![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Perfumy, kolorówka, odrobina pielegnacji - głównie górna półka
NIOEAKTUALNE
Założyłam nowy wątek bo z poprzedniego większosc została wymieniona. najpierw zasady: Wymienię oferowane przeze mnei rzeczy tylko i wyłącznie na inne kosmetyki - interesują mnie głównie perfumy, kolorówka (podkłady ) , raczej nie pielęgnacja (chyba ze do włosów) i nie dolna pólka. Nie interesuja mnie ciuchy, ksiażki ani dodatki. Byłabym również wdzięczna za nie proponowanie mi rzeczy z niższej półki w zamian za wyższą bo na taką wymiane i tak sie nie zgodze. Nie lubie Avonu i Oriflame, z Yves Rocher interesuje mnie tylko najnowsza seria orientalnych smarowideł do ciała i waniliowy balsam do ciała Plaisirs nature. Wszystkie moje kosmetyki sa swieże, nie przeterminowane, odpowiednio przechowywane i zadbane - tego tez wymagam od potencjalnych kontrahentów Aha - osoby poniżej 10 przekupek wysyłają jako pierwsze My wish list : podkład płynny wysokopołkowy, sredni bez - raczej kryjący lub półkryjący produkty Kerastase (ale nie próbki) puder w kamieniu w puderniczce z lusterkiem, raczej wyższa połka, mało uzywany, sredni beżyk olejek Nuxe bez drobinek perfumy- słodziaki, chętnie przygarnę Princess, Musk Etro (moze byc odlewka), Vanille Coco Comptoir sud Pacific , Hypnotic Poison, Kenzo Amour, i inne słodkie. cienie do powiek w musie Shiseido biały sypki opalizujący cień błyszczyki z wyższej pólki - odcienie jasnego różu, jasny koral, beż, nic ciemnego. Perfumy NIEAKTUALNEKenzo Vintage - najnowszy zapach, znany tez pod nazwa Love Peace & Kenzo- 100 ml, kartonik, ubytek 3 psiki. Kupiłam go 3 tygodnie temu, ale ostatnio naszło mnie na słodkie i nie moge nic innego używac. Wymienie na jakiegos słodziaka Armani Code EDT, 50 ml,zostało ok. 30 -32 ml. Mam kartonik. Oryginał kupiony w perfumerii lotniskowej. Wymienie wyłacznie na inne perfumy, łatwo nie oddam odleje 5 ml Coco Chanel Mademoiselle lub Elle YSl - do slicznego atomizerka. Be Delicious DKNY flakon 30 ml -z dwupaku (jabłuszko) zostalo 3/4 flakonu The One Dolce & Gabbana - 30 ml, została polowa - zastanawiam sie nad oddaniem ale nie jestem do konca przekonana wiec tylko za cos co mnie zauroczy. Kartonika brak Perfumetka Sephora z zestawu , 10 ml - wanilia i kwiat pomaranczy, raz psiknęta Miniaturka Clarins Par Amour 4,5 ml w kartoniku - zuzyta 1 kropla do testu Ghost Deep Night - miniatura 10 ml w slicznym flakoniku, tylko testowana Ange au demon - Miniatura, ubytek ok. 10 % rozważam tez rozstanie z Addict Dior - 30 ml, została połowa - ale tylko za cos super kolorówka róż Deborah Hi tech z pędzelkiem - ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15996 w kolorze słodkiego różu ze srebrnymi "żyłkami", sliczny, ale dla mnie za delikatny - kilka razy przetestowany. Chętnie wymienie na inny róż, chętnie w kremie Juicy Tubes, JT Hot Date, miniaturka raz przetestowany na ręce. Chanel les4 Camelias - pomadko-błyszczyki, zużycie widoczne na zdjeciu, raczej niewielkie. Mam pedzelek, kartonik i welurową saszetkę. Juz sie nimi nacieszyłam ale wymienie za cos naprawde fajnego podkład Deborah24 Ore, odcien 1 najjaśniejszy - kupiony w marcu w perfumerii Gler, została połowa, moze troche więcej _ odsypka czarnego glittera MAC - ok 1/2 łyżeczki w pojemniczku pomadka Bourjois, bezyk przechodzący w róz, raz użyta pomadka- błyszczyk Loreal Glam shine cream - 205, sliwkowa, raz uzyta, mam kartonik Pielęgnacja Nivea DNAge, korektor głębokich zmarszczek Zone Action - nowy, zafoliowany suflet czekoladowy do ciała Aquolina Chocolovers - została połowa żel czekoladowy do kąpieli Aquolina Chocolovers - raz użyty, prawie cały Sally Hansen Natural Shine- odzywka do paznokci (ta w złotym opakowaniu) - raz użyta Gratisy do fajnej wymiany - Balsam do ciala oriflame, Lime & Ginger, b. cytrusowy, zostało ok. 60 %, swieżutki - krem do rąk oliwkowy Ziaja, raz użyty, - żel do stóp Ziaja, raz uzyty, - probka Escady Collection - Balsam do ust Yves Rocher, z kolekcji swiatecznej, wazny do 2010, 3 razy uzyty - no i tradycyjne probki i probeczki ![]() ![]() Edytowane przez kasiulka Czas edycji: 2009-01-06 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy, kolorówka, odrobina pielegnacji - głównie górna półka
Cos u mnie za Kenzo Vintage???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do siebie
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Kasiulko, moze za the one uda mi się tym razem skusić Ciebie moimi zapachami? Mogę zaproponować ok. 25ml amor amor lub ok. 20mlescady magnetic beat (słodziaczek)
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za Addict lub Code? Z Twojej wishlisty mam Juicy Tubes, ale może coś wypatrzysz?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Casmeree, magsch i gargamelowa - nic nie wypatrzyłam dziewczyny
![]() Lalicjo - jutro jade do douglasa to przetestuje ten magnetic Beat. Bo Amor chyba odpada - jest sliczny co prawda ale dziala na mnie lekko migrenogennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kasia
![]() Addict Dior - 30 ml, została większa połowa Miniaturka Clarins Par Amour 4,5 ml w kartoniku - zuzyta 1 kropla do testu Ange au demon - Miniatura, ubytek ok. 10 % Mam takie oto zapachy na wymianę: - Stella Sheer 2008 - ok. 50 z 100 ml. - Charles Jourdan The Parfum - 50 ml. bez kilku psików - Romance Sensual Notes, tester bez korka ok. 80/100 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za The One Dolce & Gabbana
Oferuję: Gucci Rush (produkt, pudełko) 30 ml ( ubytek 2 ml ![]() Miniatura zapachu Madame JPG + miniatura mleczka do ciała Madame - nowe Chanel - Body Excellence- Firming Moisture Milk nowa miniatura w pudełeczku, 30ml Duża miniatura najnowszego tuszu Chanel w firmowym opakowaniu - nowa Miniatura zapachu DKNY BeDelicious Night - nowa Miniatura zapachu Narcisio Rodriguez 7,5 ml edt -nowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Lalicjo poniuchałam i niestety ale sie nie zdecyduję
![]() ![]() Lady Dior czy ta miniatura Delicious Night ma atomizerek? Szaradko, akurat dzis byłam w Douglasie, a chętnie bym przetestowała Stelle i The parfum. W ciemno sie boje ryzykowac, postaram sie sprawdzic ale najwczesniej za tydzien mi sie uda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy, poczekam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Memento, niestety Lempicka edp to zapach moich koszmarów (kiedys był ulubiony ale jak byłam w ciaży dostałam Lempickowstrętu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
dam się pokroić za addicta :<?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hisoka niestety nic u Ciebie nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Soso wypatrzyłam u Ciebie kilka rzeczy - np. podkłady Clinique i Collistar, ale to byłoby dużo za dużo w zamian za Deborah wiec sama nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Lynn szukam zapachow z wish listy lub innych które mi wpadną w oko, oprócz tego chetnie przygarnęłabym kryształki Alfapart, olejek nuxe bezdrobinkowy lub ciekawą górnopólkową kolorówkę dla ciemnowłosej - chłodne odcienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2008-12-02 o 09:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
coś u mnie za:
Perfumetka Sephora z zestawu , 10 ml - wanilia i kwiat pomaranczy, raz psiknęta żel czekoladowy do kąpieli Aquolina Chocolovers - raz użyty, prawie cały |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.