|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymienię szybko. Super ciuszki i nie tylko!
Po dłuższej przerwie- powracam. Szukam ciuszków młodzieżowych, jednak dziewczęcych, w stanie bardzo dobrym. Nie mam nic konkretnego na myśli, wymienię się na to, co mi wpadnie w oko. Nie szukam jednak spodni, butów, ani kosmetyków.
Preferowany rozmiar- M. 1.Przed wysłaniem piorę i prasuję ciuszki. 2.Informuję o faktycznym stanie wystawianych rzeczy. 3.Przesyłkę pierwsza wysyła osoba, która ma mniej przekupek. 4.Wysyłam listem poleconym (resztę ustalimy). W rzeczywistości kolor jest bardziej intensywny. Wina oświetlenia jak robiłam zdjęcia, a nie chciałam z lampą, bo ta w ogóle oszukuje kolor. 1.Czarna bluzeczna JSFN. Bardzo przyjemny materiał, rozm. 34/36. Stan bdb. 2.Sukieneczka firmy Reporter, wiązana na szyi. Kolor pistacjowy. Rozmiar S. Stan bdb. 3.Prostownica firmy Adler, max temp- 200 stopni, moc 50 W, lampka kontrolna. Powłoka płytek: Jadeitowa. Stan bdb -, gdyż ma małe zadrapania na obudowie, jednak stan płytek idealny. 4.Czapa skate- Iced out money. Rozm. L, jednak uważam, że jest to rozmiar trochę zawyżony czyli M/L. Raz noszona na głowie, resztę przeleżała w szafce. Stan bdb.
wspomnienia wracają, kawa uzależnia, papierosy zabijają, czekolada tuczy, a naiwność bierze górę nad podświadomością. Edytowane przez oluskaaa922 Czas edycji: 2009-08-23 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię szybko. Super ciuszki i nie tylko!
T-shirt Bershka. W rzeczywistości kolor jasnozielony taki hmm pistacjowy (wina oświetlenia na zdjęciu). Stan bdb -. Rozmiar S/M. Wydaje mi się, że w paru miejscach lekko sprał się napis, ale nie jestem pewna, gdyż ten napis jest zrobiony na taki wytarty, także tego nie widać.
wspomnienia wracają, kawa uzależnia, papierosy zabijają, czekolada tuczy, a naiwność bierze górę nad podświadomością. Edytowane przez oluskaaa922 Czas edycji: 2009-08-26 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1251033762
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
cos za prostownice?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za szary t-shirt?
![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
coś u mnie za prostownicę??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie w wątku ciuszkowym lub kosmetycznym za :
T-shirt Bershka. W rzeczywistości kolor jasnozielony taki hmm pistacjowy (wina oświetlenia na zdjęciu). Stan bdb -. Rozmiar S/M. Wydaje mi się, że w paru miejscach lekko sprał się napis, ale nie jestem pewna, gdyż ten napis jest zrobiony na taki wytarty, także tego nie widać.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
w stanie bdb,
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za białą sukienke firmy Reporter?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za prostownicę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.