|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wymianka, kosmetyki i nie tylko !!
nieaktualne !!!!!!!!!!
Witam!! to mój kolejny wątek wymiankowy (pozostałe już nieaktualne) 1. kolczyki (mój 2. kolczyki własny 3. kolczyki 4. kolczyki wytwór ![]() 5.cień w sztyfcie Avon Color Trend kolor violet bloom (użyty 2 razy) - NIE MA, LECI DO ShineStar 6. cień do powiek Avon Color Trend kolor canyon (użyty 5 razy, kolor srebrny bym powiedziała - chyba minęła data ważności jednak mam drugi taki sam też pewnie termin upłynął ale ja używam go nadal i mimo że moje oczy często łzawią po niektórych cieniach po tym o dziwo nie ![]() 7.próbki szminek Avon sparkling warm rose i iced coffe (użyte 2 razy) 8.mini pilniczki do paznokci (nowe) 9. miś - brelok (nowy) 10. krem do rąk Eva Natura z vit. C (zużycie 20 %) 11. Soraya Złocista pielęgnacja krem rozświetlająco-brązujący z drobinkami złota (czasem używałam jako podkład, zużycie 50 %, bardzo wydajny) 12. Nafta kosmetyczna do włosów (zużycie 50 %) przeznaczona do pielęgnacji włosów, zapobiega elektryzowaniu,ułatwia rozczesywanie, zwiększa połysk 13. 3 kadzidełka o zapachu cytrynowym 14. próbki : Lirene fluid matująco - wygładzający naturalny NIE MA, LECI DO ShineStar Eva Medica szampon wzmacniający Eva Medica szampon przeciwłupieżowy Perfecta maseczka na twarz głęboko nawilżająca Vichy Oligo 25 soin hydrant NIE MA, LECI DO ShineStar Doliva krem pielęgnacyjny do twarzy z toksańską oliwą z oliwek Seni Care lotion do ciała myjąco - natłuszczający 15. mała torebeczka na razie tyle, jak coś jeszcze wyszperam w swoich zasobach na pewno będzie dokładka poszukuję: białek kredki do oczu pudru sypkiego eyelinera różu do policzków tuszu do rzęs ale każdą propozycję chętnie rozważę ![]() Pozdrowionka dla wszystkich wizażanek ![]()
ZARĘCZYNY ![]() ŚLUB ![]() ZAPRASZAM ![]() Edytowane przez lidzia66 Czas edycji: 2009-07-10 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: wymianka, kosmetyki i nie tylko !!
cd
ps. ten pilniczek wygląda jak złamany ale tak nie jest, są to dwa mini pilniczki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
cdd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
cddd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za :
cień w sztyfcie Avon Color Trend kolor violet bloom (użyty 2 razy) Lirene fluid matująco - wygładzający naturalny Vichy Oligo 25 soin hydrant
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Na razie tylko puder Butterfly jest wolny. Tamten jest w negocjacjach
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ciężko powiedzieć. Dwie osoby już się pytały wcześniej i zanim coś z nimi ustalę to trochę minie. Ale liczę, że się skuszisz
![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
a co tam heh niech będzie
![]() ups odp nie tu gdzie trzeba
ZARĘCZYNY ![]() ŚLUB ![]() ZAPRASZAM ![]() Edytowane przez lidzia66 Czas edycji: 2008-10-10 o 20:18 Powód: pomyłka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ok, to fajnie. Dorzucę Ci też jakieś próbki w prezencie za szybką wymiankę
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.