![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wymienie kosmetyki AVON
NIEAKTUALNE!!!
Cześć dziewczyny! ![]() Za moje kosmetyki chętnie przygarnę: -paletki cieni (chętnie Ruby Rose z lusterkiem) -perfumy(mogą być z wyższej i niższej półki) VERSACE,Tomorrow avon ![]() -dobre balsamy do ciała -płyny do kąpieli, żele pod prysznic -błyszczyki TYLKO NOWE różnych firm najchętniej bezbarwne i odcienie różu -POMADKI NIVEA tylko nowe -dobre kosmetyki do włosów: Szampony do włosów-nie z avon'u (chętnie Head&Shoulders, Matrix (Szampon nabłyszczająco-wygładzający) Pantene odżywka Podkreślone Cieniowanie jedwab do włosów Śródziemnomorska odżywcza maseczka do włosów z oliwką AVON -kosmetyki do opalania w solarium -olejki do masażu i...coś co po prostu wpadnie mi w oko ![]() ![]() Nie interesują mnie kosmetyki przeterminowane. LEGENDA: niebieski-zarezerwowane szary-wymienione KOSMETYKI: 1.Śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką 75ml Avon,Planet Spa NOWA 3.Krem długotrwale nawilżający Moisture 24 Avon,Solutions 50ml,kilka razy użyty(tak jak na zdj) 4.Nawilżający podkład wygładzający IVORY,Avon zostało bardzo mało(na spróbowanie) DORZUCĘ DO FAJNEJ Wymianki ![]() 5.Balsam do ciała(sake and rice)Avon,Planet Spa zostało ok.50% z 150ml 6.Ochronna jogurtowa maseczka do włosów Papaja i Kiwi Avon poj.wyjściowa 125ml,zużyty tak jak na zdj 7.Nawilżający krem do rąk Avon-zostało bardzo mało(na spróbowanie) DORZUCĘ do fajnej wymianki ![]() 8.VEET Krem do depilacji 3min kompleks nawilżający z mleczkiem z lotosu i wyciągiem z Jaśminu-użyty kilka razy,tak jak na zdj poj.wyjściowa 200ml 9.Błyszczyk do ust kameleon Avon 10ml (trudno określić ile zostało,myślę,że jakieś 70-80%) 10.Niebieska kredka,używana 11.Podwójny cień do powiek,użyty kilka razy 12. Perfumetka SWEET DREAMS 8ml,raz psiknięta 14. Złoty Eyeliner(gold gleam) użyty raz 15.Nivea Visage Young Krem nawilżający+lekki podkład(mogę się podzielić,ilość do ustalenia) 16.Ujędrniający balsam do ciała avon(mogę się podzielić,ilość do ustalenia 17.Lakier do paznokci AVON cotton candy 12ml,raz użyty 18.Bezbarwny lakier do paznokci,świeci w ultrafiolecie 8ml,użyty tak jak na fotce 19.NOWY lakier do paznokci JOKO summer flash nr.187 10ml 20.Czarny tusz(użyty 3 razy,mokry) mam go z wymiany(nie odpowiada mi jego szczoteczka 21.2xmini błyszczyk z drobinkami brokatu,użyte kilka razy(mam z wymiany,nie odpowiada mi ich zapach) 22.Błyszczyk LOVELY(z kolagenem morskim) użyty 3 razy 23.Dwustronny błyszczyk(użyty tak jak na zdj) 24.Brązowa kredka do oczu,2 razy uzyta 26.Błyszczyk Color Trend ANGEL poj.wyj.10ml użyty kilka razy 27.Miss sporty Eye shadow-Szary cień do powiek RAZ UŻYTY 28.Mniam!lip juice RÓŻOWA kredka do ust (8cm) 29.Mniam!lip juice BRĄZOWA kredka do ust (8cm) 30.Ochronny krem na zimę z witaminami A i C Avon Care mogę zrobić odlewkę 50ml PRÓBKI: męski zapach V Valentino Pour Homme(zużycie tak jak na zdj) Flower by Cynthia Rowley 1ml U by Ungaro for him 1ml Szminka kolor: Divine Wine (raz użyta) 2xSzampon SUNSILK lively BLONDE 10ml 2xPrzeciwzmarszczkowy krem rewitalizujący na noc ANEW Luksusowy krem naprawczy na noc ANEW Luksusowy system modelujący okolice oczu ANEW Krem nawilżająco-opalający na dzień Solutions Krem na dzień "Witalność natury" SPF20 MAYBELLINE Affinitone 1ml 4xPodkład PerfectWear odcienie:nude,almond,crea m,warmest beige Nawilżający olejek do kąpieli i pielęgnacji ciała Skin So Soft Kremowy mus nawilżający z olejkiem bawełnianym LIRENE BIOTHERM rides repair z czystym krzemem(innowacja przeciwzmarszczkowa) ESTEE LAUDER double wear light SPF 10 Maybelline Glass Rose i bezbarwny błyszcyk VICHY normateint podkład do skóry z niedoskonałościami VICHY normaderm krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry VICHY podkład korygujący SPF 11 Inne,akcesoria itp: NOWA niebieska myjka do ciała NOWE żelowe poduszeczki pod stopy AVON rezerwacja WYMIENIONE: Krem do pielęgnacji skórek,avon 15ml użyty kilka razy Hestia1982 Kuracja parafinowa do rąk i stóp Gorące piaski Arizony poj.wyj.75ml,użyta 3 razy Hestia1982 U by Ungaro for her 1ml Hestia1982 Wosk do depilacji VEET Hestia1982 NOWE kolczyki (nie zawierają niklu) Hestia1982 Śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarz Planet Spalevante Odżywcza maseczka brzoskwinia i mleczko migdałowelevante Wygładzająca maseczka do twarzy (sake and rice) 75ml NOWAedynka Nawilżający żel pod prysznic Wody Mineralne Islandii 150ml NOWYedynka Rozświetlające serum do twarzy (sake and rice) 50ml NOWE Mirianka U by Ungaro for him 1ml Mirianka BONG GIRL 007 1ml Mirianka Wish of Love 1ml Mirianka Wish of Happiness 1ml Mirianka Pur Blanca Blush 1ml Mirianka Vitality by Liiv Botanicals 1ml Mirianka today tomorrow always IN LOVE 1ml ejaj GARNIER Czysta skóra 3 w 1(żel,peeling,maska) ejaj Krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry VICHY ejaj Rozświetlający balsam do ciała "Satynowy połysk" zostało ok.45% z 250ml ejaj Naprawcza odżywka w sprayu bez spłukiwania do włosów suchych i zniszczonych Owoc Granatu i Jojoba 125ml raz psiknięta ejaj Edytowane przez xxxwitchyouxxx Czas edycji: 2009-01-03 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienie kosmetyki AVON
Zdjęcia
1.Krem długotrwale nawilżający Moisture 24 Avon,Solutions 2.Kolczyki,poduszeczki pod stopy,myjka 3.Kolczyki 4.Od lewej: Błyszczyk LOVELY(z kolagenem morskim) Błyszczyk KAMELEON,Avon Mini błyszczyk z drobinkami brokatu Mini błyszczyk z drobinkami brokatu Dwustronny błyszczyk Czarny tusz do rzęs Edytowane przez xxxwitchyouxxx Czas edycji: 2008-11-08 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Interesuja mnie wszystkie te rzeczy, znajdziesz coś u mnie?
Śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką 75ml Wygładzająca maseczka do twarzy (sake and rice) 75ml Rozświetlające serum do twarzy (sake and rice) 50ml Nawilżający żel pod prysznic Wody Mineralne Islandii 150ml ewentualnie brzoskwinia i mleczko również. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic.
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Interesuje mnie Nawilżający żel pod prysznic Wody Mineralne Islandii 150ml ale to za mało jeśli chodzi o wymiane perfum także nici z wymianki. Chyba że masz coś jeszcze poza wątkiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
zapraszam
![]()
26.08.2006 wtedy wszystko się zaczęło.... ![]() Kocham! ![]() PRAWKO ZDANE(20.01.10)!!! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez xxxwitchyouxxx Czas edycji: 2008-11-04 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
![]()
26.08.2006 wtedy wszystko się zaczęło.... ![]() Kocham! ![]() PRAWKO ZDANE(20.01.10)!!! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez xxxwitchyouxxx Czas edycji: 2008-11-04 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Wygładzająca maseczka do twarzy (sake and rice) 75ml NOWA
Chętnie przygarnęłabym tę maseczkę. Mogę oddać nawet coś ciut droższego, z racji tego, że chciałabym juz opuścic targowisko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za :
Śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką 75ml Wygładzająca maseczka do twarzy
![]() |
#13 |
BAN stały
|
2x Śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką 75ml NOWE
Wygładzająca maseczka do twarzy (sake and rice) 75ml NOWA Nawilżający żel pod prysznic Wody Mineralne Islandii 150ml NOWY Rozświetlające serum do twarzy (sake and rice) 50ml NOWE z serii NATURALS: Naprawcza odżywka w sprayu bez spłukiwania do włosów suchych i zniszczonych Owoc Granatu i Jojoba 125ml raz psiknięta Odżywcza maseczka Brzoskwinia i mleczko migdałowe 75ml NOWA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Avon raczej mnie nie interesuje. Nie masz czegos innego?
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
interesuje mnie:
Nawilżający żel pod prysznic Wody Mineralne Islandii 150ml NOWY PRÓBKI: 2xPrzeciwzmarszczkowy krem rewitalizujący na noc ANEW Luksusowy krem naprawczy na noc ANEW Luksusowy system modelujący okolice oczu ANEW Krem nawilżająco-opalający na dzień Solutions 2xKrem na dzień "Witalność natury" SPF20 Nawilżający olejek do kąpieli i pielęgnacji ciała Skin So Soft Kremowy mus nawilżający z olejkiem bawełnianym LIRENE Krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry VICHY Zapach: U by Ungaro for him[/quote]
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
wartosc jednej paletki o ok. 50zł.
a z tego co ja u ciebie wybralam to troszke malo jak dla mnie. nie masz jeszcze czegos: np: mleczko, balsam do ciala, lakier do wlosow, szampon...
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Wyjściowa waga każdego różu to 4 g, brązowy jest prawie cały (w ogóle nie widac użytku), różowy zużyty w ok 15%.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic dla siebie nie widzę. Chciałabym wymienić Cavalliego na coś o podobnej wartości.
![]() |
#23 |
BAN stały
|
więc mi pasuje taka wymianka za te trzy rzeczy ;-):
Śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką 75ml NOWE Naprawcza odżywka w sprayu bez spłukiwania do włosów suchych i zniszczonych Owoc Granatu i Jojoba 125ml raz psiknięta Odżywcza maseczka Brzoskwinia i mleczko migdałowe 75ml NOWA za paletkę ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=283300
Rozświetlające serum do twarzy Krem długotrwale nawilżający Moisture |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Zarezerwowany? A nie jest napisane
![]() ![]() Jeśli obie opcje Ci nie odpowiadają, to pozostaniemy chyba przy wymianie maseczka za róż, która chyba jest dla Ciebie bardzo opłacalna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
czy byłabyś zainteresowana tym zestawem bez trzech konturówek oriflame? [na razie są zarezerwowane dla Pfff34]
chętnie oddam resztę za maskę sake i ryż [kiedy będziesz wiedziała czy jest wolna?] - ew. przemyślę wymianę za maskę z oliwką
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.