![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Perfumy,pielęgnacja, kolorówka.Zapraszam
Witam!
Tamten wątek zrobił się mało czytelny, także zapraszam do nowego. Nie będę ukrywać, że interesują mnie większe wymiany, najchętniej zamieniłabym wszystko razem za kilka potrzebnych mi kosmetyków. Chętnie przyjmę: -Pore Minimizer Clinique, cienie Clinique,maczka Clinique, -zielona bazę pod podkład, -czekoladową serię Joko,czekoladki Bourjois, -masełka z Body Shopu -dobry pędzel do różu i pudru, -"piątki" Diora -meteoryty Beige Chic -dobry,supernawilżający krem do twarzy, najlepiej apteczny -peeling cukrowy Sephory -profesjonalne kosmetyki do prostowania włosów -żel Biała Perła (tylko nowy!) -olejek z drobinkami Nuxe -jasny,górnopółkowy podkład, chętnie Superbalance albo Superfit Clinique Przepraszam za marudzenie i wybrzydzanie, ale generalnie chcę się pozbyć kosmetyków a nie gromadzić nowe niepotrzebne. Zapachy które mnie interesują: -Lolita Lempicka -Le Baiser du Dragon -małą ilość AA Pamplelune -Casmir Choparda -odleweczke Daim Blond ![]() Perfumy wymienię też ewentualnie za poszukiwaną przeze mnie górnopółkową kolorówkę. Na wymianę: Dokladka 24.06.2008: Zestaw Avon, najlepiej oddam w całości za jakiś potrzebny mi drobiazg: -sródziemnomorka detoksykująca maska do ciała-zostało ok. 70% -śródziemnomorski balsam do ciała na noc z oliwką- zostało 70% -śródziemnomorska maseczka do twarzy z oliwką-została ok 75% Dokładka: -Moschino I love love, 25/30ml (zdjęcie w 6 poście) -Theorema Espirit d'Ete- 35/50-ale tutaj nie wiem czy się chcę pozbywać(zdjecie j.w.) -odlewka 10ml Tumulte Ch.Lacroix -Demeter Fig Leaf, 14/15ml -Demeter White Russian, 14/15ml -róż Sephora,Blush me,nr 2, używany ale zużycia nie widać -odżywka do rzęs i brwi Essence,nowa -korektor Rimmel Recover, kilka razy użyty -szminko-balsam z masłem Karite, Sephora, beżowy, kilka razy użyty -APC, puder sypki rozświetlający, nr 4, wypróbowany -APC cienie: opalizujący biały, nr 5 opalizujący beżowy, nr 21 opalizujący czarny nr 20 opalizujący złoty nr 51 w każdym ze słoiczków brakuje ok 1/4 zawartości -Rimmel Glam Eyes, tusz do kresek, śliwkowy, nowy -szminka Clinique, mało używana, kolor Perfect Beige -hydrolat z kwiatu pomarańczy, nowy, nieotwierany, 30ml Zapachy: -DKNY Be Delicious Red,ok.25/30ml -Organza Indecedence ok 20/30ml-tylko na Black Cashmere -Nina Ricci,Les Belles Almond Amour, z 50ml zostało na pewno 30, pewnie wiecej,ale ze wzgledu na ksztalt butelki nie potrafie ocenic, -Brit Red, ok. 20/50-rezerwacja -Demeter Mango&Pineapple, 30ml spray -L de Lolita Lempicka, ok.25/30ml-rezerwacja -odlewka ok.9ml Kyoto CdG -rezerwacja -Shalimar,edt, 50ml, ubytek kilku psików,tester bez korka (zdjecie w 6 poscie) -oldewka ok.9ml Idole de Lubin (piękny zapach ale jakoś mnie zmęczył ![]() -Demeter Grapefruit Tea,ok.14ml -Demeter Cherry Blosssom,j.w. -Neonatura Souffle Yves Rocher 50ml-cała, ze dwa razy psiknięta -Mexx Fly High, 18/20ml -odlewka 10ml Pink Sugar -Aqolina perfumy Mleczko Migdałowe- 150ml bez kilku ml -Dior,Diorissimo, 7,5ml-nowa miniaturka -Neonatura Cocon, miniaturka, ok4ml -Organza Givenchy, mini, 5 ml -Demeter Chocolate Mint, 15ml splash, -In white del Pozo- 28-27ml z 30ml -moge zrobić odlewki Prady,Theoremy Espirit albo Shaal Nur Etro dla wyrównania pojemności Pielęgnacja: -masełko do ciała mandarynkowe,50ml,The Body Shop (z wymiany, maźnięte) -mini zestaw trzech kroków Clinique na wyprobowanie: *Clinique mydełko , 28g, nowe *tonik nr 2,nowy *DDLM, z 50ml zostala ok połowy -Estee Lauder Splash Away Foaming Cleanser, z 50ml zostalo ok 40ml -Nu Skin, preparat oczyszczający do twarzy,zużyte jakies 30ml, -Aquolina balsam do ciała migdałowy- zostało jakieś 150ml- najchętniej na inny balsam Aquoliny albo masło Body Shopu -Clinique Rinse off foaming cleaner, 30ml,nowy -Garnier roll-on na cellulit, zostało 60% -L'oreal Demaq Expert, żel-krem musujący do demakijażu, zostało ok 50% -krem AA Therapy półtłusty z witaminami, do skóry pozbawionej blasku i witalności, 50ml, nowy -Iwostin Solecrin filtr 25 raz użyty -Kolastyna Ogród SPA-żel pod prysznic - -samoopalacz w piance Daxa, mysle ze zostało conajmniej 90% Kolorówka: -szachownika Clinique,Golden Bronze,nowa -tyllko na poszukiwane perfumy albo meteoryty,nie wiem czy chcę się pozbywać -pomadka Bourjois Doctor Glamour, kolor 17 rose requinqui http://www.bourjois.co.uk/lips/lipstick/99 -Dior iOd,Aqua Powder, wodny puder matujacy(puder ktory po nalozeniu na twarz zmienia konsystencje w zel)- nowy -Clinique Almost lipstick kolor black honey,nowa ta: http://www.clinique.com/templates/pr...UCT_ID=PROD536 ale w zielonym opakowaniu -Clinique szminka w kolorze Wow Violet-została ponad połowa -Clinique błyszczyk full potential,kolor 08 Play full plump,2,5ml -Yves Rocher szminka Couleurs Nature nr 12 Aubergine Divine -nowa -Rimmel podkład Cool Matte odcień 201-kilka razy uzyty,minimalnie Do włosów: Zestaw: Joanna Sekrety Pereł perłowa kąpiel do włosów w szamponie, z 200ml została połowa -Joanna Sekrety Pereł serum na zniszczone końcówki, zużyte jakieś 10% Przepraszam za marudzenie i wybrzydzanie, ale generalnie chcę się pozbyć kosmetyków a nie gromadzić nowe niepotrzebne. Edytowane przez yoona Czas edycji: 2008-07-02 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Perfumy,pielęgnacja, kolorówka.Zapraszam
-L de LL, ok.25/30ml
-L'oreal Demaq Expert, żel-krem musujący do demakijażu, zostało ok 50% Dior iOd,Aqua Powder, wodny puder matujacy moze znajdziesz cos dla siebie u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hej,cos za Dior,
Diorissimo, 7,5ml-nowa miniaturka -L de LL, ok.25/30ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Doma,pola,bzuz nieznalazlam nic niestety ![]() Zdjęcia perfum: Edytowane przez yoona Czas edycji: 2008-06-18 o 18:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
No ja jestem bardziej niż chętna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
-Demeter Chocolate Mint, 15ml splash,
mam Violet i Chamomille Tea Demeter
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
moze widzisz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
-L'oreal Demaq Expert, żel-krem musujący do demakijażu, zostało ok 50%-Clinique Almost lipstick kolor black honey,nowa ta: http://www.clinique.com/t emplates/pr...UCT_ID=PROD 536 ale w zielonym opakowaniu -Clinique szminka w kolorze Wow Violet-została ponad połowa -Clinique błyszczyk full potential,kolor 08 Play full plump
![]() |
#14 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a za co szukac? bo podoba mi sie balsam cukier i orzechy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalzlam dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
a za co mam szukać?
bo u Ciebie podoba mi się L'instant ( to najbardziej), Chance ( tylko ze kurcze nie mam niczego w tak duzej pojemnosci), i roz ktory jest na fotce po prawej na dole, tylko od warunkiem ze jest on brzoskwiniowy, co to za roz? moglabys okreslic odcien? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
-In white del Pozo- 28-27ml z 30ml -może DKNY red delicious https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U Ciebie podoba mi sie -Aquolina balsam do ciała migdałowy- zostało jakieś 150ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
może cos u mnie?
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
-L'oreal Demaq Expert, żel-krem musujący do demakijażu, zostało ok 50%
-Iwostin Solecrin filtr 25 raz użyty -Astor Lycra Extend-bardzo mało używany,mokry coś u mnie?
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Interesuja mnie In White Del Pozo oraz L LL
znalazlabys cos w zamian? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlesser+t-girl |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.