![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Różności, sporo Avonu, ale nie tylko:)
WATEK NIEAKTUALNY!!! Zawartosc nie wspolgra z tytulem i jest jej malo, oto adres nowego wątku:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...01#post8478201 Zapachy: 1. D&G Feminine EDP, odlewka w atomizerze, ok. 17 ml, od malej_krowki z wymiany 2. Benetton. b. clean, dezodorant perfumowany, pachnie orzeźwiającymi cytrusami, ubytek najwyżej 5 ml ze 150, na zdjęciu - to zielone ![]() 3. Odlewka Lanvin Eclat d'Arpege - tylko, jeśli coś mnie naprawdę zainteresuje, pojemność do negocjacji Próbki (na zdj. od lewej): Lacoste Pour Femme - dla esterie Fresh Vibes Adidas Rouge Christian Lacroix for Avon Kolorowka: 1. Rimmel, paleta do makijażu - zawiera 15 cieni do powiek, 4 błyszczyki i 3 róże, z lusterkiem (ucięłam lusterko przy obróbce zdjęcia ![]() 3. Avon, konturowka do oczu wykrecana, kolor czarny, ubytek ok. 1/3 4. Rimmel, tusz do rzes Extra Super Lash, kolor Electric Blue, uzyty kilka razy 6. Cień do powiek Bell Planete Cameleon, kolor jasny róż mieniący się na niebiesko, zużycie widoczne na zdjęciu - niewielkie. - dla Lynn 7. Bourjois, cień pojedynczy w kolorze Prune Captivante, ubytek nie więcej niż 10%, nie mój kolor. - dla Lynn 8. APC, kuleczki rozświetlające nr 0, podzielę się połową kuleczek z tego, co widać na zdjęciu (nie będę w stanie inaczej ich zużyć). Prześlę w innym opakowaniu niż oryginalne, bo jest ono już znacznie zniszczone. - dla Mary Q 9. Avon, cień do powiek w musie w kolorze Seashell - delikatny mieniący się beż, można używać i jako cień, i jako rozświetlacz na policzki, zużycie widoczne na zdjęciu. Bardzo go lubię, ale mam w 2 kolorach i wolę ten drugi, a szkoda, żeby leżał bezużytecznie. - dla Mary Q 10. Pomadka ochronna Bebe Young Care Silk Vanilla, nadaje delikatna zlota poswiate, bardzo malo uzywana, praktycznie cala, koncowka odcieta odkazonym nozem, moge dodac gratis do wymiany, jesli ktos sobie zyczy ![]() 11. Pomadka Avon Colour Trend Kiss'n'go, kolor Pink Sunrise - jasny, ciepły róż, wpadający w cielisty, zużycie na zdjęciu 13. Pomadka Avon Valentines Lipstick, kolor Berry Nude - naturalny róż z lekkim połyskiem, zużycie na zdjęciu (różowe opakowanie) 15. Balsam do ust Manhattan Wanted! o smaku cukierków lodowych, nie ręczę za jego datę ważności, której nie mogę znaleźć, natomiast jest w pełni sprawny i działający (zapach, smak, pielęgnacja są takie, jak powinny być), użyty raz - dla Lynn 16. Odsypka pigmentu Inglot nr 70 (głęboki morski), objętość do negocjacji, pigment jest czymś pomiędzy perłą a matem, bardzo ładnie wygląda, jest trwały, ale nie zużyję sama czegoś w tak intensywnym kolorze ![]() 17. Kredka do oczu Essence Asia Glam, kolor Blue Kimono (granatowy), raz zatemperowana 18. Vipera, błyszczyk do ust Magic Hollography, kolor nr 41 (mieni się pomiędzy soczystym różem, brzoskwinią a ciemnym odcieniem pomarańczowym), użyty kilka razy 20. Sephora, błyszczyk w kredce z serii Piiink, kolor: Flashy Fuchsia (na ustach przejrzysty, ale widoczny róż), z drobinkami, ubytek widoczny na zdjęciu, nietemperowane Włosy: Schwarzkopf, Got2b Sparkling, preparat nabłyszczający do włosów, ubytek widoczny na zdj. Schwarzkopf, Taft Looks, lakier dodający objętości Push Up Look, zostało ok. 70% Schwarzkopf, Taft Looks, pianka dodająca objętości Push Up Look, zostało ok. 90% Pielęgnacja: Avon, Completely Clean, Clean Cream - kremowy preparat oczyszczający, użyty kilka razy, poj. wyjściowa 200 ml - dla Mary Q Krem AA Nutri Ujędrnianie 35+, odżywczo-nawilżający na dzień, do cery suchej, zostało ok. 80-90% Krem do skórek w tubce Avon Nail Experts, zostało ok. 80%, b. dobre recenzje na KWC - dla Mary Q Kropelki do oczu Artelac Uno, 2*0,6 ml SZUKAM: - pędzelków do makijażu - czarnego eyelinera (np. Miss Sporty, Joko) - różów do twarzy, najróżniejszych - zalotki, najlepiej z zapasowym wkładem gumowym - toniku do cery wrażliwej/naczynkowej/mieszanej (lubię Garnier Podst. Pielęgnacji zielony i różowy) - filtrów do twarzy SPF 20-50+ - zapachow roznych, lubie i slodkie owocowe, i kadzidlane, i apetyczne, ciezko znosze tylko typowe kwiatowo-pudrowe. Obecnie szaleje za Showtime! Kylie Minogue, Ange ou demon Givenchy, Fuel for Life Diesel, Bright Crystal Versace, ale to tylko przyklady - na nizsza polke tez jestem otwarta ![]() - wszystkiego, co mi wpadnie w oko ![]() ![]() Zapraszam do wymianki! Kasia Edytowane przez a-sea-of-honey Czas edycji: 2008-08-05 o 16:58 Powód: uzupelnienie informacji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Różności, sporo Avonu, ale nie tylko:)
Cytat:
Znajdziesz coś u mnie? pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Może Brit Red Burberry ok 40\100ml za Flowerbomb?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
7. Aquolina, blyszczyk Dolci Baci, smak czekoladowy (na ustach bezbarwny), ubytek ok. 5% 8. Avon Anew Beauty, Wygladzajacy cien do powiek, kolor Bare (jasny perlowy bez), kilka razy wyprobowany, dobrze sie sprawdza jako rozswietlacz do twarzy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
D&G Feminine EDT, odlewka w atomizerze, ok. 17 ml, od malej_krowki z wymiany
Lancome, blyszczyk do ust Juicy Tubes Pop, Lacoste - podrobka, roz do twarzy + bronzer cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
O kurczę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
To może Czarna Mania Armani(odlewka w butelce z atomizerkiem,ok 30ml)-perełka trudna do zdobycia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ok,to napisz jak sprawdzisz Brit Red(śliczne ciasto rabarbarowe,moja zapasowa butelka).Natomiast Czarnej Mani nie znajdziesz już w perfumeriach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Hej eskady mam ok polowy teraz.
Meseczke avene mam teraz na allegro wiec nie wiem co sie z nia stanie czy moglabym prosic zdjecie tego brazera i rozu? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
moze znalazlabys cos u mnie za:
Viktor & Rolf Flowerbomb EDP 50 ml Avon, tusz do rzes Super Shock, kolor czarny, uzyty kilka razy Avon Naturals, jogurt do ciala Jezyna i wanilia 200 ml, nowy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A tej Czarnej Mani nie chciałabyś?Opis z Kwc,z tym,że moje to odlewka ok 30ml w buteleczce z atomizerkiem:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=464 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
coś u mnie za
1. L'oreal True Match, podklad, kolor C2, poj. 30 ml, ubytek 20% 7. Aquolina, blyszczyk Dolci Baci, smak czekoladowy (na ustach bezbarwny), ubytek ok. 5% 8. Avon Anew Beauty, Wygladzajacy cien do powiek (cien w kremie), kolor Bare (jasny perlowy bez), kilka razy wyprobowany, dobrze sie sprawdza jako rozswietlacz do twarzy ![]() 11. Dermacol nr 217 (b. jasny, beż z lekkim odcieniem różowym, idealny dla bladolicych ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze Lanvin Eclat d'Arpege(bardziej podobny do Baby doll) ale jego jest prawie całe 100ml ,z pudełkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Znajdziesz coś u mnie?
![]() 11. Dermacol nr 217 (b. jasny, beż z lekkim odcieniem różowym, idealny dla bladolicych ![]() 7. Aquolina, blyszczyk Dolci Baci, smak czekoladowy (na ustach bezbarwny), ubytek ok. 5% Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2008-03-29 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
kuucze szkoda bo mi właśnie najbardziej zależało na tym cieniu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Przetestuj w perfumerii i daj znać .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
![]() Mogę Ci zarezerwować paletkę ale poczekam na fotkę do poniedziałku ok? A ten TM C2 to jaki to kolor? Korektor jak najbardziej tak, Dermacol też mógłby być Co do błyszczyków nie jestem przekonana..może jednak znajdziesz coś poza wątkiem?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej czy znajdziesz cos u mnie za:
2. Viktor & Rolf Flowerbomb EDP 50 ml, ubytek ok. 15%, tylko za inny zapach, który mi podpasuje 7. Aquolina, blyszczyk Dolci Baci, smak czekoladowy (na ustach bezbarwny), ubytek ok. 5% Pędzel do pudru Essence, nowy bez opakowania (kupiłam parę dni temu i leży sobie nieruszany), z krótką rączką - mieści się w torebce, do pudrów zwykłych i mineralnych
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.