![]() |
#1 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Kramik kosmetyczny u Madzi- zapraszam!NIEAKTUALNY! Zapraszam do wymiany!!! ![]() Kolejne fotki, w poście 8!!! ![]() Wibo Lovely- cień w musie w kolorze żółto-złotym Pierre Rene- korektor w płynie nr 5 Vipera- korektor w płynie nr 6 Eveline- lakier do paznokci blado różowy, do french manicure- Nowy!!! Infinity- błyszczyk w cielistym kolorze nr. 107 Simple Beuty- błyszczyk - Nowy! Eveline- kredka do oczu (pozostało 80%) Gala- niebieski, perłowy lakier do paznokci (pozostało 70%) Wibo- lakier ze srebrnym brokatem z cieńkim pędzelkiem (NOWY!!!)- REZERWACJA Essence- róż do policzków (używany dwa razy)- tylko za coś specjalnego! Paloma- błyszczyk o zapachu i smaku coli-Nowy! Miss Sporty- perłowy, niebieski cień do powiek Soraya- podkład kryjący, kolo 03 Naturalny ![]() Miraculum- aktywne serum wygładzające do twarzy 15 ml- Nowe Ziaja- tonik aloesowy- pozostało około 50% ![]() Loreal Elseve- szampon do włosów farbowanych 400 ml (pozostało 85%) Sunsilk- mleczko prostujące włosy (pozostało 50%) Sunsilk- szampon prostujący włosy (NOWY!!!) Schwarzkopf got2b- nabłyszczacz do włosów (pozostało 70%) Wellaflex pianka do włosów kręconych (zostało około 40%) ![]() Cosmopolitan- stare numery JOY- stare numery książka- Pamiętnik narkomanki- Barbara Rosiek książka- My dzieci z dworca Zoo- Christiane F. Kodeks pracy 2008- REZERWACJA ![]() komplet biżuterii ze srebra- kolczyki i wisiorek korale w kolorze granatowo- perłowym bransoletki- 2 cieńkie w kolorze żółtym,- REZERWACJA bransoletka zielona -REZERWACJA branzolteki- cieńkie,złote i srebrne- tylko za coś specjalnego!!!! ![]() torebka beżowa torebka niebieska maszynki jednorazowe firmy Wilkinson (posiadam bardzo dużo sztuk!!!!!!!) Wilkinson Sword- maszynki do golenia męskie z wymiennym wkładami- tylko za coś specjalnego! olejek rycynowy akcesoria do manicure świeczniki w kolorze błękitnym (na fotce są świeczniki ale w kolorze granatowym) Be Beaty- urządzenie powiększające piersi (kupione na allegro) Sephora- myjka do ciała -jeszcze z metką! (NOWA!!!) kosmetyczka w kolorze niebieskim (NOWA!!!) opaska z materiału do włosów w kolorze kremowym sztuczne paznokcie- french manicure- końcówki w kolorze żółto- kremowym z delikatnym brokatem Top choice- naklejki na paznokcie akcesoria do paznokci ![]() koszulka nocna w kolorze brązowym biustonosz- push-up 80/B Golf z krótkim rękawem bezowy- nowy Golf z krótkim rękawem bordowy- nowy Golf z krótkim rękawem błękitny- ma malutkie plami ( mało widoczne) pasek materiałowy z plastikową klamrą w kolorze szarym/grafitowym pasek biały, z materiału z metalową klamrą ![]() Dax Cosmetics- Aqua Magnes- supernawilżający krem z miniliftingiem zmarszek- 2ml Loreal- podkład Infallible- kolor 140 golden beige- 1 ml AA- Prestige Eye Lift- krem przeciwzmarszczkowy wokół oczu- 2 ml Ziaja- Sopot Sun- mleczko po opalaniu z wapniem- 7 ml AA- Nano odżywianie- krem na dzień nawilżająco- rewitalizujący do cery suchej- 2 ml Farmona- Nivelazione- krem do stóp- 4 ml ![]() Chora dziewczyna/ Jasnowłose dziecko (na jednej płycie) Chłopak do wynajęcia Czego pragną kobiety Życie jest piękne Las cieni http://www.filmweb.pl/f249024/Las+cieni,(2006)/opisy Młode Wilki 1/2 Nic śmiesznego Brunet wieczorowa porą http://brunet.wieczorowa.pora.fi lmweb.pl/f1171/Brunet+wieczorow%C4%85+po r%C4%85,(1976)/opisy Sahara http://sahara.filmweb.pl/f104547/Saha-ra,(2005)/opisy Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2008-07-17 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
Dot.: Kramik kosmetyczny u Madzi- zapraszam!
Moja WISH lista
dermokosmetyki (bądż próbki) do cery naczynkowej, głównie Ruboril, Metroruboril, Diroseal Avene, Rilastil, Bioderma Sensibio AR, Auriderm Xo żele do mycia twarzy do cery nadwrażliwej, alergicznej np. Physiogel Cepan- krem na blizny Cosmopolitan- seks przewodnik kremy z wysokim filtrem +50 lub +40 np Iwostin, Bioderma itp. maseczka WAX perfumy, min. celebre, wody toaletowe, np life by Esprit, Celine Dion, Puma itp. męskie perumy, bądź wody toaletowe Maybelline- korektor Everfresh, kolor medium beige Vipera- róz do policzków z serii Collage nr 401 i 402 Vipera- korektor w płynie nr. 02 Vipera hydromus w kolorze brązowym Joanna- guma do włosów lakier do panokcie w inetnsywnym żółtym, jasno zielonym, czerwonym kolorze zielony szalik z Vivy http://www.dodatkidogazet .pl/gadzety...ncki-szal.html aerobic z Carmen Electrą masełko waniliowe z Ziaji żel do włosów lakier do paznokci w kolorze czerwonym i jasno zielonym Wellaflex lakier do włosów, włosy farbowane, lub nabłyszczający Capivit Hydrocontrol, tabletki Biogal Cerutin lub Rutinoscorbin płyn do higieny intymnej (Lactacyd, Ziaja, lub innej firmy) Bell- cienie w musie w jasnych kolorach Soraya- baza pod makijaż do cery suchej i normalnej Bielenda Sexy Look- serum powiększające piersi Garnier płaski brzuch (interesują mnie również inne kremy na brzuch) Schwarzkopf Got2b- spray do prostowania włosów Infinity- plyn do demakijazu oczu Ziaja- krem biolipidowy lub nawilżający Calma Hlc Ziaja- peeling enzymatyczny Calma HLC Nanobaza, Lipobaza paski do spodni (kolor żółty, zielony, lub inny) torebki korale branzolteki kolczyki żółte minispódniczka w białym kolorze oraz wszystkiego co wpadnie mi w oko
Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2008-07-13 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Witchdoctor
|
Madziu piszmy w Twoim wątku dobrze?
![]() Pisz co Ci się u mnie podoba - mam nadzieję, że jakoś się dogadamy. Czy mogłabyś cos więcej napisac o tych rzeczach z 3 zdjecia? Wszystko aktualne?
![]() |
#7 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
cos u mnie za cosmo
Loreal Elseve- szampon do włosów farbowanych 400 ml (pozostało 85%) Schwarzkopf got2b- nabłyszczacz do włosów (pozostało 70%) akcesoria manicure? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
|
Cytat:
![]() Podoba mi sie u ciebie baza z art deco, chciałabym zobaczyć zdjęcie cienia w musie w kolorze beżowym z Maybelline, lub jakis perfumik. Oczywiście rozumiem, jesli stwierdzisz, że wymianka nie będzie dla ciebie opłacalna. Nie chce żebyś pomyślała, że chce cie wykorzystać, ale nie mam za bardzo w czym wybierać... Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2008-07-16 o 18:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś za
-maszynki- oba rodzaje ?( jak one wygladają? ile szt?) -szampon elseve - czy posiadasz cążki na wymianę? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() W takim razie chciałabym nożyczki dla dzieci, zestaw do manicuru w etui i pęsetę. Może zainteresuje Cię też nowy płyn do demakijażu Maybelline? Mam trochę kosmetyków poza wątkiem ale nie wiem czego dla Ciebie szukać... z perfum mogłabym oddać Extraordinary, reszta niestety do wymiany na inne zapachy ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Perceive jest w wersji splash...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Simple Beuty- błyszczyk
essence- róż do policzków Paloma- błyszczyk o zapachu i smaku coli-Nowy! Miss Sporty- perłowy, niebieski cień do powiek Schwarzkopf got2b- nabłyszczacz do włosów moze znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Madziu to jest limitowana kulka (flakon w kształcie kuli) Avony bez atomizera...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Moze i kolorowka
![]() To mam ci go od razu przelac?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
madziu nie mam jak zrobic zdjecia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Az zla jestem, zawsze telefon sie laczyl normalnie z laptopem a teraz... :/ a mam zdjecia z zoo na nim rowniez
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
to na co konkretnie umawiamy się na wymianke?
Mnie interesuje torebka i perfum w opakowaniu z atomizerem. A ciebie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.