|  2008-07-13, 08:28 | #1 | 
| Zakorzenienie | Chanel, Guerlain, YSL, Givenchy, HR i wiele innych... Zapraszam.

Nieaktualne -khol Guerlaina kolor szafirowy - wypiekany mineralny - podwojny cien MAC, w kolorze grafitowosrebrny oraz bezowozlotym, minimalny ubytek, gora 3%. - sypki khol Collistar, w kolorze bezowo-rozowym, daje piekny rozswietlony efekt, uzyty przeze mnie dwukrotnie. - blyszczyk Dior Addict 02 (pudrowy jasny roz) ubytek gora.30% -tester pudru Color Clone Presse powder Helena Rubinstein, odcien jasny, czysty bez. waga 5 gr. tester bez zakrywki. -podklad w kompakcie Shiseido Hydro-Liquid, wklady w odcieniu - I20, ubytek ok.15% oraz I60, ubytek ok.3%. -13 probek po 3 ml podkladu Collistar silk efect mat finish, lacznie 39 ml. -roz Pupa Silk Touch Blush 01, znikomy ubytek, gora 2% -dwa cienie w tubce Calarins, bardzo trwale 03-uzyty raz, 04 uzyty trzy razy. -blyszczyk Helena Rubinstein 61 diva, na ustach daje piekny, lustrzany efekt, ubytek znikomy- to nie wiecej niz pieciokrotne uzycie. -blyszczyk Sisley phyto lip eclat, bardzo ladny, naturalny, w kolorze ust - taki cielisty bezowo/rozowy kolor. Pomimo tego, ze kolor dla mnie idealny to zapachu blyszczykow Sisley jakos nie moge zniesc (jest taki wyjalowiony, bezzapachowy) , ubytek ok.25% -pedzelek eye-liner Smashbox, nowy w folii. -kredka do brwi i kresek , nowa The Body Shop, grafit. Pielegnacja: - 15 ml kremu Hydra Complete Estee Lauder, nowy, w sloiczku. -krem Pityval La Roche Posay 40 ml, uzyty kilkukrotnie, kartonik. -zestaw kremow przeciwzmarszczkowych Olay zel pod oczy 15 ml, nowy oraz krem na noc 50ml. Zestaw jest nowy, w kofrecie. -14 probek kremu Estee Lauder Hydra complete, lacznie 21 ml. -12 probek kremu Biotherm Biopur, lacznie 24 ml. -13 probek kremu Collistar speciale pelli miste e grasse, lacznie 26 ml. -5 probek kremu Collistar matte finish , oil free, lacznie 15 ml. -zestaw Avene Cleance 25 ml tonik matujacy, 5 ml Cleance, 5 ml Cleance K, w kosmetyczce. -5 mini Expertise 3p Clarins w 2 ml fiolkach z atomizerem, lacznie 10 ml -Gommage exfoliant Clarins 8 ml -Eclat du Jour Clarins 5 ml - 15 ml kremu Hydra Detox Biotherm Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2008-10-22 o 07:39 | 
|     |   | 
|  2008-07-13, 16:27 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Chanel, Guerlain, YSL, Givenchy, HR i wiele innych... Zapraszam.

hej  cos u mnie za: -podwojne cienie IsaDora fake black, ciekawe polaczenie koloru czarnego z pieknym, nasyconym granatem. Ubytek znikomy, ok.3% -tusz High Impact Clinique czarny, nowy w kartoniku. zapraszam   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-07-13, 16:58 | #6 | 
| Zakorzenienie | 

phdwao - sprawdze odcien rozu Diora i wowczas dam znac, ok.? kasiulka - przy otwieraniu Twojego watku wylazi blad... nulka - niestety nic. RedButterfly - Chanel wymienie w calosci. U Ciebie ew. Pure Poison, musialabym przypomniec go sobie, odnalezc probke... | 
|     |   | 
|  2008-07-13, 17:13 | #7 | 
| Zakorzenienie | 

Witaj Coś u mnie? 
				__________________   | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-07-13, 17:34 | #8 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     |   | 
|  2008-07-13, 18:13 | #10 | 
| Rozeznanie | 

-olejek regenerujacy  Tui Hair Oil Carlos Daughter 60 ml, nowy. -jedwab w plynie Wax 15 ml, nowy. masz jakieś foto tego olejku ? bo nie mogę znaleźć w necie.... i jak go się używa? 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-07-13, 18:21 | #11 | 
| Wtajemniczenie | 

nieśmiało zapytam może coś u mnie...podoba mi sie dużo rzeczy...

| 
|     |   | 
|  2008-07-13, 18:24 | #12 | 
| Zakorzenienie | 

RedButterfly - trudno, pozdrawiam   Doma - zdjecia postaram sie wkleic w najblizszych dniach. Olejek nie jest jeszcze dostepny w sieci polskich perfumerii Sephora. Jest ladnie pachnacy, nieco egzotycznie, w olejku zatopione sa suszone malenkie jabluszka. Co do sposobu uzycia, nie wiem. olciawalczak - gdyby byl rozswietlacz Diora...   | 
|     |   | 
|  2008-07-13, 20:33 | #14 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  Zapraszam   | |
|     |   | 
|  2008-07-13, 20:45 | #15 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Niestety,w tej chwili nic więcej mi się nie przyda   
				__________________   | |
|     |   | 
|  2008-07-13, 21:32 | #18 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     |   | 
|  2008-07-13, 23:08 | #19 | 
| Zadomowienie | 

Witam, interesuje nie kilka rzeczy, czy widzisz cos u mnie w wątku ciekawego dla sieie?

| 
|     |   | 
|  2008-07-14, 09:56 | #20 | 
| Zakorzenienie | 

Mad - u Ciebie rowniez znalazlabym pare rzeczy, musze tylko dokldaniej ponurkowac w Twoich ogromniastych czelusciach   (m.innymi Elixir M. Hermes'a - jesli za perfumy szukasz wylacznie innych perfum to wowczas moge pogrzebac w swoich zasobach) Co Ciebie u mnie interesuje? Astronomiczna Aniu - niestety, poki co niec nie znalazlam dla siebie. Przejrze Twoj watek doladniej jeszcze, moze cos wynajde. Aneto - trudno, pzdr.  Kasiulka - tym razem nic nie znalazlam, niestety. m-habibi - niestety nic nie znalazlam. Daissy - przykro mi, ale nie. | 
|     |   | 
|  2008-07-14, 10:09 | #21 | 
| Zakorzenienie | 

-tusz High Impact Clinique czarny, nowy w kartoniku. -khol secret glow 00 Guerlain, nowy - testowany. -olejek regenerujacy Tui Hair Oil Carlos Daughter 60 ml, nowy. -Auriderm XO [/COLOR][/B]30 ml, uzyty raz testowo.[B][COLOR=Red] [/QUOTE] mnie, by te rzeczy interesowały, tylko od razu zaznaczę, że gdyby miało dojść do wymiany to w tempie błyskawicznym, bo białego khola potrzebujemy na ślub mojej przyjaciółki w sobotę, a nikt ze znajomych go akurat nie ma  to tester, czy produkt i jaki kod, oraz czy HI był otwierany, czy nie i tez bym o kod poprosiła   | 
|     |   | 
|  2008-07-14, 10:17 | #22 | 
| Zakorzenienie | 

Mad. jak piorunem, to piorunem. khol to tester, kod 6k01. tusz byl kupowany na lotnisku jakies dwa miesiace temu w ilosci sztuk kilka, bowiem to moj ulubiony tusz. Czy ten otwieralam? byc moze, mam w zwyczaju ogladac dokladaniej co kupuje, taki swir mam. Zapewniam jednak, ze nie jest to tusz "prawie' nowy. Kod a77 U Ciebie Mad wynalzlam tylko odsypki cieni Gosh oraz Hermes M. edytuje- khol byl uzyty pare razy, wczesniej napisalam testowo, jednakze jak pewnie wiesz 3-4 krotne uzycie to jest ubytek pylkowy. Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2008-07-14 o 15:25 | 
|     |   | 
|  2008-07-14, 11:50 | #25 | 
| Zakorzenienie | 

Doroto, u Ciebie spodobał mi się tusz HI Clinique   
				__________________ We live and we learn. Then we forget and do it again. | 
|     |   | 
|  2008-07-14, 14:57 | #26 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     |   | 
|  2008-07-14, 17:28 | #28 | 
| Zakorzenienie | 

jeśli Madlaine zrezygnuje z tysz HI, to ja jestem chętna pamiętaj o mnie   
				__________________ We live and we learn. Then we forget and do it again. | 
|     |   | 
|  2008-07-14, 19:01 | #29 | 
| Zakorzenienie | 

Dorota, ale czy HI nie będzie podeschniety ? jesli wsio z nim ok, to mnie HI i Auriderm O nadal by interesowały, ale nie za EdM  a nic innego Ciebie znowuż nie interesuje, więc chyba nici z wymiany | 
|     |   | 
|  2008-07-14, 19:19 | #30 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Mad. Sprawdzilam tusz, mokry. A Auriderm jest nowy, zaspawany (jakos mi sie ubzduralo, ze go testowalam) Nic innego nie znalazlam procz Hermesa i odsypek. Z zapachow mam jeszcze Gucci rozowe polowa z 30 ml Opium limitowane Chinska Orchidea 30/100ml Casmir Chopard, kupione razem z tuszem HI w perfumerii, na lotnisku 30 ml, ubytek bo ja wiem... 3 ml gora. | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.