Zapach kobiety ... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-06-14, 23:47   #1
marzenka_19
Raczkowanie

GG do marzenka_19

Zapach kobiety ...

Witajcie Moje Drogie tak sobie mysle czy to mozliwe ze facet moze poczuc orgazm u kobiety.Powiem,ze wczoraj w nocy moj Tz poszedl spac a ja polozylam sie kolo niego i ogladalam tv,lecial jakis film erotyczny i jakos takos naszlo mnie na to zeby sobie zrobic orgazmik hehe ;p robilam to tak ze nawet nie dotykalam tza zeby nie czul w razie czego jak drże i nie wydawalam zadnych odglosow.Zaraz po tym zgasilam tv i przytulilam sie do tza i mialam juz zasypac kiedy on sie obudzil i zaczol mnie calowac co skonczylo sie seksem o 3 w nocy zapytalam co mu sie stalo,przeciez juz spal i pochrapywal,powiedzial ze nagle poczul nagle bardzo podniecajacy zapach i jakos tak mu sie zachcialo.Smial sie ze wypsikalam sie jakims feromonem.Zastanawiam sie wiec czy mozliwe jest zeby poczul zapach mojego orgazmu,jak myslicie.Pierwszy raz mi sie tak zdazylo.
marzenka_19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-15, 00:02   #2
Sweetheart86
Zakorzenienie

Dot.: Zapach kobiety ...

Zapach orgazmu... hmm nie wydaje mi się, żeby coś takiego istniało.

Sweetheart86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-15, 00:10   #3
marzenka_19
Raczkowanie

GG do marzenka_19

A moze jednak cos w tym jest, obilo mi sie o uszy powiedzenie ze czuc sex w powietrzu hehe cos w tym chyba jest.
Stary 2008-06-15, 11:58   #4
malenka9085
Rozeznanie

Wydaję mi się, że jest takie coś możliwe .
Stary 2008-06-15, 12:50   #5
ola_mała
Raczkowanie

CIEKAWOSTKA ;pp spróbuję sama i dam znać czy tez zadziałało ;DD

ola_mała jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-15, 13:00   #6
Ywonula
Zadomowienie

Możliwe że to własnie feromony (chociaż to nie jest taki typowy "zapach") Ale spotkałam się jeszcze z czymś takim że facet potrafi wyczuć właśnie "zapach" kobiety kiedy ma orgazm.
Tylko zasatanawiam sie nad tym jak facet może wyczuć taki zapach jak kobieta udaje? Oni przecież się na to nabierają..
Stary 2008-06-15, 18:08   #7
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marzenka_19 Pokaż wiadomość
A moze jednak cos w tym jest, obilo mi sie o uszy powiedzenie ze czuc sex w powietrzu hehe cos w tym chyba jest.
w powiedzeniu chodzi bardziej o emocjonane napiecie,podniecenie a nie o zapach doslownie wydzielin ludzkich.

moze chlopakowi snilo sie cos erotycznego

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-15, 18:31   #8
kkaa
Raczkowanie

To by było genialne.

Ja wyczuwam zapach TŻta po seksie. Mówię mu wtedy że chce jeszcze bo pachnie seksem i tak strasznie mnie kręci. I że nie ma co mnie zdradzać bo i tak wyczuję że był seks (oczywiście w żartach). Wiem już że to za sprawą feromonów zawartych w pocie faceta.

Nigdy się nie zastanawiałam nad takim zjawiskiem u kobiet. Muszę kiedyś sprawdzić Może zrobimy jakieś badania naukowe i zrobimy z tego doktorat?
kkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-15, 19:48   #9
Ywonula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kkaa Pokaż wiadomość
To by było genialne.

Ja wyczuwam zapach TŻta po seksie. Mówię mu wtedy że chce jeszcze bo pachnie seksem i tak strasznie mnie kręci. I że nie ma co mnie zdradzać bo i tak wyczuję że był seks (oczywiście w żartach). Wiem już że to za sprawą feromonów zawartych w pocie faceta.

Nigdy się nie zastanawiałam nad takim zjawiskiem u kobiet. Muszę kiedyś sprawdzić Może zrobimy jakieś badania naukowe i zrobimy z tego doktorat?
Właśnie podobno jak kobieta poczuje zapach potu mężczyzny od razy się podnieca
Chociaż ja osobiście uważam że to tylko w przypadku stałych związków. Jakbym poczuła zapach potu obcego kolesia do by mnie pociągło chyba do czego innego
Stary 2008-06-15, 19:56   #10
marzenka_19
Raczkowanie

GG do marzenka_19

No to nic nie zaszkodzi jak sobie sprobuje moze dzisiaj jak On pojdzie wczesniej spac a ja nie zasne hehe ale odkrylam no ale bylo fajnie tak znienacka, mmm pelny spontan
Stary 2008-06-15, 20:05   #11
kkaa
Raczkowanie

Cytat:
No to nic nie zaszkodzi jak sobie sprobuje moze dzisiaj jak On pojdzie wczesniej spac a ja nie zasne hehe ale odkrylam no ale bylo fajnie tak znienacka, mmm pelny spontan
Pamietaj, że trzeba przeprowadzić wiele badań Jak się tym razem nie uda to moze następnym. Albo jak się tym razem nie obudzi zawsze go mozna lekko przebudzić ze niby za malo miejsca masz na łóżku czy coś

Gdybym mieszkała z moim TŻtem też bym sprawdziła. Musze poczekać do jakiegoś wyjazdu.

Wasi TŻ wiedzą że same robicie sobie dobrze? Jeśli tak to czy mają coś przeciwko? Bo ja mojemu kiedys powiedziałam jak chciał do domu wrócić a ja jeszcze miałam chcice, że jak mnie nie zaspokoi to sama sobie zrobie dobrze, to powiedział że nie mam nawet próbować (chyba troche zaniepokojony). Musze te sprawę wybadać.
Stary 2008-06-15, 20:16   #12
shayen
Przyczajenie

Cytat:
Witajcie Moje Drogie tak sobie mysle czy to mozliwe ze facet moze poczuc orgazm u kobiety.Powiem,ze wczoraj w nocy moj Tz poszedl spac a ja polozylam sie kolo niego i ogladalam tv,lecial jakis film erotyczny i jakos takos naszlo mnie na to zeby sobie zrobic orgazmik hehe ;p robilam to tak ze nawet nie dotykalam tza zeby nie czul w razie czego jak drże i nie wydawalam zadnych odglosow.Zaraz po tym zgasilam tv i przytulilam sie do tza i mialam juz zasypac kiedy on sie obudzil i zaczol mnie calowac co skonczylo sie seksem o 3 w nocy zapytalam co mu sie stalo,przeciez juz spal i pochrapywal,powiedzial ze nagle poczul nagle bardzo podniecajacy zapach i jakos tak mu sie zachcialo.Smial sie ze wypsikalam sie jakims feromonem.Zastanawiam sie wiec czy mozliwe jest zeby poczul zapach mojego orgazmu,jak myslicie.Pierwszy raz mi sie tak zdazylo.

Mi sie po prostu wydaje, ze Twoj TZ nawet jesli spal...to byl w fazie snu plytkiego...

...wtedy choc spal to i tak nieswiadomie slyszal te scenki erotyczne...i to go podniecilo na tyle, ze sie calkowicie wybudzil ...z podwyzszonym poziomem hormonow

Inna mozliwosc...
...to on juz wczesniej nie spal...tylko nie chcial Ci przeszkadzac w rekodziele
odczekal troszeczke i przystapil do akcji.
shayen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-15, 21:24   #13
marzenka_19
Raczkowanie

GG do marzenka_19

[/quote]Wasi TŻ wiedzą że same robicie sobie dobrze? Jeśli tak to czy mają coś przeciwko? Bo ja mojemu kiedys powiedziałam jak chciał do domu wrócić a ja jeszcze miałam chcice, że jak mnie nie zaspokoi to sama sobie zrobie dobrze, to powiedział że nie mam nawet próbować (chyba troche zaniepokojony). Musze te sprawę wybadać.[/quote]

Moj Kochany wie ze kiedy jego nie ma to jak mam chec to robie sobie mmm dobrze z tym ze u nas jest a przynajmniej bylo (teraz zadziej chyba ze jedzie na tydzien do dziadka) tak ze rok wczesniej mieszkalismy osobno (on mieszka 246 km ode mnie ) wiec nasze rostania byly dosyc dlugie wiec ile mozna wytrzymac bez takiej milej sprawy jakim jest orgazm hehe.Teraz zadziej jest u siebie a czesciej ze mna bo studiuje w wawie wiec zadko sie sama zadawalam chyba ze w czasie seksu z Nim bo niestety orgazmu pochwowego jeszcze nie udalo mi sie zdobyc Podsumowujac nie ma nic przeciwko temu bo wie (i tak naprawde jest) ze wole jak on to robi tulac mnie niz ja sama mam sobie robic.
Stary 2008-06-15, 22:49   #14
malenka9085
Rozeznanie

[/quote]Moj Kochany wie ze kiedy jego nie ma to jak mam chec to robie sobie mmm dobrze z tym ze u nas jest a przynajmniej bylo (teraz zadziej chyba ze jedzie na tydzien do dziadka) tak ze rok wczesniej mieszkalismy osobno (on mieszka 246 km ode mnie ) wiec nasze rostania byly dosyc dlugie wiec ile mozna wytrzymac bez takiej milej sprawy jakim jest orgazm hehe.Teraz zadziej jest u siebie a czesciej ze mna bo studiuje w wawie wiec zadko sie sama zadawalam chyba ze w czasie seksu z Nim bo niestety orgazmu pochwowego jeszcze nie udalo mi sie zdobyc Podsumowujac nie ma nic przeciwko temu bo wie (i tak naprawde jest) ze wole jak on to robi tulac mnie niz ja sama mam sobie robic.[/quote]

Hmmm nie wiem jak wytrzymałabym przy takiej odległości, mnie z TŻ dzieli 11 km i nie mogę wytrzymać rozłąki. Bardzo żadko zdarza mi się zabawiać się samej, ale czasami muszę. Chyba lepiej samej niż zdradzić?
Stary 2008-06-15, 23:20   #15
aleXxxanderka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kkaa Pokaż wiadomość

Wasi TŻ wiedzą że same robicie sobie dobrze? Jeśli tak to czy mają coś przeciwko? Bo ja mojemu kiedys powiedziałam jak chciał do domu wrócić a ja jeszcze miałam chcice, że jak mnie nie zaspokoi to sama sobie zrobie dobrze, to powiedział że nie mam nawet próbować (chyba troche zaniepokojony). Musze te sprawę wybadać.
Zastanawia mnie przygoda marzenki_19
Może kiedys spróbuje..

Mój Tż- zawsze po sexie mówił ze w powietrzu czuć sex :P
nigdy tego nie odczuwałam,ale ostatnio sama to stw.. na serio ..taki zapach..;]

Mój Tż- przyznaje sie do rekodzieł i strasznie podnieca go motyw że ja mam zadowalać sie sama- tylko ze ja to robie jak jestem Wyyyyyyyyjątkowo spragniona^^ ;D
Ostatnio jak pow. ze mnie zaniedbuje to dodałam ze musze sobie znaleźć jakaiegoś faceta zeby sie wyzyc(oczywiscie w zartach) on sie uniósł i pow. zę conajwyzej moge sobie WIBRATOR kupić albo bawić sie sama ;P

"Z Tobą chcę oglądać świat
wśród wysokich błądzić traw
Wtedy to wszystko, to, to co widzę, czuję
naprawdę jest..!" ~

studentka AWF-u
aleXxxanderka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-15, 23:56   #16
marzenka_19
Raczkowanie

GG do marzenka_19

Kiedy nie mieszkalismy razem przyjezdzal raz na 3 tygodnie i tylko na weekendy bo u siebie mial szkole,trwalo to przez 3 lata bardzo cierpielismy gdy odprowdzalam Go do pks-u,plakalam ja i On ale trzymala nas mysl, ze jak tylko skonczy szkole u siebie w miescie i bedzie studiowac u mnie to nagroda za wytrwanie bedzie wspaniala ,taka jak jest teraz.Jestesmy juz ze soba razem i powiem szczerze,ze czasami rozlaka na tydzien (swieta czy cos takiego)jest fajnym pewnego rodzaju odpoczynkiem od siebie i jak wraca po tygodniu to dopiero sa cudowne zapachy hehehe A co do masturbacji mojego Tz, dziwne ale On tego nie robi ;/ jestem pewna na 100%.Nie dziwne?
Stary 2008-06-16, 08:12   #17
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Cytat:
Kiedy nie mieszkalismy razem przyjezdzal raz na 3 tygodnie i tylko na weekendy bo u siebie mial szkole,trwalo to przez 3 lata bardzo cierpielismy gdy odprowdzalam Go do pks-u,plakalam ja i On ale trzymala nas mysl, ze jak tylko skonczy szkole u siebie w miescie i bedzie studiowac u mnie to nagroda za wytrwanie bedzie wspaniala ,taka jak jest teraz.Jestesmy juz ze soba razem i powiem szczerze,ze czasami rozlaka na tydzien (swieta czy cos takiego)jest fajnym pewnego rodzaju odpoczynkiem od siebie i jak wraca po tygodniu to dopiero sa cudowne zapachy hehehe A co do masturbacji mojego Tz, dziwne ale On tego nie robi ;/ jestem pewna na 100%.Nie dziwne?
Moze poprostu jego to nie kreci Wydaje mi sie to normalne
Moj Tz mowi ze niby sam sobie dobrze nie robi..ale ja tam swoje wiem

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-16, 12:09   #18
antoinettee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
Moze poprostu jego to nie kreci Wydaje mi sie to normalne
Moj Tz mowi ze niby sam sobie dobrze nie robi..ale ja tam swoje wiem
Ja też nie wierze swojemu TŻ ;-) Czasami mówi, ze nie nie nie, ale ja i tak swoje wiem. A ostatnio nawet sie tak troche przyznał, po prawie 3 latach
Stary 2008-06-16, 22:32   #19
adusik
Zadomowienie

pytałam Tż co do tematu mówił że możliwe aby facet poczuł zapach tych wydzielin kobiety i to go podkręciło nie samego orgazmu, po prostu śluzu
adusik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-16, 23:23   #20
marzenka_19
Raczkowanie

GG do marzenka_19

No prosze ale odkrylam Dziewczyny czekajcie az Wasi panowie zasna i do roboty
Stary 2008-06-17, 00:51   #21
misty82
Zadomowienie

Wydaje mi sie całkiem prawdopodobne
BO skoro męska sperma ma smak i zapach to dlaczego kobiecy śluz ma byc niewyczuwalny?zresztą MOC feromonów jest znana nie od dziś,TŻ np przekręcając sie z boku na bok obiudził sie na chwile dotarł do jego nozdrzy ccudownieee kuszący zapach i Wiooo do roboty hihhi mysle,ze to całkiem realne,ale musze jeszce przerprowadzić "badania własne"

19.IX.2009 Nasz dzień
misty82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-17, 14:22   #22
marzenka_19
Raczkowanie

GG do marzenka_19

Jak juz sprawdzi ktoras to prosze o wyniki Naszych tajemnych badan ciekawa jestem czy Wasi panowie tez maja taki dobry wech.Wczoraj mialam sprobowac ale tym razem pierwsza padlam ;/ Hehe ale nie czulam nic, tzn ze moj Tz nie czyta tego watku i nie umie czytac w myslach.Caaaale szczescie
Stary 2008-06-17, 18:34   #23
kkaa
Raczkowanie

Cytat:
Jak juz sprawdzi ktoras to prosze o wyniki Naszych tajemnych badan ciekawa jestem czy Wasi panowie tez maja taki dobry wech.Wczoraj mialam sprobowac ale tym razem pierwsza padlam ;/ Hehe ale nie czulam nic, tzn ze moj Tz nie czyta tego watku i nie umie czytac w myslach.Caaaale szczescie
Czekam z niecierpliwościa na wyniki. Ja niestety narazie nie będę mogła wspomóc Was w badaniach a szkoda.
Stary 2008-06-17, 23:50   #24
Jeanne90
Zakorzenienie

Orgazm - stan maksymalnego podniecenia.
Podniecenie = zwiększone wydzielanie śluzu.
Śluz = zapach, który kręci facetów.

czyli

Orgazm = duuuużo zapachu

I tyle
Stary 2008-06-18, 00:51   #25
marzenka_19
Raczkowanie

GG do marzenka_19

Cytat:
Napisane przez Jeanne90 Pokaż wiadomość
Orgazm - stan maksymalnego podniecenia.
Podniecenie = zwiększone wydzielanie śluzu.
Śluz = zapach, który kręci facetów.

czyli

Orgazm = duuuużo zapachu

I tyle

Hehe, fuj fuj wyobrazcie sobie jakby kazda kobieta po orgazmie smarowala sobie miejsca za uchem, w zgieciu lokcia,nadgarstki (tam gdzie perfumy nalepiej czuc) swoimi "sokami" po orgazmie,co by sie dzialo na swiecie gdyby kazdy mezczyzna czul od przechodzacej kolo niego kobiety ten krecacy go zapach.Swiat by zwariowal.Ale mam pomysly.Typowo kobiece i naturalne perfumy
Stary 2008-06-18, 12:19   #26
Jeanne90
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, fuj fuj wyobrazcie sobie jakby kazda kobieta po orgazmie smarowala sobie miejsca za uchem, w zgieciu lokcia,nadgarstki (tam gdzie perfumy nalepiej czuc) swoimi "sokami" po orgazmie,co by sie dzialo na swiecie gdyby kazdy mezczyzna czul od przechodzacej kolo niego kobiety ten krecacy go zapach.Swiat by zwariowal.Ale mam pomysly.Typowo kobiece i naturalne perfumy
I to właśnie są te sławne feromony
Stary 2008-06-18, 15:29   #27
adusik
Zadomowienie

Cytat:
wystarczy kupić balsam z feromonami
adusik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-18, 21:34   #28
kkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adusik Pokaż wiadomość
wystarczy kupić balsam z feromonami
miałam kiedyś żel pod prysznic jakiś taki frutii chyba sie nazywał. Wiecie o jaki chodzi? jest tez taki z endorfinami szczescia. Maja bardzo sliczne zapachy ale nie jestem przekonana czy działają. Moze któraś miała lub wie cos na ten temat?
Stary 2008-06-18, 21:36   #29
Justynuss
Rozeznanie

A to ciekawostka
Ja niestety nie mogę tego sprawdzić, bo nie mieszkam z Tż

Ale czekam na wyniki badań
Stary 2008-06-18, 23:53   #30
marzenka_19
Raczkowanie

GG do marzenka_19

I jak nasze eksperymenty?Kto juz wykonal i poda wyniki reka i noga do gory ;p;p
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości