![]() |
#1 |
BAN stały
|
CK IN2U, CINEMA D'ETE, DAVIDOFF, Anna Sui, Artistry, YR, Elseve, Avon, Oriflame i inWATEK NIEAKTUALNY Rzeczy opisane sa w pierwszych 5 postach. Zapraszam ![]() NINA RICCI PREMIER JOUR, 50/100 ML edp. Mam z wymiany z Idiaminką, więc na 100% oryginalne ![]() YSL CINEMA FESTIVAL D'ETE- ubytek z 90 ml widoczny na zdjęciu, zostało ok 60 ml, myślę, że nawet troszkę więcej - wymienię TYLKO na inne perfumy LIFE by ESPRIT, dezodorant perfumowany dla mężczyzn, zostało na moje oko ok 3 ml. Najchętniej "przepsikałabym" w szklaną fiolkę, bo opakowanie (w razie wysyłki) jest ciężkie Odlewki w buteleczkach z atomizerkiem, każda 5 ml, 100% oryginały: CERRUTI IMAGE CARTIER MUST Oryginalne próbki męskich zapachów z Sephory (atomizerki): PARIS HILTON For Men Cologne 1.52 ml (kartonik) CAROLINA HERRERA Aqua 2 ml (kartonik) BVLGARI Pour Homme1.5 ml (kartonik) ANNAYAKE Pour Lui 2 ml (kartonik) PACO RABANNE ULTRAVIOLET Man 1.2 ml Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-08-25 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: CK IN2U, CINEMA D'ETE, DAVIDOFF, Anna Sui, Artistry, YR, Elseve, Avon, Oriflame
YVES ROCHER, Protectyl Vegetal - mleczko przedłużające opaleniznę, nowe, 30 ml. Zapach obłędny.
ARTISTRY (Amway), Mleczko oczyszczająco - nawilżające SPF 8 (odpowiednik kremu do twarzy) do cery normalnej/mieszanej/tłustej - NOWE PANTENE PRO V, Restoratives, Program Odnowy - odżywka, zostało 1 cm mniej niz połowa SUN SPRAY ORIFLAME, SPF 15, ubytek ok 1/5 ORIFLAME, DAILY SCRUB, 125 ml, peeling nowiusieńki, jak go producent stworzył ![]() MUS DO CIAŁA O ZAPACHU MANGO I FIGI, Kolastyna 250 ml. NOWY, NIEUŻYWANY Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-08-07 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: CK IN2U, CINEMA D'ETE, DAVIDOFF, Anna Sui, Artistry, YR, Elseve, Avon, Oriflame
BOURIOIS, RÓŻ DO POLICZKÓW, kolor Abricot 02. Przeterminowany, maluje znakomicie
BIOTHERMGlossy Splash, Moisturizing Aquatic Gloss Shimmering Reflections. Cudownie pachnący błyszczyk ze srebrzystymi drobinkami. Mam z wymiany z Idiaminką (dziś dostałam), niestety - zupeeełnie nie mój kolor... a tak się na niego napaliłam ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18217 INGLOT VERTIGO, pojedyńczy cień do powiek, otworzony ok 8 mies. temu, więc zostało mu jeszcze 10 miesięcy ważności. Kupiony osobiście w sklepie Inglota. Ubytek - może 0,5 % ORIFLAME GIORDANI GOLD, luksusowy róż do policzków w kolorze brąz. Mam z wymianki, kolorystycznie i w użytkowaniu jest wspaniały, ale jako że uzywam filtrów na twarz, nie mogę maziać się gąbeczką. Na zdjęciu jest położony na stole, dlatego wydaje się go mało. Ubytek jednak jest minimalny, może 1%, ale raczej nawet nie. Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-08-16 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
KREDKI DO OCZU (mogą być po terminie ważności, ale słowo - nie pamietam
![]() W każdym razie malują dobrze, ja nie zauważam różnicy) ORIFLAME - gruba, jasnozielona Green Gleam ORIFLAME - wysuwana brązowa (zostało ok 3 cm) ORIFLAME - wysuwana szara (zostało ok 3 cm) MISS SPORTY, cień do powiek, kolor basalt 41 (hmm, taki... węglowy błyszczący ![]() INGLOT SPRINT, cień do powiek (jeszcze stara wersja, więc raczej przeterminowany), kolor deep pearl - srebrno/szary MISS SPORTY Fabulous Sorbet, błyszczyk do ust z maleńkimi świetlistymi drobinkami, kolor 006 Lily. Prawie nowy (użyty 3 razy, dostałam w nietrafionym - niestety - prezencie), przepięknie pachnie AVON, ANTYPERSPIRANT MĘSKI FULLSPEED W KULCE. Tylko otwarty dla sprawdzenia zapachu, nie uzywany! Brzydko zdarłam folię, ale dezodorant jest nowy. KOLASTYNA SLIM BODY, serum ujędrniająco - modelujące do biustu - została połowa SUN OZON, KREM SAMOOPALAJĄCY DO TWARZY (do ciemnej karnacji). Użyty przeze mnie 2 razy na samą twarz, jednak wolę bronzery ![]() Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-08-18 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
GOLDEN ROSE, wygładzający lakier do paznokci (nowy). Do francuskiego manicure.
AVON - rozświetlający puder w kulkach, po terminie wazności, malują jak zwykle. Zostało ok 40 perełek. MINIPRODUKTY - 2 pasty do zębów Colgate - 2 żele pod prysznic Isana - szampon YUNG by Rossmann PRÓBKI (brak zdjęć) Vichy Aqua Thermal x 2 Lirene Dermoprogram, przeciwzmarszczkowy krem liftingujący x 2 Cleanic, chusteczka nawilżana do peelingu x 1 Cleanic, chusteczka do demakijażu (brak zdjęcia) x 1 Vichy Myokine - zestaw 3 próbek x 1 L'Oreal Derma Genesis x 1 Vichy Homme Reti Fill, koncentrat korygujący zmarszczki x 1 AA OCEANIC, Żelowa maseczka intensywnie nawilżająca dla osób z chorobami alergicznymi i o wrazliwej skórze x1 FRUCTIS Odżywka Wzmacniająca do włosów farbowanych, z pasemkami x 1 NIVEA DIAMOND GLOSS - szampon x 1 - odżywka x 1 CLEAR szampon przeciwłupieżowy x 1 LIRENE BODY COLOUR, żel + oliwka pod prysznic x 2 PALMOLIVE Pure Cashmere, kremowy żel pod prysznic x 1 VICHY CAPITAL SOLEIL, mleczko ochronne do ciała przeciw reakcjom alergicznym x 1 Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-08-16 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
wymienione
z KONICZYNKA ANNA SUI, perfumowany balsam do ciała o zapachu perfum Dolly Girl (200 ml, tester), zużycie: 2 maźnięcia. Pachnie obłęeeeeeeeeeeeednie! ![]() SZAMPON ELSEVE Intensywne Wygładzanie. Zużycie ok 1/4 z 400 ml VIRTUAL (JOKO),cień do powiek, kolor UNO 014 (jasna, beżowa perełka), kupiony ok 3 m-ce temu, użyty max 3 razy, ale chyba nawet nie INGLOT, duże potrójne cienie z MEKTARYNKA Osławiony KREM DO PIELĘGNACJI SKÓREK, AVON. Zużycie ok 5% KOHL EGIPSKI, użyty przeze mnie raz - nie potrafię się nim malować PACO RABANE BLACK XS MEN, próbka z Sephory z BEZCIELESNA: EVELINE Clean & Fresh - Emulsja do demakijażu 3 w 1, do każdego typu cery, NOWA, 30 ml EVELINE Clean & Fresh - Kremowy żel do mycia twarzy, do cery suchej i wrażliwej, NOWY 30 ml LACTACYD FEMINA, Emulsja do higieny intymnej x 2 (próbki) CLEANIC INTIMATE, Mleczna emulsja do higieny intymnej x 1 (próbka) z IDIAMINKA CALVIN KLEIN IN 2U, EDT 100 ml. Osobiście kupiłam w Sephorze a po tygodniu okazało się, że to jednak nie mój zapach... Ubytek zaznaczony czerwoną kropą na zdjęciu, ok 20% Z AAKO ORIFLAME, WONDER LASH MASCARA, świeżuteńki, kupiony miesiąc temu. Uzywałam go od tego czasu z tym, że maluję się raz na 2-3 dni, więc ubytek baaardzo mały. Niech będzie, że 30%, chociaż NA PEWNO nie NOWE, ZAFOLIOWANE GĄBECZKI DO NAKŁADANIA PODKŁADU, INGLOT Z AMANDA-1A DAVIDOFF SILVER SHADOW for men, z 50 ml zostało na kilkanaście użyć. Oryginał kupiony przeze mnie osobiście w Sephorze. W przypadku ewentualnej wysyłki wolałabym "przepsikać" do szklanej fiolki, ponieważ flakon jest bardzo ciężki. No, chyba że komuś będzie baaardzo zależało na buteleczce. ZAPACH CUDOWNY!!! Bardzo żałuję, że sie znudził mojemu TŻ... Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-08-22 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
A jaka by cie interesowała odlewka?
![]() ![]() ![]() z męskich próbek podobalaby mi sie BVLGARI Pour Homme1.5 ml (kartonik) PACO RABANNE BLACK XS 1.2 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
Hmm, odlewka ilościowo chyba wielkości tego, co chcesz ode mnie. Davidoffa oceniam na 3-4 ml + 2.7 ml próbki, czyli jakieś 6-7 ml Prady. Jeśli chciałabyś Davidoffa w butelce oryginalnej, to powiedzmy 1 ml więcej Prady bym poprosiła, bo wysyłka wyniosłaby mnie więcej ![]() A jak Ty to widzisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
GOLDEN ROSE, wygładzający lakier do paznokci (nowy). Do francuskiego manicure.
CALVIN KLEIN IN 2U, EDT. Osobiście kupiłam w Sephorze a po tygodniu okazało się, że to jednak nie mój zapach... Ubytek - ok 10%, na pewno nie więcej, raczej mniej cos u mne?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witam,
interesuje mnie Cinema, znajdziesz coś na wymianę ?
![]() |
#15 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Witaj, owszem, znalazłam: Emporio Armani City Glam* Emporio Armani City Glam 30 ml dwa razy uzyte (kartonik) Lolita Lempicka edt - ok. 20 z 30 ml PS. Pięknego psa masz w avatarku, to Twój? Czyżby dog niemiecki? Olbrzym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, spodobal mi sie u Ciebie balsam Anna Sui i khol egipski. Zajrzyj jutro na moj watek, bedzie dokladka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to dobra propozycja wymiany.
mam tylko pytanie czy orientujesz sie jak ta wersja Cinema ma sie do klasycznej, może gdzies jeszcze sama poszperam w opisach. A co do psiska, to moja suka , labradorka ale na tym zdjeciu faktycznie wygląda okazale. A i naprawde jest dosyc potęzna jak na suczkę.
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Znalazłam u Ciebie tylko SVR Lysanel Active. Ale jego jest chyba (ogólnie) 40 ml, nie 50? Więc jesli masz polowe, to 20 ml. Mogę za niego oddać próbkę Paco, bo widzę, że Ci na niej zależy, i kohl (ale decyzję podjęłabym dopiero jutro wieczorem). Zastanawiałam się jeszcze nad maseczką Sake&ryż, ale Ty chyba nie masz maseczki, tylko serum rozświetlające... przynajmniej tak wynika ze zdjęcia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
LABRADORKA??? Rany Julek, widziałam setki labradorów w swoim zyciu, ale ta wygląda całkiem jak dog niemiecki ![]() Cinema, jeśli chciałabym ja opisać, hmm... ma w sobie coś z CK Obsession Night ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Naprawdę,100 % labradora w labradorce, ale nie dziwie się , ja sama jestem tym zdjeciem zaskoczona i jej podobieństwem do doga.
Moja córka jej zrobiła to zdjęcie jakoś tak od dołu i stąd ta morda-gigant! Ale ad rem , czyli Cinema - juz poczytałam,że ta wersja bardzo przypomina klasyka, więc tym bardziej jestem chętna.Mam tylko problem "lolitkowy", wczorajszego wieczoru wystawiłam ja również na straganik gazetowy i dostałam ofertę wymiany na cos czego szukałam od dawna. Gdyby była szansa ,że do City Glam znajdziesz u mnie coś innego - byłoby super!
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Interesują mnie:
EVELINE Clean & Fresh - Emulsja do demakijażu 3 w 1, do każdego typu cery, NOWA, 30 ml EVELINE Clean & Fresh - Kremowy żel do mycia twarzy, do cery suchej i wrażliwej, NOWY 30 ml NOWE, ZAFOLIOWANE GĄBECZKI DO NAKŁADANIA PODKŁADU, INGLOT ewentualnie: GOLDEN ROSE, wygładzający lakier do paznokci (nowy). Do francuskiego manicure. AVON - rozświetlający puder w kulkach, po terminie wazności, malują jak zwykle. Zostało ok 40 perełek. Coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Serum sake i ryż już wymieniłam (na szaro na dole w #1, a maseczke dołożyłam wczoraj, ale jest bez zdj.) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
No , faktycznie i Neonatury i City Glam nie oddam, tym bardziej że Cocona b. lubię ale podobnych w klimacie zapachów mam kilka i dlatego go tak eksperymentalnie wystawiłam do wymiany.
A może przetestuj XS jeszcze raz, ja akurat byłam dosyc zaskoczona jego barwnością - początkowe nuty zupłnie inne, słodycz dopiero w bazie, ale jak widomo odbiór zapachu to indywidualna sprawa.
![]() |
#29 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
BAN stały
|
Cytat:
Przetestuję, ale czarno ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.