![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Burberry, Boudoir, Borghese, Lancome, oriflame (saga, Podkl adaptacyjny)NIEAKTUALNE!!!!!!!! aktualna lista: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=11237340 #post11237340 Moja Wishlista: perfumy za perfumy, ale chętnie także kolorówka za perfumy ![]() -Miss Dior Cherie EDP (szukam ok 10ml) -Hot Couture EDP (kocham i przygarnę najlepiej cały flakon -Hypnotic Poison (flakon lub dekant) -Demeterki -podkład adaptacyjny Oriflame kolor Porcelain (i inne jasne podkłady/pudry) -lip fusion błyszczyki (KissKiss Guerlain też chętnie) -odżywki i kuracje wzmacniające do włosów poza tym można mnie kusić ![]() Wymienię: zapachy: 2. Woda toaletowa ORIFLAME Saga, zużycie minimalne 7. Woda toaletowa Glitz Glam z Oriflame ze ślicznymi złotymi drobinkami, kupiona w którejś z promocji, ale EX ma do 10.08r Zużycie nie więcej jak 10%, pojemność 30ml. 18. Oriflame, woda Miss Punk. Zużycie ok z 30ml (1cm z 30cm) 19. Oriflame, woda Lady Vintage. Zużycie ok 30-35% z 30ml (3cm z 10cm ![]() 23. Maria Sharapova by Maria Sharapova EDP 100ml, NOWA zafoliowana - za inne perfumy, mogą być dwa mniejsze - Belle en Rykiel EDP ok 88/100 ml - tylko na inne perfumy, mogą być dwa mniejsze opakowania - Paco Rabanne Pour Elle EDP 50ml (kilka psików zużyłam)- będę wybredna - Christian Lacroix Tumulte 35-40/50ml EDP - Guerlain Samsara 85/100ml tester bez korka- będę wybredna - Oriflame After hours 45/50ml - Pink Sugar EDT, Aquolina, 100ml bez kilku testowych psików. Będę wybredna i proszę pytać o ubytek w razie czego, ponieważ jeszcze kilka razy planuje ja użyć, może sie przekonam - MissO, Oriflame. Kilka testowych psików ubytku. Z pudełkiem. Próbki: -Vichy Aera Teint podkład jedwabisty, kolor 35 sand, 1,5ml -Clinique Perfectly real makeup, shade 24, 1,5ml -La Roche-Posay Toleriane, kolor 13 beige, 1ml -Lacoste: Touch of pink, Essential, pour homme, intense -Hugo Boss: szary, czerwony (męskie) oraz femme i essence de femme -Escada: Incredible me. Odlewki: (kilka ml) Vivienne Westwood Boudoir Sonia Rykiel Belle en Rykiel Burberry Brit Paco Rabanne Ultraviolet Paco Rabanne Black XS Paco Rabanne Pour Elle Guerlain Samsara Oriflame After hours Oriflame Giordani white gold Valentino Rock'n'Rose Couture D&G, The One EDP Aquolina, pink sugar Cartier, Smok Lolita Lempicka L makijaż: 3. Podkład ORIFLAME adaptacyjny, kolor Natural Beige, NOWY. (chetnie na odcien Porcelaine wymienie, ale niekoniecznie na to) 6. Puder Borghese - Cura naturale dual effetto powder makeup SPF 8 03 Buffa używany, zużycie ok 30%?? nie wiem doładnie, jest widoczne wgłębienie, ale nie widać dna pudełeczka. Zadbany, z obiema foliami, gąbeczka nigdy nie leżała bezpośrednio na pudrze, zawsze kladłam pod gąbeczkę ten przeźroczysty plastik. - 03 BUFFA i 01 Ivorio wyslany oolong, 01 Iworio wysłany do Marsylia . 8. Puder Visions z Oriflame, żużycie powyżej 50%, używany do (praktycznie) teraz, etykieta z tyłu zdarta więc nie znam koloru ani daty przydatności. Na pewno jest to kolor do średniej/jasnej cery, ale nie do porcelanowej. 11. Oriflame Visions konturówka read my lips, kolor nibble my ear. Kilka razy użyta, EX 06.09. Kolor mniej różowy niż na zdjęciu. 12. Oriflame, pomadka VIVID, kolor Sumptous, zimny dość ciemny bordo z delikatnymi drobinkami. Zużycie jak na zdjęciu, ale EX 02.08r, chociaż ja ją używalam niedawno ![]() 1 3. Oriflame, pomadka GIORDANI GOLD, kolor burgundy dream, kupiona wiosną więc na pewno jeszcze świeża. Ciemny fiolet, burgund, satynowy, bez drobinek. 15. Oriflame Forever Eyes, cień do powiek w kremie o przedłużonej trwałości, kolor lila/fiolet "lasting lilac", zużycie do 30-40% (jak na zdjęciu). EX 09.09 mam go od wiosny. 24. Lancome - Destiny Cube #02 Charisma- Raz użyta, wypróbowałam cienie i pomadki, świetny bajer! Kartonik trochę pognieciony, ale sakiewka i sama kostka w stanie idealnym, na lusterku jeszcze folia. Wymienię za coś ciekawego, z górnej półki pielęgnacja: 5. Self tan gel - Oriflame. Samoopalacz w żelu, trudno określić zużycie, ale z marginesem błędu na korzyść kupującego ![]() 21. Faberlic, Krem równy ton Creme teinte uniforme. Napis po rosyjsku, z tego co pamiętam wyciąg z perłami, formuła tlenowa itp (taki różowo-biały), otwarty poczatkiem czerwca, zyzycie góra 15%, waznosc 8 m-cy od otwarcia - Kallos Latte, odżywka/maska odłożę trochę (do 200ml), ale potrzebny będzie pojemniczek - Wax henna brązowa, odżywka/maska odłożę (do 100ml), ale potrzebny będzie pojemniczek 1. Puder PUPA Silk touch powder zakupiony przed Bożym Narodzeniem 2007. Ładny, z lusterkiem, zużycie minimalne (zniszczony ![]() 4. Pomadka dwufazowa (długotrawły kolor+ bezbarwny błyszczyk) ORIFLAME Kiss proof lips, kolor pink blush, zużycie minimalne (malowałam się tylko na próbę). Podaje link orginały, jendak nie ma tam tego koloru, był oferta tymaczasowa, ciemny róż, ale nie jaskrawy. http://www.oriflame.pl/prod/catalog/...h=true&noMenu= leci do bianeczkaa 9. Podkład Revlon - Vital Radiance, Line Softening SPF 15[/b], pore refining, do cery mieszanej/tłustej. 30ml, użyty dokladnei dwa razy, wiec praktycznie nowy. Kolor 10 Vanilla cool. Także nie nadaje sie do jasniutkiej cery. (wyslane do oolong) 10. Oriflame - winter solutions. Odżywka do włosów na zimę, nawilża i odżywia, bez spłukiwania. 200 ml, EX 08.09r. Używana raz odrobinkę, nie widać zużycia nawet. oddalam narzeczonemu ![]() 14. Mazidło do powiek czarne, własciwie daje mozliwość stopniowania koloru od jasnoszarego do ciemnoszarego, było dodatkiem do kohla kupionego na allegro w zeszłym roku. leci do bianeczkaa 16.Rimmel, extreme definition two-toner eye definer. Kredka do oczu dwustronna czarna/biała, miękka, można ją rozcieraż. Zgubiona zatyczka przy białym kolorze- zastąpiona inną. Zużycie jak na zdjęciu, temperowana może dwa razy. leci do bianeczkaa 20. Burberry Brit, miniaturka 5ml zostało ok4 ml. Jest kartonik, ale troszke sfatygowany, tzn przybrudził się czymś, za to flakonik w stanie idealnym, z plastikowa zatyczka nawet. leci do bianeczkaa 22. Andy Warhol pour homme 30ml NOWY (za cos fajnego z gornej polki) 17. Oriflame, woda Elvie Summer na 5 obrazku, zdjecie real na zyczenie. Zużycie minimalne (Iwona75) Edytowane przez Marei Czas edycji: 2009-03-02 o 09:00 Powód: zamykam wątek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pupa, oriflame (saga, Podkl adaptacyjny)
Coś u mnie może za puder Pupa ?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witam
z pudrem PUPA jest problem, ponieważ roztrzaskało się pudełko, puder wysypał w drobny mak i mam na talerzyku zebrane to co dalo sie uratowac ![]() ale a-sea-of-honey (za sagę) 13. Bourjois, Delice de Poudre, rozświetlacz do twarzy "biała czekoladka", przywieziony z Anglii, niedostępny w Polsce, kilkanaście razy użyty. Oddam tylko za coś, co mi się bardzo spodoba albo na jakiś fajny róż minimum średniopółkowy. Umbra (za podklad) *Nawilżający krem-fluid Oriflame, Hydra Energy Fluid, dla cery mieszanej/tłustej. pojemność wyjściowa 75 ml. Użyłam ze cztery razy, ubytek to jakieś 10ml (już po zakupie buteleczka nie była zapełniona w całości), mam jeszcze kartonik. *Smackers Ice Creamies o zapachu Banana Split z aplikatorem- kolor mleczno-różowy. Raz testowany. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Rozumiem
![]() Ps. Wkrótce przewiduję sporą dokładkę. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie?
szczególnie zalezy mi na Rimmel, extreme definition two-toner eye definer. Kredka do oczu dwustronna czarna/biała |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za :
Podkład Revlon - Vital Radiance, Line Softening SPF 15, pore refining, do cery mieszanej/tłustej. 30ml, użyty dokladnei dwa razy, wiec praktycznie nowy. Kolor 10 Vanilla cool. Także nie nadaje sie do jasniutkiej cery.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
dokładka! (17-20)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Burberry, Borghese, Revlon, oriflame (saga, Podkl adaptacyjny)
słuchaj, to jeszcze cos dobierz do tego sticka, bo to za mało za puder
![]() jakbyś mogła okreslic kolor tych pudrów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
słuchaj, ja jestem gotowa oddac cały wątek np za 2 te pudry Borghese+Rimmel
p.s. może zostańmy tutaj z rozmową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
ktory rimmel?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
o sory Revlon
![]() jesli nie, to chętnie wezmę np jeden puder i Revlon, tylko np zostawię sobie jeden z psików ![]() jak wolisz ![]() Edytowane przez oolong Czas edycji: 2008-11-02 o 18:24 Powód: literówki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ok, zgadzam sie. dwa borghese (2x01 czy 01 i 03?) i revlon za caly watek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
01 i 03
![]() 6. Puder Borghese - Cura naturale dual effetto powder makeup SPF 8 - 03 BUFFA. NOWY. i 01 Ivorio 2szt, też nowe. Rezerwacja dla oolong i marsylia. 9. Podkład Revlon - Vital Radiance, Line Softening SPF 15, pore refining, do cery mieszanej/tłustej. 30ml, użyty dokladnei dwa razy, wiec praktycznie nowy. Kolor 10 Vanilla cool. Także nie nadaje sie do jasniutkiej cery. ok, pisze PW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.