![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: !!nowy jesienny wątek!! kilka konkretów Atmosphere, Top Secret, Rinascimento,Be
1. Super kombinezonik Atmosphere spodnie pumpy i top kolor szary gruba mięsista bawełna stan idealny, 2 razy ubrany rozmiar s/m Będę bardzo wybredna!! DOKŁADKA !! 2. Śliczny słodki sweterek Next "with love" rozmiar z metki 12 ale raczej będzie dobry na M stan bdb ma malutki śliczny żabocik rękawy bufki Polecam bo jest naprawdę śliczny!
nie ma 3. Śliczna tuniczka Bershka rozm S jak nowa fajny nadruk kobiety z cekinami wiązana na pleckach gruba bawełna super do leginsów, POLECAM! Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-09-27 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: !!nowy jesienny wątek!! kilka konkretów Atmosphere, Top Secret, Rinascimento,Be
1. Śliczna bluzka nietoperz Numph z wielką kokardą z przodu stan idealny rozm s/m kolor czekoladowy nie ma 2. Długi zapinany cardigan Vero Mody rozm z metki m ale jest obcisły więc na s też będzie ok cienka delikatna dzianinka, jest śliczny!! stan super, ze 3 razy ubrany będę wybredna! najchętniej za inny cardigan nie ma, zostawiam dla siebie 3. Piękna OGROOOOOOMNA skórzana torba worek Sergio Castelli zamszowa ZA COŚ SUPER! 4. Kamizelka z króliczka "Chanel" rozm s/m stan bdb 5. Krótkie futerko Alibi
rozm m stan idealny Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-09-24 o 23:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
1. Śliczna włoska sukienka Rinascimento Made In Italy stan jak nowa, raz założona rozm m ładny wrzosowy kolorek i świetny lekki matwriał 2. Nowa torba Top Secret będę bardzo wybredna! kolor wrzosik DOKŁADKA 19 WRZEŚNIA 3. Cudny lekki płaszczyk ang. firmy Soutch z metki rozm 34 ale na S i M też będzie dobry ładnie ściągany w pasie na dole można zrobić bombeczkę kolor stalowy, śliczny!! stan idealny nie wiem jeszcze czy chcę oddać, za coś super super bo sporo kosztował ale rzadko go noszę i mam strasznie dużo okryć wierzchnich. 4. Marynarsko-folkowa bombeczka Next jest śliczna rozm s/m stan bdb nie ma 5. Szary gnieciony sweterek z wszytą koszulą
rozm s stan idealny Ps. zdjęcia torby TS "na mnie" Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-09-27 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
1. Paski na talię, ten satynowy z kokardą to NEXT 2. Sukienka mini z kotkiem z cekinów stan bdb rozm xs/s DOKŁADKA 19 WRZEŚNIA 3. Boska Tuba z cekinami New Look rozm z metki 8 ale na M też będzie ok usztywniane miski, ładnie trzyma się biustu nowa, nie nosiłam jeszcze za coś super super!! 4. Asymetryczna tuniko-sukienka
ładnie opada na jedno ramię rozm uniwersalny za coś fajnego|! STAN BDB DOKŁADKA 27 WRZEŚNIA 5. Platformy rozm 38 nowe za coś super! wysoki obcas Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-09-27 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
1. Beżowa torba David Jones pojemna i śliczna! stan z wierzchu bdb w środu podszewka lekko "używana" ale w niczym to przecież nie przeszkadza ![]() Za coś super! 2. Grzybek kolor złamana biel, rękaw 3/4 śliczny kołnierzyk rozmiar m/l nie ma 3. Ortalionowa kurteczka albo h&m albo c&a ![]() beżowa, lekka stan bdb rozm m 4. musztardowy Long Zara super na t-shirt z długim rękawem do leginsów rozm zmetki l ale na m też ok jak nowy DOKŁADKA 19 WRZEŚNIA 5. Biała krótka kamizelka NeuLook
rozm xs/s stan idealny, jeden raz mialam na sobie nie ma Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-09-24 o 23:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
2. Torba czerwona, nie pomieści A4 fajna matowa gruba eko skórka stan bdb (jest na zdjęciu wcześniej z malinową bombką) 3. Włoska skienka rozm xs stan idealny, raz ubrana na sylwestra kosztowała majątek oddam za muszkietery na płaskim obcasie i za nic innego! najlepiej skórzane i zamszowe 4. Top Tunika Bershka falbany cudna!! rozm xs/s jak nowa! nie ma 5. Koralowy nietoperz Sister's Point wyjątkowy rozm uni stan bdb 6. Tuniczka vero moda
rozm s/m stan bdb Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-09-24 o 23:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za płaszczyk z bershki i kardigan czekoladowy ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :???
Śliczna bluzka nietoperz Numph z wielką kokardą z przodu stan idealny rozm s/m kolor czekoladowy i Super kombinezonik Atmosphere spodnie pumpy i top kolor szary gruba mięsista bawełna stan idealny, 2 razy ubrany rozmiar s/m |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Beżowa torba David Jones
pojemna i śliczna! stan z wierzchu bdb w środu podszewka lekko "używana" ale w niczym to przecież nie przeszkadza moze cos u mnie ![]() poza lista mam pasek panterke fajny http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1251741147 ten z prawej str i bolerko ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2009-09-05 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Cos za czekoladowy kardigan?
zajrzyj do nowego watku. Poza mam chuste w panterke jak cos Cie zainteresuje Edytowane przez anusia1990 Czas edycji: 2009-09-05 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za
1. Płaszczyk jesienno-zimowy Bershka rozm s/m stan bdb pasek na talię ten na samym dole na zdjęciu 4. musztardowy Long Zara super na t-shirt z długim rękawem do leginsów rozm zmetki l ale na m też ok ?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
2. Grzybek kolor złamana biel,
rękaw 3/4 śliczny kołnierzyk rozmiar m/l ??
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie za płaszczyk ? mogę dać też coś z poza wątku mam takie muszkieterki czarne z kokardami z tyłu 38-pooglądaj mój wątek może coś innego ci sie spodoba
![]() Edytowane przez lentilka Czas edycji: 2009-09-05 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie? za
2. Grzybek kolor złamana biel
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Cos za Płaszczyk jesienno-zimowy Bershka i pasek next satynowy? Poza watkiem znajda sie kryjace legginsy i balerinki szare w szpic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
2. Długi zapinany cardigan Vero Mody rozm z metki m ale jest obcisły więc na s też będzie ok cienka delikatna dzianinka, jest śliczny!! stan super, ze 3 razy ubrany będę wybredna! najchętniej za inny cardigan sukienke z kotkiem płaszczyk bershka którykolwiek pas na talie??? ![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
witam, strasznie zalezalo by mi na biale torebce, brazowym kardiganie i nietoperzu z kokarda
![]() zapraszam do mnie
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
1. Beżowa torba David Jones pojemna i śliczna! stan z wierzchu bdb w środu podszewka lekko "używana" ale w niczym to przecież nie przeszkadza ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364129&page=2 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post14074448 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hej !
cos u mnie za: * Długi zapinany cardigan Vero Mody * Płaszczyk jesienno-zimowy Bershka ? : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
moze cos za torebke z Top Secret? W watku mam nieuzywanego nietoperza z Cubusa ze sciagaczem. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz cos za torbe TS i plaszczyk bershka?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś za pasek z kokardą?
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
Sukienka mini z kotkiem z cekinów ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.