![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LEMPCKA L, KANEBO, KADUS, FURTERER, H. RUBINSTEIN, DIOR, VICHY, ROC i wiele in
Moja Wish Lista bardzo chetnie miniaturki, bo ciągle szukam odpowiedniego dla siebiePRIORYTET dobry krem pod oczy np. R-Nutriv E.Lauder, Substatyfinc Guerlaina czy Prodigy H.Rubinstein kosmetyki dr.Bety, LAVERA maska z Mango ogólnie KOSMETYKI NATURALNE kosmetyki La Prairie GIVENCHY Prisme 1, 2, 10 sypkie SOFT WHITE szminka Rouge Interdit Shine kolor Candy Shine GUERLAIN METEORITES POUDRE DE PERLES, Illuminating Perfecting Pressed Powder, O1, O2 korektor 02 SISLEY 1. SERUM lift TENSOR IMMEDIATE LIFT witch botanical extracts KANEBO: Wrinkles i inne tego typu GUERLAIN seria SUBSTNATIFIC - krem pod oczy H.RUBINSTEIN seria Colagenist, Prodigy E.LAUDER Re-Nutriv YSL tusz Very Long brąz volume foux cils ( efekt sztucznych rzęs)brąz CLINIQUE SUPER FIT, podkład nr.16 (bare ) NOUBA róż nr 50 róż malina .koral dla bladej blondynki VICHY 1. Liposyne 2. Płyn Micelarny 3. żel do mycia twarzy LRP 1. żel do mycia twarzy TOLERIANE 2.Płyn Micelarny AVENE płyn micelarny serum kojąco-nawilżające maseczka nawilżająca Z PIELEGNACJI BARDZO CHĘTNIE PRZYJMĘ MINIATURKI KERASTASE maska Age Recharge szampon Nutritive 2 szampon z cementem 2. serum na koncówki 3. odżywki, maski z cementem 4. stylizacja Nutri-sculpt BILBA szampon i odżywka vitaoil pianka do włosów MATRIX 1. Trix, BigTrix (Pianka superobjętość) 2. Amplify, Volumizing Hair Spray (Lakier zwiększający objętość pianki do włosów zwiększjące puszystość ujędranijące BALSAMY do ciała (tuba) PUDRY, dla bladolicych (b.jasne) BAZY NAPINJĄCE, podkłady, kremy, bazy lift. maseczki oczyszczjące, zwęzające pory lub lift. miniaturki perfum róznych szukam też perfum nowych, lub z minimalnym ubytkiem , z kartonikiem. Nie koniecznie z mojej listy. Zapach ma być nie kontrowersyjny ( żaden niszowiec ![]() torebki brązowa, czerwona, czarna plecaczek szlafrok satynowy Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2009-05-31 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: LEMPCKA L, KANEBO, KADUS, FURTERER, H. RUBINSTEIN, DIOR, VICHY, ROC i wiele in
Znajdziesz coś u mnie za VIVIEAN GLYCO EXFOLIANT 50%, 2 amp.x2ml FLOS LEK Żel ze świetlikiem i herbatą uzyty 2 razy KANEBO maska nawilżająca do włosów ok. 100ml z 200ml SANS SOUCIS - REPAIR ENERGY, ANTI-AGE WRINKLE FILER przeciwstarzeniowy wypełniacz zmarszczek, Pozdrawiam!
![]() |
#5 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
czy za cos z:
- EUCERIN krem silnie nawilżający z mocznikiem50ml, uzyty 3-4 razy( kartonik ) http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23362 - ROC RETIN-OX na noc,używany przez tydzień - VICHY NEOVADIOL krem pod oczy użyty 3-4 razy (kartonik ) - EYLIPEX krem przeciwzmarszczkowy i lift.pod oczy,zużycie widać na fotce - najchętniej na inny krem pod oczy znajdziesz cos u mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=317918
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
hej szukasz czerwonej torby, może taka Ci by się podobała?
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() wygląda mi na duża, a ja szukam takiej mniejszej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Wprawdzie nie mam nic z Twojej wish listy ale może chciałabyś moje perfumy Josephine za maskę Kanebo i oba kremy Roc?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
A może za maskę Kanebo chciałabyś odżywkę Biosilk (do spłukiwania) troszkę mniejsza połowa z 300 ml i emulsję dr Hauschka ok 1\3 ze 100 ml:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19714 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13866 Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2009-03-22 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Lolitę ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic nie znalazłam dla siebie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Nie mam wprawdzie cery skłonnej do uczuleń ale wrażliwą,naczynkową i nie mam z nią żadnych problemów stosując emulsję .Ale jeśli nie chcesz ryzykować to rozumiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
niema szans bys dobrala cos do lolitki?
mam jeszcze miniaturke 5ml serum estee lauder idealist
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.