|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
kosmetyi na wymiane Ray :) dokładka
mam na wymiane troszkie kosmetykow
![]() Na szaro - wymienione dokładka Balsamy do ciała : DOVE summer Glow - brązująco nawilżający balsam do ciała- okolo 50 % Lander essentials body lotion cucumber melon- balsam nawilżający do ciała o zapachu melona, sprowadzany z USA 709 ml -pieknie pachnie i ładnie się wchłania - 85% Yves Rocher Spa energie Vegetale Preparat ujędrniający 3D ( intensywnie ujędrniające mleczko do ciała )- okolo 80 % fissan- krem zapobiegajacy rozsępom. może być stosowany podczas ciąży jak i u osób odchudzających się - użyłam go tylko 3 razy ( wiecej nie zdąrzyłam ) )Lirene regenerujacy balsam z wyciagiem z czerwonego wina - okolo 70 % Pielęgnacja twarzy : ziaja oliwkowy żel oczyszczający do twarzy- do cery suchej i normalnej okolo 50% Bielanda tonik różany w żelu do cery suchej i wrażliwej- okolo 50 % ziaja płyn dwufazowy do demakijażu oczu- użyłam tylko 2 razy soraya beauty creator- krem pod oczy przeciwzmarszczkowy -użyłam 3 razy La Roche Posay effaclar K- okolo 50% soraya kolagen i elastyna mleczko do demakijazu twarzy- nowe! garnier czysta skóra A krem nawilżający usuwa niedoskonałości skóry- nowy! Inne kosmetyki pielęgnacyjne: AVON glicerynowy krem do rąk- okolo 75 % Gewohl med. lipidokrem - profesjonalny krem do stóp okolo 50% Gabriela sabatini żel pod prysznic 100 ml - pozozstało okolo 70 % Hugo Boss żel pod prysznic 75 ml -pozostało okolo 85 % Treatment Wax 480 g do włowsów ciemnych- pozostało 50 % ziaja plantica szampon do włosów zniszczonych i tłustych- nowy! Kosmetyki kolorowe: REVLON ColorStay Makeup with softFlex Oily Skin 110 Ivory- użyłam ze 4 razy ( nie odpowiada mi odcien) pozostało okolo 85% Sephora pomadka do ust nr 12 użyta kilka razy Gosh pomadka do ust nr 134 velvet touch - okolo 60 % Lumene korektor do twarzy 02 natural beige - okolo 70 % Bell Eyeliner w pedzelku czarny- kilka razy użyty Vipera rozświetlający hydro-mus różowa mgiełka- nakładany na policzki, nos, skronie, czoło Vipera rozświetlający hydro-mus świetlisty brąz- nakładany na policzki, nos, skronie, czoło Rimmel Ntural Bronzer 025 SUN GLOW- puder w kamieniu brązujący zyżycie tak jak na zdjęciu widać Bell nr1 Puder w kamieniu rozświetlający- użyty kilka razy praktycznie jak nowy Inglot Profesjonalna baza pod makijaż - 90 % Inglot kredka do oczu błekitna nr 38 okolo 75 % Inglot kredka do oczu silver pencil nr 41 okolo 40 % kredka do oczu brązowa frank olive Inglot cienie do powiek vertigo 2x nie wiem jakie to są numerki odcienie jak widać na zdjęciu mało zużyte Inglot cien do powiek sprint nr 42 błękit- okolo 80% Inglot cien do powiek integra nie wiem jaki to numerk- odcień fiolet Rimmel sweet jelly 120 sweetie- błyszczyk do ust o smaku ciasteczka- użyty 3 razy wibo waterr sheen with maxi lip nr 7 i 5 - pare razy użyte Este lauder cien do powiek 12 candy cube- pozostało okolo 40-50 % rudno mi określić widać na zdjęciu Lumene Beauty base - basa pod makijaz co prawda jest przeterminowana bo wazna byla do 08 2007 roku ale ja ja jeszcze niedawno uzywalam i nic sie z nia nie dzieje- tubka praktycznie cala uzyłam kilka razy na specjalne okazje Ruby rosse paleta cieni 48 kolorow.- zużycie widać jak na zdjęciu Lakiery do paznokci: sally hansen nailgrowth miracle ( złota) odżywka do paznokci -okolo 80 % Inglot lakier do paznokci nr 870, 50, 866- prawie jak nowe classik lakiery do pznokci nr 118, 158 - nowe golden rose lakier do paznokci nr 125- nowy Próbki: fructis odżywka wzmacniająca do włosów color resist 2x fructis szampon wzmacniający color resist dove kremowy balsam do ciała z olejkiem pro-age soraya Balsam do ciała ujędrnianie i nawilżanie linoderm plus z pantenolem krem kosmetyczny dla dorosłych dzieci i niemowląt 2x Avon Advance Technique Daily results szampon z odżywką do włosów do każdego rodzaju włosów lavera body spa Milch und Honig żel pod prysznic lavera neutral krem do rąk Lirene city matt fluid matujący -wygładzający odcień natural Vichy lipo metric Vichy normaderm krem do twarzy Garnier ultra lift krem na dzien przeciwzmarszczkom intensywny lifting physiogel żel do mycia twarzy st ives jedna częśc maseczki peel-off do każdego rodzaju cery nivea baby szampon i płyn do kapieli 2 w 1 dla dzieci linomag szampon dla dzieci i niemowląt Aquastop pielęgnacja i ochrona dla nemowląt, dzieci i dorosłych garnier regenerujące mleczko do ciała do bardzo suchej skóry 2x To wszystko co mam do zaoferowania może ktoś zechce się wymienić , ja osobiscie poszukuje podkładu o ciemniejszym odcieniu na lato ![]() Zdjęcia pozniej !
wiosna!! Edytowane przez Ray Czas edycji: 2008-05-19 o 19:47 |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: kosmetyi na wymiane Ray :)
Lander essentials body lotion cucumber melon- balsam nawilżający do ciała o zapachu melona, sprowadzany z USA 709 ml -pieknie pachnie i ładnie się wchłania - 85%
REVLON ColorStay Makeup with softFlex Oily Skin 110 Ivory- użyłam ze 4 razy ( nie odpowiada mi odcien) pozostało okolo 85% Inglot Profesjonalna baza pod makijaż - 90 % cos u mnie? |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
chętnie wymiene revlona na max factor odcien 109 i SEPHORA nr 116- cień do powiek, delikatny kremowy ze srebrnymi drobinkami- zużycie minimalne kod 2y1c
Jeśli taka wymiana odpowiada niestety nic innego nie znalazlam co by mi odpowiadalo
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
La Roche Posay effaclar K- okolo 50%
Gewohl med. lipidokrem - profesjonalny krem do stóp okolo 50% Inglot kredka do oczu błekitna nr 38 okolo 75 % Inglot cien do powiek integra nie wiem jaki to numerk- odcień fiolet http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1210665425 z tego foto próbki effaclar i pharmaceris Lander essentials body lotion cucumber melon- balsam nawilżający do ciała o zapachu melona, sprowadzany z USA 709 ml -pieknie pachnie i ładnie się wchłania - 85%
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Duzo mi sie u Ciebie podoba. Przede wszystkim zależałoby mi na:La Roche Posay effaclar K- okolo 50% Gabriela sabatini żel pod prysznic 100 ml - pozozstało okolo 70 % Gewohl med. lipidokrem - profesjonalny krem do stóp okolo 50% Inglot Profesjonalna baza pod makijaż - 90 % Znajdziesz coś u mnie? pozdrawiam ![]()
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Mucia jstem zainteresowana NOWY TUSZ AVON supershock czarny za np lipidorem??
sylwoonia niestety nic nie znalalazlam
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za:
Yves Rocher Spa energie Vegetale Preparat ujędrniający 3D ( intensywnie ujędrniające mleczko do ciała )- okolo 80 % Inglot cien do powiek sprint nr 42 błękit- okolo 80% zapraszam
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos u mnie za;
- Lander essentials body lotion cucumber melon - Gewohl med. lipidokrem - Rimmel sweet jelly 120 sweetie- - wibo waterr sheen with maxi lip
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
virutal zastanawiam sie nad tym błyszczykiem givenchy a ma on jakas date waznosci skoro go 8 lat temu przestali produkowac szok... i co tzn bialy??? bo ja nie wiem czy dobrze rozumiem błyszczyk jest bezbarwny czy jak bo chyba nie ma koloru białego albo sie myle ja wiem
p.s dziewczyny jestem nowa na targowisku jak by ktos mi mogl wyjasnic skad macie takie " przekupki" ja za bardzo nie mam czasu szukac w regulaminach bo mam male diecko w domu i ledwo znajduje tu czas zajrzec
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
nulka zainteresowana jestem Bourjois - roz do policzkow, kolor 33 Lilas d'Or, brudny roz z mnostwem zlotych drobinek, uzywany ale zuzycie minimalne - jest on niesamowicie wydajny
co w zamian?
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Przekupki wystawia się po udanej (bądz nieudanej) wymiance
![]() a u mnie cos moze znalazlas ?
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos za
DOVE summer Glow - brązująco nawilżający balsam do ciała- okolo 50 % Rimmel Ntural Bronzer 025 SUN GLOW- puder w kamieniu brązujący zyżycie tak jak na zdjęciu widać ? |
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co Ty na to? czekam na Twoja propozycje
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
REVLON ColorStay Makeup with softFlex Oily Skin 110 Ivory- użyłam ze 4 razy ( nie odpowiada mi odcien) pozostało okolo 85%
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
znalazlam m.in.
Bielanda tonik różany w żelu do cery suchej i wrażliwej- okolo 50 % La Roche Posay effaclar K- okolo 50% Moze znajdziesz cos u mnie?
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
DOVE summer Glow - do jasnej czy ciemnej karnacji?
Yves Rocher Spa energie Vegetale Preparat ujędrniający 3D ( intensywnie ujędrniające mleczko do ciała )- mogłabyś wkleić link z tym produktem do wizażowego KWC sally hansen nailgrowth miracle ( złota) odżywka do paznokci Inglot lakier do paznokci nr 870, 50, 866- interesuje mnie jeden z nich Wstępnie interesują mnie powyższe pozycje. Znajdziesz coś u mnie w zamian? |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Może coś u mnie za to?
Yves Rocher Spa energie Vegetale Preparat ujędrniający 3D ( intensywnie ujędrniające mleczko do ciała )- okolo 80 % Gabriela sabatini żel pod prysznic 100 ml - pozozstało okolo 70 % Hugo Boss żel pod prysznic 75 ml -pozostało okolo 85 % Inglot Profesjonalna baza pod makijaż - 90 % |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
Inglot lakier do paznokci nr 870, 50, 866- prawie jak nowe interesowalby mnie jeden lub dwa z nich. tylko musze sprawdzic kolory w perfumerii. znajdziesz cos u mnie w zamian? ![]() |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
byla bym zainteresowana
mirra Bourjois - lakier So Laque, kolor 11 Rouge Diva (krwista czerwień), kupiony latem 2007, przechowywany cały czas w lodówce, ubytek 5mm od góry. tym bym byla zainteresowana ![]() paula Woda FM - alternatywa zapachy Ralph RL- jest kartonik, tylko wypróbowana Podkład Toleriane LRP nr.11 palau dove do jasnej karnacji koniczynka niestety nic
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
nulka a zapomnialam odpisac hehehe przepraszam
zastanawiam sie jeszcze ... ale nie pisze nie... dam ci dzis odpiowiedz wieczorem co postanowilam
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sprawdze dzis w perfumerii kolory tych inglotow. szukam akurat takiego do frencha. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
BAN stały
|
lancome prawdopodobnie poleci do i nnnej dziewczyny ale reszta jeszcze jest
jestem zainteresowana Max Factor -Lasting Perfomance 109(najciemniejszy w gamie ale naturalny)_ niestety okazal sie ciut za ciemny Avon,invisible light ( rozswietlajaca baza pod podklad) 30ml 90% za Lander essentials body lotion cucumber melon- balsam nawilżający do ciała o zapachu melona, sprowadzany z USA 709 ml -pieknie pachnie i ładnie się wchłania - 85% Inglot Profesjonalna baza pod makijaż - 90 % ? |
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
co mogłabyś mi oddac za Wode?
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
palau moze :
sally hansen nailgrowth miracle ( złota) odżywka do paznokci DOVE summer Glow - do jasnej czy ciemnej karnacji? bądź Yves Rocher Spa energie Vegetale Preparat ujędrniający 3D ( intensywnie ujędrniające mleczko do ciała)
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.