będzie żadna rewelacja, bo wątek jest systematycznie czyszczony i popyt przewyższa podaż... ![]() Jeszcze raz przepraszam, że tak dziwaczę, ale myślę, że Ty akurat wykażesz zrozumienie dla perfumiarskiego świra... Pozdrawiam i życzę udanego weekendu.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
u Ciebie podobałby mi sie jedynie clinique,ale musiałabym sprawdzic kolor
tylko ze za la perle go nie wymienie ![]() Stary link znajdziesz gdzie w moim profilu,akurat nie mam linka pod reka ![]() niestety nie bede robiła odlewek,wtedy zapach traci sporo na wartosci,,mam nadzieje ze zrozumiesz ![]()
![]() |
#17 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Malwiiino - ja nie proponowałam wymiany na całą butelkę - taka ilość mi po nic. ![]() Aroma Allegoria nijak mi się nie spodoba. Odmowę zrobienia próbki akceptuję - nie pomyślałam o wartości butelki, szczególnie, że jest to flaszka już używana (bo zapach przecież na wartości nie traci przez to, że jest go o mililitr mniej), miałam nadzieję na poznanie nowego zapachu po prostu. Dziękuję za odpowiedź i życzę udanego weekendu. ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Czyli wymieniamy:
La perla za meteoryty kilka razy uzyte klasyczne + bronzer clarins + diorshow + gratis ![]() Pozdrawiam i wysyłam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
oczywiscie ,wszytsko sie zgadza ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Hej, a jakie jest zuzycie meteorkow?moge prosic zdjecie?
![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
czy tylko meteoryty zainteresowały Cie z mojej propozycji? sa prawie nowe,uzyte około 10 razy. zrobie foto oczywiscie,jeśli wstepnie sie dogadamy ![]() jednak co bys mogła mi dodac do maczka za meteoryty?
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
A na co bylabys chetna?
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
u Ciebie wypatrzylabym jeszcze ewentualnie: Biotherm biosource krem nawilzajacy, nowy zafoliowany w kartoniku nie zam zapachu EL,ale postaram sie jak najszybciej sprawdzic. powiedz mi prosze jaki efekt daje maczek?nadaje sie na cala twarz czy raczej jako roz?
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Nie orientuje sie dokladnie ile sa warte te limitowane pryzmy, po prostu zrob tak, zeby wyszlo sprawiedliwie
![]()
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
aha,rozumiem odpisałam Ci na pw i czekam na odp,poniewa musze niedlugo dac odp innym zainteresowanym wizazankom ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.