![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Szybki wątek - prawie sama kolorówka
Paletka 5 cieni Inglot, bez pędzelka; połyskujący na złoto beż + 3 fiolety z drobinkami + czekoladowy brąz z drobinkami, bardzo mało używane, beż nieco ukruszony, ale wciąż jest go sporo; maksymalny ubytek cieni 10%
Bourjois, cień do powiek Pastel Lumiere, nr 43 Prune Captivante - połyskująca śliwka, ubytek max. 3%, nie jestem pewna daty ważności, więc oddam za drobiazg L'oreal, tusz do rzęs Lash Out Mascara, kolor czarny, użyty 3 razy L'oreal, pomadka Color Riche Star Secrets nr 701 - Noemie Lenoir, piękny odcień śliwki z delikatnym połyskiem, niedostępna w Polsce, użyta kilka razy cos u mnuie?
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Paletka 5 cieni Inglot, bez pędzelka; połyskujący na złoto beż + 3 fiolety z drobinkami + czekoladowy brąz z drobinkami, bardzo mało używane, beż nieco ukruszony, ale wciąż jest go sporo; maksymalny ubytek cieni 10%
witaj ![]() cos u mnie za ta paletke? zapraszam na moj watek
![]() |
#4 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Interesują mnie:
L'oreal, cień do powiek Color Appeal pojedyńczy, nr 40 - lekko metaliczna śliwka wpadająca w brąz, ubytek max. 5% Bourjois, cień do powiek Pastel Lumiere, nr 43 Prune Captivante - połyskująca śliwka, ubytek max. 3%, nie jestem pewna daty ważności, więc oddam za drobiazg L'oreal, pomadka Color Riche Star Secrets nr 701 - Noemie Lenoir, piękny odcień śliwki z delikatnym połyskiem, niedostępna w Polsce, użyta kilka razy Lipcote, brytyjski utrwalacz do pomadki, jeden z najczęściej używanych w UK, poj. 7 ml, użyty kilka razy Znajdziesz coś u mnie (mam też dermacole w wątku ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
- Paletka 5 cieni Inglot, bez pędzelka; połyskujący na złoto beż + 3 fiolety z drobinkami + czekoladowy brąz z drobinkami, bardzo mało używane, beż nieco ukruszony, ale wciąż jest go sporo; maksymalny ubytek cieni 10%
- L'oreal, cień do powiek Color Appeal pojedyńczy, nr 40 - lekko metaliczna śliwka wpadająca w brąz, ubytek max. 5% - Bourjois, cień do powiek Pastel Lumiere, nr 43 Prune Captivante - połyskująca śliwka, ubytek max. 3%, nie jestem pewna daty ważności, więc oddam za drobiazg cos u mnie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
cos u mnie:
Avon, szminka powiększająca usta Ultra Colour Rich, kolor Plump Pink (naturalny, chłodny, lekko zgaszony róż), użyta raz, chętnie wymienię na odcień Incredible! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Próbki podkładów Lancome: 3* Color Ideal, 1 Magie Matte, 1 Teint Idole Ultra, wszystkie w odc. 03 Beige Diaphane
L'oreal, cień do powiek Color Appeal pojedyńczy, nr 40 - lekko metaliczna śliwka wpadająca w brąz, ubytek max. 5% Bourjois, cień do powiek Pastel Lumiere, nr 43 Prune Captivante - połyskująca śliwka, ubytek max. 3%, nie jestem pewna daty ważności, więc oddam za drobiazg https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...12#post1826212 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Poza watkiem z listy wish miałabym:
-2xDermacol (jeden moglabym oddać, numerki oczywcsie sie starły ![]() -Lakier d. paznokci OPI (oberzyna, zuzycie 10% max, oddam niechętnie ![]() -cień fuksjowy też bym znalazła ale w palecie H&M 4 kolory, mocno błyszczący --Maybelline Affinitone, podkład adaptujący, odc. 16 Vanilla Rose, zostało ok. 70% --Próbki podkładów Lancome: 3* Color Ideal, 1 Magie Matte, 1 Teint Idole Ultra, wszystkie w odc. 03 Beige Diaphane --Paletka 5 cieni Inglot, bez pędzelka; połyskujący na złoto beż + 3 fiolety z drobinkami + czekoladowy brąz z drobinkami, bardzo mało używane, beż nieco ukruszony, ale wciąż jest go sporo; maksymalny ubytek cieni 10% --Vipera, cień do powiek Joy pojedyńczy, nr 618 - czarny z maleńkimi srebrnymi drobinkami, ubytek max. 5% --Bourjois, cień do powiek Pastel Lumiere, nr 43 Prune Captivante - połyskująca śliwka, ubytek max. 3%, nie jestem pewna daty ważności, więc oddam za drobiazg --Astor, pomadka Shine Deluxe, nr 030 Nude - karmelkowy beż, daje efekt błyszczyka bez drobinek, zostało ok. 80% --Avon, próbka balsamicznej szminki Pro-To-Go, kolor Pink Sizzle (połyskujący różowo-beżowy odcień), tylko wypróbowana na ręku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za Paletka 5 cieni Inglot, bez pędzelka; połyskujący na złoto beż + 3 fiolety z drobinkami + czekoladowy brąz z drobinkami, bardzo mało używane, beż nieco ukruszony, ale wciąż jest go sporo; maksymalny ubytek cieni 10% ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie?
podoba mi się kilka rzeczy ![]() odpisz proszę w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
|
ok pasuje mi
![]()
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja posuzkuje paletek inglota i oddam za nie wiele ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
|
OK
![]()
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Sephora Piiink, cień My Miiistic Shadow, nr 04 - mocno połyskujący, cukierkowy róż, bardzo intensywny, użyty kilka razy
to mi sie bardzo podoba i parę innych rzeczy poszukaj czegos u mnie i odpowiedz
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Marks & Spencer, podkład matujący w musie, odc. Sand, została ok. połowa z 25 ml, bardzo go lubiłam, ale jest już dla mnie za ciemny ![]() Max Factor, Pan Stik, odc. Fair (nr 25), porcelanowy wpadający w róż, niedostępny w Polsce, użyty kilkanaście razy, zostało co najmniej 85% Maybelline Affinitone, podkład adaptujący, odc. 14 Creamy Beige, zostało ok. 40% ?
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pasuje mi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.