|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
On ma dziewczynę!
.
Edytowane przez 201804171603 Czas edycji: 2009-11-18 o 17:52 |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: On ma dziewczynę!
Nie pić, skoro się nie umiesz powstrzymać
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10530793]Nie pić, skoro się nie umiesz powstrzymać
[/quote]otóż to
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
masz nuczke. czlowiek uczy sie na bledach
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
A fuj!
Wygląda na to, że jesteś - użyję popularnego tutaj określenia - tą trzecią. Myślę, że nie pozostaje Ci nic innego jak tylko się z tym pogodzić. |
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
Łatwo powiedzieć nie pić. A skoro się już stało ?
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pij,nie całuj się z chłopakami,o których wiesz,że mają dziewczyny.
Tytuł wątku sugerował mi raczej,że dowiedziałas się o tej dziewczynie po jakimś czasie
|
|
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
Alkohol nie jest żadnym wytłumaczeniem, a umiejętność powstrzymywania się od różnych rzeczy w życiu bardzo się przydaje.
Jestem nawet skłonna stwierdzić, iż rozwija się ona proporcjonalnie do wieku. Wiedziałaś, co miało miejsce i mogłaś temu zapobiec. Zobaczysz, jak zachowasz się następnym razem. O ile będzie następny raz. Jeżeli tak samo, wątek uważam za bezcelowy. Jeżeli czujesz, że postąpiłaś niewłaściwie, wyciągniesz z tego wnioski i w przyszłości postąpisz inaczej. |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Tak jak mówią dziewczyny, nie pij bo pózniej możesz wiele rzałować....
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Tak jak mówią dziewczyny, nie pij bo pózniej możesz wiele żałować....
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się z Doris. Nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem. Stało się i trzeba isc do przodu. Nie opowiadaj tego nikomu, a przyjaciółkę poproś o dyskrecję. Najważniejsze żeby nikt nie rozdmuchał tej sprawy. Zapomnij, ale nie rób czegoś takiego w przyszłości.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Największym błędem było założenie tutaj wątku, bo rad "trzeba było" zaraz się nasłuchasz az nadto.
Staraj się nie dopuszczać więcej do takich sytuacji, w których lądujesz po alkoholu z jakimś chłopakiem w jednym łóżku.
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nastepnym razem tego nie powtorz.
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Teraz to nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, a następnym razem pij mniej!
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
to picie takie potrzebne jest w życiu ?
ja nie pije wcale i żyje ![]() trudno stało się,na przyszłosc jak będziesz wiedziała że ktoś jest zajęty trzymaj się z daleka,ot co
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10530793]Nie pić, skoro się nie umiesz powstrzymać
[/quote]A jak juz ma pic, to niech szuka lokum z lozkiem ktorego nie musi dzielic z kims ![]() Nie bardzo rozumiem. Stalo sie i tyle, nie bardzo widze, co bys z tym miala zrobic.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Teraz już po ptakach.Facet ewidentnie jest "łasy na wszystko co się rusza"-->skoro jak napisałaś notorycznie zdradza swoją kobietę.
Jest Ci teraz smutno,pamiętaj o tym uczuciu i na drugi raz nawet po procentach myśl.One naprawdę nie usprawiedliwiają. |
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Ponadto co zostało napisane przez koleżanki.
Dziwna ta Twoja Kumpela, która kładzie Cię do jednego łóżka z zajętym facetem... Może następnym razem śpiwór, karimata i kawałek podłogi w damskim pokoju, coby później nie było wyrzutów sumienia..(?) |
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.... juz na poczatku jest cos niebardzo. gnebią wyrzuty sumienia, ale nie ma co płakać. stało się,,
|
|
|
|
#21 |
|
Konto usunięte
|
W tej chwili nie możesz zrobić nic. Coś mi się wydaje, że tylko chcesz sobie poprawić samopoczucie i zagłuszyć wyrzuty sumienia. Raczej niespecjalnie chodzi ci o dziewczynę, że jest zdradzana, ale o to, by nie dowiedziała się o Tobie, bo co to wtedy będzie
![]() |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie zastanawia czemu spałas na jednym łózku z nim a nie z koleżanką
![]() Ja za czasów młodości jak nocowałam u koleżanki to u niej w łózku a nie w pokoju jej brata na dodatek razem z nim w tym samym łóżku ale moze ja sie zestarzałam i zwyczaje sie zmieniły
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawi mnie jedno ! Czy jak byś ty miała chłopaka i byś wypiła i przyszłoby ci spać z kolezanki kuzyne czy kim tam to czy byś też sie z nim całowała ?? hm...?? Uważam nie tylko ja tutaj jak widze że jeżeli nie umiesz sie powstrzymywać nie powinnaś pić wogole Alkoholu ! I tu nie ma tłumaczenia łatwo mówić czy coś takiego typu . Jeżeli nie jesteś w stanie tego zrobić to albo pij sama w domu albo nie wiem...
![]()
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Stało się to już trudno. Najbardziej winny jest on skoro oficjalnie jest z dziewczyna a notorycznie ją zdradza. Sama wiesz, że jest to sprzeczne z Twoim sumieniem, więc nie powtarzaj tego w przyszłości.
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do kuzyna itd to nie bylo kanapy/wersalki/fotela w duzym pokoju? zeby od razu obcemu facetowi do lozka...do domu nie szlo wrocic?...ja sobie nie wyobrazam.. no i jestes winna tak samo jak on- bylo sie calowac?po % panuje sie nad soba mniej ale co sie robi sie widzi.nie bedziesz rozwazac tylko kwestii meskiej wiernosci(jak sugeruje tytul) ale zachowanie drugiej strony tez wezmiesz pod uwage gdy znajdziesz tz , wtedy oprocz'mogl z chetnej nie korzystac' pomyslisz tez , w mniejszym stoppniu o tej zlej niedobrej co na twojego zajetego faceta sie rzuca.i taki OT- znam przypadki ze po alkoholu we wlasnym lozku ludzie maja zwidy ze to ich partnerzy i kapna sie juz w trakcie pocalunku ze to nie oni^^ tak jakby rozmyty obraz sie nagle wyostrzyl tylko ze to bylo dwoch facetow a na lozku lezeli po duzym spozyciu% w sylwrstraXD
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Konto usunięte
|
co powinnas zrobic?
nie pic:P |
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczy kiedy NAUCZY SIE PIC.. tzn pic z umiarem..
bo alkohol zostal stworzony dla ludzi.. jednak jak sie przesadzi to zazwyczaj sie cos nabroi.. Dlatego trzeba nauczyc sie pic i potrafic sobie wyznaczyc granice.. i powiedzieec samemu sobie''aha no mi to juz starczy'' no chyba ze sie chce zaliczac z gony a potem plakac i szlochac,palic ze wstydu ze sie zrobilo to czy tamto
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
takie życie gimnazjalnej krejzolki
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli już tak się stało, to szkoda, że nie zachowałaś tego dla siebie... niewiadomo czy kumpela o tym komuś nie opowie... a jak się ta jego laska dowie, to jeszcze Ci awanturę zrobi, że z jej chłopem się całowałaś
|
|
|
|
|
#30 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.

ale moze ja sie zestarzałam i zwyczaje sie zmieniły