![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Perfumynieaktualne - Coco Chanel (czarna) edt -50 ml ,ubytek 1,5 cm. Rozważam wymianę,ale nie jestem przekonana (ułamany kawałek korka,ale mam ten fragment,jest pudełko) - Insolence edt ok.25/30 -nieaktualne -Brit Sheer - edt 28/30ml-wycofany - Coco Mademoiselle edp odlewka ok.7/10 ml - Poeme Lancome ok.8-9/30 ml edp - JPG Classique - edp w olejku (kulka) pojemność wyjściowa 20 ml ,zostało ok. 4 ml. Bardzo wydajne,nawet ta pojemność starczy na długo-zapewniam. Wszystkich zapachów czasem używam,więc pojemnosci mogą się zmniejszyć Błyszczyk Bobby Brown -używany Doskonałe korektory Lancome Palette Pro . KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=476 Mocno używane,ale megawydajne.Na fotce nie widać dokładnie stanu zużycia,ale zostało 10% morelki,ok. 30-40% zielonego i40% rózu.Kasetka podrapana z duzym ,fajnym lusterkiem . Lakiery Astor użyte 2 razy świeże Dwie świetne encyklopedie Larousse dla dzieci -twarde oprawy,śmieszne ilustracje .Stan bdb- Zalecane dla dzieci 4-7/8 lat .Moi synowie już wyrośli,ale polecam serdecznie bo uwielbiali oglądać je i czytać . Szukam : Innocenta NR edp, Cinema, Allure edt Chanel Chance prof.kosmetyków do włosów suchych farbowanych Wszystkie moje perfumy bardzo lubię i choć kuszą zmiany to będę wybredna za co z góry przepraszam.Na jednej z fotek zaplątała mi się Dolce Vita,ale ona raczej nie jest do wymiany.Raczej... Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2008-04-27 o 21:36 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Perfumy
[quote=Gosia197;7069057]Witam! Wymienię:
Poeme edp -30 ml zostało ok. 10 (na fotce) JPG Classique - edp w olejku (kulka) pojemność wyjściowa 20 ml ,zostało ok. 4-5 ml. Bardzo wydajne,nawet ta pojemność starczy na długo-zapewniam Insolence [/quote Coś u mnie??
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja mam nowe Cerutti 1881, 30 ml. Masz coś może z moich poszukiwanych perfum z podpisu ?
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A ten to jaki zapach ?
Emporio Armani She (klasyczne ) edp -ok. 60/100 ml Coś go chyba nie znalazłam w KWC ?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=343 to ten |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
No,tak ..będę miała problem z tym JPG
![]() Ja kupiłam ten zapach używany ,było ok.8 ml napewno mniej niż pół buteleczki.Przemilczę cenę,bo poprostu musiałam je miec i koniec.Nie żałowałam ich sobie, już zdążyły mi się trochę znudzić a ubyło -4 ml tego olejku.Dalej bardzo,bardzo mi się podobają i nie wiem dlaczego je wystawiłam na wymianę.Zmiany,zmiany. Do odlewek mam niechęć,zwłaszcza tych bez atomizerów między innymi dzięki Tobie,nie wiem czy pamiętasz nasza wymianę zdań na temat odlewek , byłam wtedy początkującą wizażanką.Dziś przyznaję Ci rację... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To znaczy dla poznanek to ja odlewajki chetnie, chetnie... natomiast do globalnego uzywania juz nieee. Moze jakis laszek? Tylko Ty jestes szczuply szczypior a ja mam troche otluszczenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
To ja spróbuję - może jakieś miniatury z mojego wątku, Deep Red, bądź inne zapachy o mniejszej pojemności za JPG Classique ? Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hmmm, no mam jeszcze Pure Woman Bananiego kilka ml., Sea &Sun in Cadaques Dalego kilka ml., 13/15 ml. Life by Esprit, ale pewnie Cię to nie zainteresuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
No trudno, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.