|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
GRUDNIOWY zapraszam!! :)
N I E A K T U A L N Y
Proszę podawanie raczej opisów Z góry dzięki.Wymieniam się tylko za wish!!! Szukam: Platformy czarne/kremowe klasyczne 39. Wiosenne kozaki na obcasie 39, czarne Sukienka 38/40, podkreślająca talię. Chętnie zakrywające ramiona. Na wesele, ale skromna. Czarna ramoneska M/L Koszula bez rękawów, mgiełka. M/L Zapachy Amor Amor, Lacoste.. Sweterki luźne mniej lub bardziej. M/L Tuniki/sukienki do legginsów, takie na imprezę/przyjęcie itd. Nowej bielizny 75/80 CC dół L. Edytowane przez czerwonykanarek Czas edycji: 2013-02-12 o 13:52 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GRUDNIOWY zapraszam!! :)
Next, z metki M, ale to zdecydowanie XL, ja się utopiłam
Nietoperz z ćwiekami na ramionach, do lekkiego ogolenia![]() NOWA (bez metek) spódniczka z kokardką nude House, M. Stan idealny, tylko przymierzana. Dobra też na L. Sweterek luźny, H&M, rozm. 42. Stan bdb. Bershka, stan bdb- z ćwiekami... Nienoszona bez metek. Spodnie jeans, L/XL, Kate Moss, kremowe, stan idealny.. Narzutka kremowa Vero Moda, nowa bez metek, XL. Narzutka sweterkowa bardziej F&F, rozm 14 z metki ale będzie dobra od M w górę, stan bdb. Edytowane przez czerwonykanarek Czas edycji: 2013-02-03 o 10:52 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Reserved kremowy oversive, M, NOWY!! bez metek, pasuje na M/L/XL
Oversize House, z metki M/L ale na większe również będzie pasować. Stan idealny, nie nosiłam jej. Pomarudzę.. Ekoskórka L, Stan bdb-, trochę w niej chodziłam. Kurtka House L, z wadą. Z tyłu na plecach dziurka. Kupiona w tamtą zimę. Kurtka na jesień i wczesną zimę, M, pasuje na L stan bdb! Spódniczka turkusowa Reserved 38, stan bdb- ![]() Spodenki Papaya, stan dbd rozmiar 40. Szare bolerko, Orsay, L. Ma małą dziurkę, ae założone tylko raz, poza tym stan bdb. Edytowane przez czerwonykanarek Czas edycji: 2013-01-31 o 20:30 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Botki karmelowe 40 takie na jesień i wczesną zimę, stan bdb, rozmiar 40. Wyszłam w nich może 4/5 razy..
Karmelowe buty zimowe, kozaczki 39. Stan tak jak na zdjęciach. Jesienne buty 39, stan jak na zdjęciach, z tyłu schodzi skórka, ale po pastowaniu nic nie widać. Balerinki na małym koturnie CCC, 39, stan db/bdb, b. mało noszone. Wiosenne kozaczki na obcasie, idealne na stopę 39, stan bdb-. Można kusić butami... nie muszę oddawać.Workery wiosenne 39, wiązane, stan bdb-. Na zdjęciach niewypastowane. Będę marudzić...lecą do trolololo26 Edytowane przez czerwonykanarek Czas edycji: 2013-02-01 o 16:49 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Baza pod podkład GOSH 1/4
![]() Suchy szampon GOSH, będzie około połowa. leci do _gemini NOWY podkład Max Factor, tylko sprawdzony odcień. Efekt "drugiej skóry", odcień porcelain. Cienie Revlon, paletka, zużycie jak na foto. lecą do trolololo26 Cień Bourjois jak na foto, nowy. Kredka prawie nowa Bourjois. leci do _gemini Błyszczyk Rimmel, 2/3. Pędzelek nieużywany ![]() Prostownica Remington do 210 st C, stan bdb!! Maseczka z alg, zostało 3/4 tubki. Peeling enzymatyczny, myślę że 2/3, albo 3/4 tubki zostało
Edytowane przez czerwonykanarek Czas edycji: 2013-02-01 o 16:48 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Wisiorki, bransoletka, kolczyki... pytać.
Na 5 zdjęciu srebro. NIE MA: serducho foto 1 bransoletka foto 2 pierścionek, podkowa foto 3 górne prawe kolczyki foto 4 Edytowane przez czerwonykanarek Czas edycji: 2013-01-31 o 20:28 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Nokia C2-01, stan techniczny bdb, wizualny db, gwarancja producenta ważna jeszcze rok, będę mocno marudzić. sprzedana na innym portalu
Edytowane przez czerwonykanarek Czas edycji: 2013-01-06 o 11:20 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Tuniczka L/XL Butik
Tuniczka Reserved, kremowa, z metki M, dobra na M, L, XL. Stan bdb- bo ciut się przymechaciła Koszulka z serduszkiem New Yorker, stan db+ (już nie jest śnieżnobiała ) z metki M, pasuje na M i L. leci do zakochanawmoimbartusiu77 Polo TOMMY HILFIGER. rozmiar z metki M, ale polecam M/L, mniejsze XL. Kremowa, stan idealny! nienoszona! Bez metek. House z jabłuszkiem, stan db, L Białe body Papaya, nienoszone, nowe bez metek, XL New Look, oversize granatowy, stan db/bdb Edytowane przez czerwonykanarek Czas edycji: 2013-02-01 o 16:50 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Narzutka śnieżnobiała, będzie dobra na M/L, można wiązać pod biustem
Fajna. Stan idealny.Bluza Reebok, L, na mnie trochę krótka jednak, stan bdb, będę marudzić bo na siłę nie muszę oddawać. Pimkie szary sweterek,M, małe L.. stan db++/bdb Edytowane przez czerwonykanarek Czas edycji: 2013-01-31 o 20:29 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Spodnie jeansowe takie M/L, stan bdb! Bardzo mało noszone. leci do zooska
długość całkowita 98 cm długość nogawki od krocza w dół 79 cm szerokość w pasie 43cm szer w biodrch (podam szer uda w kroku) ok 27-28 cm szerokość nogawki na dole 17,5 cm wysokość stanu z przodu / z tyłu 18cm / 32,5 cm H&M jasne spodnie rurki, stan db, rozmiar 31x32 Stanik, nowy, wg mnie takie 75 B/C.. Nowe z wymiany legginsy, cienkie, w sam raz na lato. Niestety, okazały się za krótkie L. Polecam nienoszone. Biustonosz nowy z metką, koralowy, na mnie ciut za mały więc oddaję. Miseczka C ZAPRASZAM!! Edytowane przez czerwonykanarek Czas edycji: 2013-01-19 o 14:51 |
|
|
|
|
#11 |
|
:)
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
hej coś za sukienkę z baskinką?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
cos za jeansowa koszule?https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1356618008
|
|
|
|
|
#14 |
|
A.
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie za:
Nowa sukienka z baskinką M. /TYLKO ZA SUKIENKĘ Z WISH... Reserved kremowy oversive, M, NOWY!! bez metek, pasuje na M/L/XL |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, oddam pół wątku za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1356618008
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1356618008 ?
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
cos za podklad maxfactor ?
|
|
#22 |
|
A.
|
sukienka z baskinką mnie kusi
|
|
|
|
|
#24 |
|
A.
|
zalezy mi też na wisiorkach
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
i jak? przypomnialam sobie ze mam jeszcze granatowa torebke na dlugim sznurku z lancuszem z cwiekami
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1356618335 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
cos za telefon?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.

Z góry dzięki.

Nietoperz z ćwiekami na ramionach, do lekkiego ogolenia