![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wish chopard + pielęgnacja NIEAKTUALNE
Witam
Mam do wymiany perfumki WISH CHOPARD 75 ml - użyte ok. 15% Z chęcią wymienię je na inny zapach. Perfumy są oryginalne, nietrafiony prezent od mojego męża.Dla mnie zapach za ciężki. Są bez pudełeczka, niestety je wyrzuciłam. Ponieważ jest to moja pierwsza wymiana, perfumy oczywiście wysyłam jako pierwsza. Moja zamiana z Soso nie doszła do skutku, ponieważ nie mam z nią kontaktu, więc perfumy wish są jak najbardziej aktualne.Do perfumek dodaje próbki i mini produkty z pielęgnacji.A więc: -ok. 20/30 ml. BI-FACIL LANCOME - świetny dwufazowy płyn do demakijażu oczu wrażliwych (ubytek widoczny na zdjęciu) - 40 ml. MASSAGE Drain PEEL BIOTHERM (krem do masażu zapobiegający zatrzymywaniu wody i remodelujący sylwetkę). - 15 ml. Baume Eclat LANCOME - peparat do demakijażu - 7 ml. w próbkach kremu aquasource non stop BIOTHERM -5 ml. w próbkach kremu pod oczy Lancome, High Resolution Yeux, Intensive Recovery Anti-Wrinkle Cream -2 ml. w próbkach kremu LANCOME Renergie Refill -3ml masque destressant purete CHANEL -15 ml.Carthame RENE FURTERER - bogata maseczka do włosów suchych, z rozdwojonymi końcówkami Więc, do zdecydowanych dziewczyn - wymienię się chętnie za to "wszystko" + WISH CHOPARD na inny zapach. Edytowane przez agsi1 Czas edycji: 2008-10-29 o 08:10 Powód: nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wish chopard
Czy znajdziesz coś u mnie?
Poza wątkiem mogę zaproponować jeszcze Roberto Cavalli Just Cavalli Her, Wiciokrzew Yves Rocher, Vanille Gourmande Sephora, Gianfranco Ferre Gieffeffe, Green Tea Elizabeth Arden, mam też sporo próbek perfum... Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2008-10-21 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Połowa z 80ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Soso, u ciebie skłaniałabym się ku Cerruti, Image 75 ml
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Mogłabym zaproponować też odlewkę w zgrabnym atomizerku Cerruti Image, Boucheron Trouble lub jakiegoś zapachu Demeter...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie? Mogę jeszcze zaproponować odlewkę do 20 ml Euphorii CK.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
moze u mnie?
- Fantasy Britney Spears, tester 98/100ml a oto, co mam do zaoferowania: - Joop! Femme, 90/100ml, jest kartonik - Cool Water Happy Summer, 95/100ml, limitowanka z teczowym flakoniku, jest kartonik - Happy to be Clinique, 47/50ml - Nina Ricci L'air du temps, 75/100ml, limitowanka w teczowym flakonie - Portfolio Perry Ellis, 47/50ml, bardzo trudno dostepny, oryginalny, slodko-kwiatowy zapach nieosiagalny w PL - Comma! edt, 25/30ml, przepiekny zielony groszek ![]() - Princess Vera Wang, ok 65/100ml, tester bez korka, moja "karta przetargowa", latwo nie oddam bo pozbywac sie nie chce ![]() - Euphoria CK, 97/100ml, tester bez korka, oddam tylkoza mniejsza pojemnosc tego zapachu + cos innego ![]() - Splendor EA, 70/75ml, chyba jest kartonik, poluzowany korek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
co prawda mam niewiele zapachó u siebie,ale moze coś znajdziesz?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wish chopard + pielęgnacja AKTUALNE
Może chciałabyś Duende Pozo(perełka trudna do upolowania) 30 ml z malutkim ubytkiem,do tego miniaturkę Kenzo Amour 5 ml i coś z kolorówki z wątku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
moze jednak skusisz sie na ktorys z moich zapachow oprocz Britney Fantasy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Może u mnie?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Witam,
może coś u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.