|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Biżuterię nową-hand made-zajrzyj!;-)
NIEAKTUALNE!
hej, na wymianę mam trochę biżuterii: Zasady takie jak u wszystkich ;-): *nie ukrywamy faktycznego stanu rzeczy *masz mniej niż 15przekupek wysyłasz pierwsza *mozliwy odbiór osobisty *odpisuję u Cb, o to samo proszę ;-) 1)Swarovski, el. posrebrzane 2)Szkło weneckie, lampwork, el. posrebrzane 3)Szkło weneckie, szkło, el. posrebrzane 4)Koral pomarańczowy, Swarovski, el.posrebrzane 5)Koral, el. posrebrzane, bigle srebrne 6)Koral, el.posrebrzane 7)Szkło weneckie, Swarovski, el.posrebrzane 8)Szkło, el.posrebrzane 9)lampwork,el. posrebrzane 10)Szkło malowane, szkło, el.posrebrzane Edytowane przez Donka94 Czas edycji: 2009-08-15 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Biżuterię nową-hand made-zajrzyj!;-)
11)Zawieszka krzyz: howlit, Swarovski, el. posrebrzane
12)Zawieszka czarna: lawa, szkło,el posrebrzane, w komplecie z 'łańcuszkiem' z zielonej linki jubilerskiej 13)Zawieszka srebrna: szkło, el. posrebrzane, w komplecie z 'łańcuszkiem' ze złotej linki jubilerskiej 14)lawa, el.posrebrzane, Swarovski 15)Masa perłowa, szkło, el posrebrzane 16)Masa perłowa, el. posrebrzane 17)Masa perłowa, el.posrebrzane 18)jakiś kamień (zapomniałam nazwy:P),el posrebrzane, bigle srebrne 19)Jaspis,el.posrebrzane 20)Szklane perełki, marmur, el.posrebrzane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
21)Opalit, Swarovski, el posrebrzane
22)Opalit, el posrebrzane UWAGA! Nie potrafiłam uchwycic opalizacji tego kamienia, dlatego załączam zdjęcie, gdzie jest ona pokazana 23)Lampwork,szkło, el.posrebrzane 24)Koraliki Cloisanne, szkło, el. posrebrzane 25)Kompelt:kolczyki,zawie szka: lawa, koral filipiński, el.posrebrzane 26)Szkło malowane, szkło,el.posrebrzane OSTATNEI ZDJ. ukazuje efekt opalizacji! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj do mnie ;]
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.