|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Zapach kobiety ...
Witajcie Moje Drogie
tak sobie mysle czy to mozliwe ze facet moze poczuc orgazm u kobiety.Powiem,ze wczoraj w nocy moj Tz poszedl spac a ja polozylam sie kolo niego i ogladalam tv,lecial jakis film erotyczny i jakos takos naszlo mnie na to zeby sobie zrobic orgazmik hehe ;p robilam to tak ze nawet nie dotykalam tza zeby nie czul w razie czego jak drże i nie wydawalam zadnych odglosow.Zaraz po tym zgasilam tv i przytulilam sie do tza i mialam juz zasypac kiedy on sie obudzil i zaczol mnie calowac co skonczylo sie seksem o 3 w nocy zapytalam co mu sie stalo,przeciez juz spal i pochrapywal,powiedzial ze nagle poczul nagle bardzo podniecajacy zapach i jakos tak mu sie zachcialo.Smial sie ze wypsikalam sie jakims feromonem.Zastanawiam sie wiec czy mozliwe jest zeby poczul zapach mojego orgazmu,jak myslicie.Pierwszy raz mi sie tak zdazylo.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapach kobiety ...
Zapach orgazmu... hmm nie wydaje mi się, żeby coś takiego istniało.
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
A moze jednak cos w tym jest, obilo mi sie o uszy powiedzenie ze czuc sex w powietrzu hehe cos w tym chyba jest.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Wydaję mi się, że jest takie coś możliwe
.
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
CIEKAWOSTKA ;pp spróbuję sama i dam znać czy tez zadziałało ;DD
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Możliwe że to własnie feromony (chociaż to nie jest taki typowy "zapach") Ale spotkałam się jeszcze z czymś takim że facet potrafi wyczuć właśnie "zapach" kobiety kiedy ma orgazm.
Tylko zasatanawiam sie nad tym jak facet może wyczuć taki zapach jak kobieta udaje? Oni przecież się na to nabierają..
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze chlopakowi snilo sie cos erotycznego
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
To by było genialne.
Ja wyczuwam zapach TŻta po seksie. Mówię mu wtedy że chce jeszcze bo pachnie seksem i tak strasznie mnie kręci. I że nie ma co mnie zdradzać bo i tak wyczuję że był seks (oczywiście w żartach). Wiem już że to za sprawą feromonów zawartych w pocie faceta. Nigdy się nie zastanawiałam nad takim zjawiskiem u kobiet. Muszę kiedyś sprawdzić Może zrobimy jakieś badania naukowe i zrobimy z tego doktorat?
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż ja osobiście uważam że to tylko w przypadku stałych związków. Jakbym poczuła zapach potu obcego kolesia do by mnie pociągło chyba do czego innego
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
No to nic nie zaszkodzi jak sobie sprobuje moze dzisiaj jak On pojdzie wczesniej spac a ja nie zasne
hehe ale odkrylam no ale bylo fajnie tak znienacka, mmm pelny spontan
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak się tym razem nie uda to moze następnym. Albo jak się tym razem nie obudzi zawsze go mozna lekko przebudzić ze niby za malo miejsca masz na łóżku czy coś ![]() Gdybym mieszkała z moim TŻtem też bym sprawdziła. Musze poczekać do jakiegoś wyjazdu. Wasi TŻ wiedzą że same robicie sobie dobrze? Jeśli tak to czy mają coś przeciwko? Bo ja mojemu kiedys powiedziałam jak chciał do domu wrócić a ja jeszcze miałam chcice, że jak mnie nie zaspokoi to sama sobie zrobie dobrze, to powiedział że nie mam nawet próbować (chyba troche zaniepokojony). Musze te sprawę wybadać. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mi sie po prostu wydaje, ze Twoj TZ nawet jesli spal...to byl w fazie snu plytkiego... ...wtedy choc spal to i tak nieswiadomie slyszal te scenki erotyczne...i to go podniecilo na tyle, ze sie calkowicie wybudzil ...z podwyzszonym poziomem hormonow ![]() Inna mozliwosc... ...to on juz wczesniej nie spal...tylko nie chcial Ci przeszkadzac w rekodziele ![]() odczekal troszeczke i przystapil do akcji. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
[/quote]Wasi TŻ wiedzą że same robicie sobie dobrze? Jeśli tak to czy mają coś przeciwko? Bo ja mojemu kiedys powiedziałam jak chciał do domu wrócić a ja jeszcze miałam chcice, że jak mnie nie zaspokoi to sama sobie zrobie dobrze, to powiedział że nie mam nawet próbować (chyba troche zaniepokojony). Musze te sprawę wybadać.[/quote]
Moj Kochany wie ze kiedy jego nie ma to jak mam chec to robie sobie mmm dobrze z tym ze u nas jest a przynajmniej bylo (teraz zadziej chyba ze jedzie na tydzien do dziadka) tak ze rok wczesniej mieszkalismy osobno (on mieszka 246 km ode mnie ) wiec nasze rostania byly dosyc dlugie wiec ile mozna wytrzymac bez takiej milej sprawy jakim jest orgazm hehe.Teraz zadziej jest u siebie a czesciej ze mna bo studiuje w wawie wiec zadko sie sama zadawalam chyba ze w czasie seksu z Nim bo niestety orgazmu pochwowego jeszcze nie udalo mi sie zdobyc Podsumowujac nie ma nic przeciwko temu bo wie (i tak naprawde jest) ze wole jak on to robi tulac mnie niz ja sama mam sobie robic.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
[/quote]Moj Kochany wie ze kiedy jego nie ma to jak mam chec to robie sobie mmm dobrze
z tym ze u nas jest a przynajmniej bylo (teraz zadziej chyba ze jedzie na tydzien do dziadka) tak ze rok wczesniej mieszkalismy osobno (on mieszka 246 km ode mnie ) wiec nasze rostania byly dosyc dlugie wiec ile mozna wytrzymac bez takiej milej sprawy jakim jest orgazm hehe.Teraz zadziej jest u siebie a czesciej ze mna bo studiuje w wawie wiec zadko sie sama zadawalam chyba ze w czasie seksu z Nim bo niestety orgazmu pochwowego jeszcze nie udalo mi sie zdobyc Podsumowujac nie ma nic przeciwko temu bo wie (i tak naprawde jest) ze wole jak on to robi tulac mnie niz ja sama mam sobie robic.[/quote]Hmmm nie wiem jak wytrzymałabym przy takiej odległości, mnie z TŻ dzieli 11 km i nie mogę wytrzymać rozłąki. Bardzo żadko zdarza mi się zabawiać się samej, ale czasami muszę. Chyba lepiej samej niż zdradzić?
|
|
|
#15 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może kiedys spróbuje.. Mój Tż- zawsze po sexie mówił ze w powietrzu czuć sex :P nigdy tego nie odczuwałam,ale ostatnio sama to stw.. na serio ..taki zapach..;] Mój Tż- przyznaje sie do rekodzieł i strasznie podnieca go motyw że ja mam zadowalać sie sama- tylko ze ja to robie jak jestem Wyyyyyyyyjątkowo spragniona^^ ;D Ostatnio jak pow. ze mnie zaniedbuje to dodałam ze musze sobie znaleźć jakaiegoś faceta zeby sie wyzyc(oczywiscie w zartach) on sie uniósł i pow. zę conajwyzej moge sobie WIBRATOR kupić albo bawić sie sama ;P
*** ~ ..bo ja go kocham, po raz pierwszy tak bardzo pokochałam ![]() B. "Z Tobą chcę oglądać świat wśród wysokich błądzić traw Wtedy to wszystko, to, to co widzę, czuję naprawdę jest..!" ~*** studentka AWF-u |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Kiedy nie mieszkalismy razem przyjezdzal raz na 3 tygodnie i tylko na weekendy bo u siebie mial szkole,trwalo to przez 3 lata bardzo cierpielismy gdy odprowdzalam Go do pks-u,plakalam ja i On ale trzymala nas mysl, ze jak tylko skonczy szkole u siebie w miescie i bedzie studiowac u mnie to nagroda za wytrwanie bedzie wspaniala ,taka jak jest teraz.Jestesmy juz ze soba razem i powiem szczerze,ze czasami rozlaka na tydzien (swieta czy cos takiego)jest fajnym pewnego rodzaju odpoczynkiem od siebie i jak wraca po tygodniu to dopiero sa cudowne zapachy hehehe
A co do masturbacji mojego Tz, dziwne ale On tego nie robi ;/ jestem pewna na 100%.Nie dziwne?
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi sie to normalne Moj Tz mowi ze niby sam sobie dobrze nie robi..ale ja tam swoje wiem
|
|
|
#18 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
pytałam Tż co do tematu
mówił że możliwe aby facet poczuł zapach tych wydzielin kobiety i to go podkręciło nie samego orgazmu, po prostu śluzu
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
No prosze ale odkrylam
Dziewczyny czekajcie az Wasi panowie zasna i do roboty
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Wydaje mi sie całkiem prawdopodobne
![]() BO skoro męska sperma ma smak i zapach to dlaczego kobiecy śluz ma byc niewyczuwalny?zresztą MOC feromonów jest znana nie od dziś,TŻ np przekręcając sie z boku na bok obiudził sie na chwile dotarł do jego nozdrzy ccudownieee kuszący zapach i Wiooo do roboty ![]() hihhi mysle,ze to całkiem realne,ale musze jeszce przerprowadzić "badania własne"
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Jak juz sprawdzi ktoras to prosze o wyniki Naszych tajemnych badan
ciekawa jestem czy Wasi panowie tez maja taki dobry wech.Wczoraj mialam sprobowac ale tym razem pierwsza padlam ;/ Hehe ale nie czulam nic, tzn ze moj Tz nie czyta tego watku i nie umie czytac w myslach.Caaaale szczescie
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a szkoda.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Orgazm - stan maksymalnego podniecenia.
Podniecenie = zwiększone wydzielanie śluzu. Śluz = zapach, który kręci facetów. czyli Orgazm = duuuużo zapachu ![]() I tyle
|
|
#25 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hehe, fuj fuj wyobrazcie sobie jakby kazda kobieta po orgazmie smarowala sobie miejsca za uchem, w zgieciu lokcia,nadgarstki (tam gdzie perfumy nalepiej czuc) swoimi "sokami" po orgazmie,co by sie dzialo na swiecie gdyby kazdy mezczyzna czul od przechodzacej kolo niego kobiety ten krecacy go zapach.Swiat by zwariowal.Ale mam pomysly.Typowo kobiece i naturalne perfumy
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#27 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
miałam kiedyś żel pod prysznic jakiś taki frutii chyba sie nazywał. Wiecie o jaki chodzi? jest tez taki z endorfinami szczescia. Maja bardzo sliczne zapachy ale nie jestem przekonana czy działają. Moze któraś miała lub wie cos na ten temat?
|
|
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
A to ciekawostka
![]() Ja niestety nie mogę tego sprawdzić, bo nie mieszkam z Tż ![]() Ale czekam na wyniki badań
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
I jak nasze eksperymenty?Kto juz wykonal i poda wyniki reka i noga do gory ;p;p
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.

tak sobie mysle czy to mozliwe ze facet moze poczuc orgazm u kobiety.Powiem,ze wczoraj w nocy moj Tz poszedl spac a ja polozylam sie kolo niego i ogladalam tv,lecial jakis film erotyczny i jakos takos naszlo mnie na to zeby sobie zrobic orgazmik hehe ;p robilam to tak ze nawet nie dotykalam tza zeby nie czul w razie czego jak drże i nie wydawalam zadnych odglosow.Zaraz po tym zgasilam tv i przytulilam sie do tza i mialam juz zasypac kiedy on sie obudzil i zaczol mnie calowac co skonczylo sie seksem o 3 w nocy 

.

Podsumowujac nie ma nic przeciwko temu bo wie (i tak naprawde jest) ze wole jak on to robi tulac mnie niz ja sama mam sobie robic.

~