|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nowe ciuszki L - M - pannamadlen
Hej!
Mam do zaoferowania ciuszki w rozmiarach L, M głównie, wszystkie ciuszki są w bardzo dobry stanie, o wszelkich wadach informuje i prosze o to samo.... Nowości zaznaczam na czerwono Nieaktualne na szaro Rezerwacje na zielono Jeśli coś ci sie podoba z moich ciuszkow pisz w moim wątku.... Nie szukam niczego konkretnego, tylko coś co mi sie spodoba.. jeśli masz jakies pytania to wiadomośc prywatna wyslij. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowe ciuszki L - M - pannamadlen
1.Biała bluzka w czarne paski, z kołnierzykiem, raz założona stan bdb, rozmiar 14
2. Bluzeczka beżowa w khakie paski, rozciągliwa, rozmiar M 3. BBeżowa bluzeczka, rozciągliwa, po bokach ściągana, odcinna pod biustem rozmair powinien byc dobry na M/L 4. Bluzeczka, jedyna w swoim rodzaju, kolor jak na zdjęciu, na ramionach zapinana na 3 guziki, mozna nosic normalnie, lub odpiac guziczek i nosic jako opadajaca na ramie jedno lub dwa, z ciekaweo tworzywa, jakby włoczka, ale dosyć cięzkie, oryginalne i jedyna\e w swoim rodzaju, raz założone, za coś na prawde fajneggo, dobra na L, 38-40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
1. Granatowa bluzeczka z kołnierzykiem, nie ma rozmairu na metce ale myślę że L...
dłuższa, stan bdb 2. Bluzka reportera, z ciekawym haftem, rozszerzanymi rekawami i głębokim dekoltem stanbdb 3. Sweterek, na guziczki, romiar na metce 42(nie jestem pewna, bo metka zoatala niedawno usunieta) ale ja nosze go opuszczony na ramiona i wyglada świetnie, założony tylko kilka razy... 4. Bluzka z golfikiem, ciekawym haftem, do tego są rękawki (takie na gumce) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
1. Czerwony swetrek kolor nie tak wściekly jak na zdjęciu, stan bdb,
2. spodnie rurki na metce rozmiar 36, dobre beda tez na 38, kolor taki jak na zdjęciu, morelowy, jeszcze z zaczepka od metki, nie noszone ani razu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
1. Czarny kardigan na guziczki, z "kołnierzykiem, stan bardzo dobry, myślę ze na 40 ewentualnie 38...
2. Zielony seterek, różne odcienei zieleni, w pasie ściągany sznureczkiem, rękawy lekko rozszerzane (ale tylko przy końcu) 3. Spódnica z fajnym haftem, stan bardzo dobry,kolor jak na zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1211301315 cos u mnie? poprosze wymiary
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
niestety nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
niestety .. ja nosze rozmiar XS
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic. chyba że masz coś po za wątkiem?? Pozdro!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.