![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Oddam kosmetyki średniopółkowe za bezcen a Jill Sander, Shiseido za dobry fluid.
Zapraszam po małym remanencie (coś sobie zostawiłam, coś dodałam). Tym razem kosmetyki podzieliłam na 3 listy.
Na liście A znajdują się kosmetyki, których już na pewno nie zużyję, więc wymienię je na kosmetyki codziennego użytku, takie, jak:
- korektorze pod oczy oraz jasno-beżowym (bez różowego odcienia) fluidzie marek selektywnych. Lista A A2. Yves Rocher, Pure Calmille, hydratant été – lekki żel nawilżjący, najlepszy do stosowania latem (efekt orzeźwienia), doskonale nawilża skórę nie powodując jej błyszczenia, stanowi idealny podkład pod makijaż, termin ważności 06.2008, nieużywany, poj.50ml; A3. Yves Rocher, 3 Minutes, Masque Reveil-Tonus – maseczka energizująca z miętą, ożywia i pobudza cerę, termin ważności 07.2006, nieużywana, poj. 50 ml; A6. Avon, Face cream with liposomes and botanical extracts – krem pielęgnacyjny do twarzy z ekstraktami roślinnymi, termin ważności 12.2007,nieużywany, poj. 50 ml. ListaB: B2. Yves Rocher, Bio-specific Re-hydratation, Hydra-puissance jour – krem na dzień dla cery odwodnionej, termin ważności 11.2007, nowy (w zafoliowanym pudełeczku), poj. 50 ml - wymienię TYLKO na apteczny krem lub maseczkę, mogą być używane. Lista C: C2. Jil Sander, Jil – woda toaletowa, nieużywana 30 ml. Dziewczyny, które będą zainteresowane wymianką ze mną, muszę uprzedzić, że w necie jestem przeważnie kilka dni w tygodniu i czasem będą troszkę musiały zaczekać na odpowiedź, za co z góry przepraszam. NIEAKTUALNE: A5. Ode a L’ameur – woda toaletowa, pozostało ponad 40 z 50 ml; - leci do palau A9. Eva natura, Len - Krem na dzień nawilżająco-matujący z biokompleksem lnianym i filtrami UV, z wymiany z Dorotą-Coco (zależało mi na innych rzeczach, a ona wymieniała je tylko w zestawie) data ważności 04.2007, użyty kilka razy, zostało ponad 45 z 50 ml;- może być jako gratis - leci do palau A10. Eva natura, Len - Krem pod oczy i na powieki z biokompleksem lnianym, z wymiany z Dorotą-Coco (j.w.), data ważności 08.2007, użyty kilka razy, zostało ponad 20 z 25 ml. - może być jako gratis - leci do palau B1. Yves Rocher, Pure Calmille – produkt 2 w 1: mleczko do demakijażu + tonik, z aktywnym wyciągiem z rumianku, termin ważn. 08.2007, nieużywane, poj. 150 ml; - leci do maxima25 B4. JOOP!, All About Eve - dezodorant, zostało ponad 30 z 75 ml, nabyłam go ponad 3 lata temu, więc natychmiast po psiknięciu jest wyczuwalny zapach alkoholu, który ulatnia się po 30 sekundach, pozostawiając klasyczny zapach delikatnego zielonego jabłuszka, produkt w 100% oryginalny (jak i wszystkie zamieszczane tu kosmetyki); - NIEAKTUALNE B7. Bourjois, Pastel Joues, Blusher – róż do policzków, kolor Brun D’Or 30 (brązowo-złoty ze złotymi drobinkami), użyty kilka razy, pozostało ponad 95%; - NIEAKTUALNE C4. Yves Rocher, Spa Energie Vegetale, Minceur 3D Serum Multi Actif - Serum Wyszczuplająco-Ujędrniające, serum wyszczupla zbędne zaokrąglenia na brzuchu, biodrach i udach, walczy z cellulitem i ujędrnia skórę, termin ważności 07.2006, nieużywany, poj. 150ml. - leci do maxima25 http://www.yves-rocher.com.pl/index.php?k=103 A1. Serum Vegetal, Force+ yeux & levres – kompletny produkt przeciwzmarszczkowy dostosowany do wrażliwych partii twarzy – oczu i ust, termin ważności 02.2008, zostało około 5 z 15 ml; - NIEAKTUALNE A4. Senteur Nature, Voile Perfumé Pour Le Corps - Perfumowane mleczko do ciała, termin ważności 06.2006, poj. 200 ml, nieużywane; -NIEAKTUALNE A7. Beauty Cosmetics, Tre Colori, Care moisturizing cream – pielęgnacyjny krem nawilżający do twarzy, termin ważności 06.06.2006, użyty jeden raz, zapakowany w kartonik, pojemność 15 ml; - NIEAKTUALNE B3. Jil Sander, Jil – dezodorant, zostało około 1/2 -1/3 ze 100 ml; - NIEAKTUALNE C1. Jil Sander, Jil – woda toaletowa, zostało około 40 ze 100 ml; - NIEAKTUALNE B8. Bourjois, Pump up volume – pogrubiajacy tusz do rzęs, kolor śliwkowy, użyty kilkanaście razy, zostało co najmniej 75%, bardzo świeży (kremowa konsystencja) - leci do mckabi A8. Beauty Cosmetics, Tre Colori, Hand & Body Lotion – Balsam nawilżający i natłuszczający do ciała i rąk, termin ważności 21.05.2006, nieużywany, pojemność 180 ml. - leci do Mirianki C3. Shiseido, Advanced Performance Compact Foundation (Refill), kolor I0 Very Light Ivory – wkład pudru w kompakcie, nie jest tak bardzo jasny, raczej naturalny beż, pochodzi z wymiany z szukate, ona użyła raz, ja kilka razy (wolę jednak fluid + puder, to mój pierwszy kompakt), ubytek nie większy niż 10%. - leci do Mirianki B5. L’oreal, Glam Shine Holographic, kolor 43 Ruby Holographicszminka nawilżająca w płynie, efekt pełniejszych ust i mieniący się kolor rdzawy oranż, pozostało ponad 60%. - leci do króliczka B6. Yves Rocher, Yria – szminka do ust, kolor 106 Orange (pomarańczowa czerwień), pozostało 90% - NIEAKTUALNE Zdj.1 - Lista A Zdj.2 - Lista B Zdj.4 - Jil Sander
![]() Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2006-05-03 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Oddam kosmetyki średniopółkowe za bezcen a Jill Sander, Shiseido za dobry fluid.
Cytat:
czy byłabyś skłonna wymienić, któryś z wysokopółkowych podkładów za joop i róż?
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Oddam kosmetyki średniopółkowe za bezcen a Jill Sander, Shiseido za dobry fluid.
Cytat:
9.ESTEE LAUDER Double Wear, kolor Shell Beige,średni beż,jest trwały, matujący,zużycie ok. połowy (chyba jest nawet troche wiecej) 10.CHANEL Teint Cristallin Stick, koloru Limpide, podkład mocno nawilżający, lekko rozświeta. Tester, jest go około 40 % http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...&itemid =1900 12.Podkład GIVENCHY Teint Mirror Mat- jest go OD GóRY POD napis MAT http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...&itemid =2099 Oczywiście zależałoby mi tylko na jednym. Musiałabym jedynie w poniedziałek skoczyć do Sephory i sprawdzić, który odcień będzie dla mnie najlepszy. Czy mogłabyś mi przysłać zdjęcia tych trzech podkładów?
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
niestety nie mam aparatu, skocz do perfumerii, Jeśli zdecydujesz się na Chanel to dam ci też Givenchy, bo jest go raczej mało (trudno wyczuć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ok, w poniedziałek pójdę obejrzec te kolory - czy możemy w związku z tym zrobić na 2 dni (do poniedziałku) rezerwację? Dla Ciebie byłoby to o tyle kłopotliwe, że rezerwowałabyś 3 rzeczy, a wymieniła tylko jedną lub dwie.
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
w porządku, zarezerwuję ci je
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
B7. Bourjois, Pastel Joues, Blusher – róż do policzków, kolor Brun D’Or 30 (brązowo-złoty ze złotymi drobinkami), użyty kilka razy, pozostało ponad 95%; -REZERWACJA dla opolanki
B8. Bourjois, Pump up volume – pogrubiajacy tusz do rzęs, kolor śliwkowy, użyty kilkanaście razy, zostało co najmniej 75%, bardzo świeży (kremowa konsystencja), troszkę sfatygowane opakowanie (odpadła zaślepka z opisem koloru). Na wymiankę mam: -Maseczka Avon Vitamin Boost użyta 3 razy (ważna do 11.10.07) -mogę odlać 50 ml nowego kremu Avon Naturals Grejfrut&Drzewo herbaciane do słoiczka -Sunsilk zielony „Fale I Loki” odżywka- 2/3 opakowania -Sunsilk zielony „Fale I Loki” krem- 60% -Sunsilk fioletowy odżywka „Wygładzone włosy, Łatwiejsze układanie”- 2/5 -Rimmel Soft Khol, kredka do oczu rozbielony śliczny róż 8,5 cm, peknięta nakrętka -mogę zrobic odsypke granatowego cienia sypkiego Bourjois -złota szminka Avon Color kolor Gold Dipped zostało ponad 50% -podkład matujacy Personal Match Avonu kolor nude 60%, kupiony w lutym -15 rudych kulek z perełek brązujących Avonu -12ml mała tubka Pure Zone peeling do twarzy L'oreal -2 próbki Extraordinary Avonu -Yves Rocher próbka 0,7 ml Comme Une Evidence (oryginalnie zapakowany nasączony płatek) -Inglot Pro Dry&Shine z aplikatorem preparat nabłyszczający i przyspieszajacy schnięcie lakieru 60% ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hej,interesuje mnie shiseido
![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=106678
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
rzyrafko, dzięki, ale nie szukam niczego z Twoich rzeczy
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba byłabym zainteresowana tym diorkiem. Mam tylko kilka pytań: - Jaki on ma dokładnie kolor(chodzi mi o nazwę)? - Ile go zostało? - Czy ewentualnie mogłabyś mi przysłać jego fotkę?
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam kosmetyki średniopółkowe za bezcen a Jill Sander, Shiseido za dobry fluid
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Oddam kosmetyki średniopółkowe za bezcen a Jill Sander, Shiseido za dobry fluid
Cytat:
Do jutra ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłam dzisiaj w Sephorze, diorek mnie poważnie zainteresował. ![]() pozdrawiam
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z braku odpowiedzi na moje wiadomości, jak również z tego, że zniknęły z Twojej listy rzeczy, które mnie interesowały, wnioskuję, że nie jesteś już zainteresowana compactem Shiseido, w zwiazku z czym zdejmuję rezerwację. Szkoda, że nie wycofałaś się z niej sama ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
witam!
zapraszam do mnie!juz pisze co mnie u Ciebie zainteresowało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A2 i A5
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
-Cień Avon podwójny 1-kolor naturalny 2-szarość złamana fioletem -zestaw cieni kremowych oriflame z lusterkiem -Cień Avon beżowo-żółty -konturówka do ust oriflame nude kolor identyczny jak opakowanie -maybelline cool effect cień złamana biel odcieniem błękitu zużycie ok,1/4-ciężko określić -kredka do oczu oriflame czekoladowa -KREM PRZECIW ODPARZENIOM JOHNSONS&BABY 3x15ML.(NOWE) Czy jesteś zainteresowana taką wymianką?
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
chciałam a2-zel nawilżający a nie maseczkę...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
chciałam a2-zel nawilżający a nie maseczkę...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
witaj!
a2-to zel nawilzajacy i nim bylam zainteresowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() -Luminelle żel z brokatem odcień niebiesko fioletowy ok 15ml?
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
jasne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.