![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Średnia i górna półka, feromony - za zapachy
NIEAKTUALNE - NOWY WĄTEK TUTAJ: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=324214
Witam w moim kolejnym wątku ![]() - YSL In Love Again (zwłaszcza wersja z passiflorą) - Guerlain Aqua Allegoria (głównie Pamplelune) - Aquolina (wszystko, chętnie również seria Chocolovers) - Lacoste - Touch of Pink - Chanel Chance - sezonówki Escady i Escada Magnetism - Demeter (oprócz Pina Colada) - Naomi Campbell Cat Deluxe At Night - YSL Baby Doll - DKNY Be Delicious (chętnie przyjmuję również próbki i końcówki - nawet kilka ml - najchętniej w oryginalnych flakonach) a oprócz tego: - jasny prasowany puder nieużywany lub o niewielkim zużyciu (średnia/górna półka) - pędzel do pudru z naturalnego włosia (chętnie z Body Shopu) - Body Shop - masła do ciała, balsamy do ciała i ust (jeśli do ust to tylko nieużywane!) - wszystko co świeże, cytrusowe - "spożywcze" zapachy typu czekolada, wanilia - olejek do masażu (najchętniej jadalny) - zalotka do rzęs - jasny korektor w płynie - Artdeco Camouflage Poza wodami z wishlisty chętnie przyjmuję też wody ze średniej półki (np. Yves Rocher) o świeżych / słodko-owocowych zapachach; z Oriflame nie interesuje mnie nic (jestem konsultantką ![]() Moje półki niestety uginają się już od kosmetyków i ponieważ staram się ograniczyć ich ilość, chętnie oddam kilka sztuk w zamian za coś, co mi się przyda i będzie o podobnej wartości - choć nie ukrywam, że można mnie kusić ![]() Kosmetyki zarezerwowane zaznaczam na fioletowo natomiast wymienione na szaro. A oto co mam do zaproponowania w zamian: Tusze do rzęs: 1. Lash Perfection by Max Factor - zachodnioeuropejski odpowiednik Masterpiece (raz użyty) ragutka 2. Astor Lycra Extend (została ok. połowa) czarna248 3. Maybelline Define-A-Lash (nowy, świeży, w ogóle nie otwierany) czarna248 4. Avon Colortrends - srebrny tusz z brokatem (3 razy użyty) Cienie: 1. Avon - niebieski w płynie (niewielkie zużycie) 2. Avon - zielony w płynie (niewielkie zużycie) 3. Pupa Coccinella Mini - błękitny cień do powiek w biedronce, pojemność 5,5 ml; użyty ze 3 razy więc zużycie praktycznie żadne - za coś fajnego 4. Odsypka pigmentu MAC w kolorze True Chartreuse - ilość widoczna na zdjęciu (za coś fajnego) Szminki i błyszczyki: 1. Avon Glazerwear w kolorze Sirene du Cine (nieużywany) mada 1492 2. Cynthia Rowley for Avon w kolorze Rose Petals (zużycie max. 20%) cziki 3. Pomadka Bonne Bell w kolorze Berry Smoothie (2 razy użyta) a-sea-of-honey 4. Pomadka YR w kolorze Rose Innocence (nieużywana) 5. Balsam do ust Labello- odpowiednik naszego Nivea Lip Care o smaku i zapachu passiflory (z serii Starfruits, nie widziałam tego smaku w Polsce) - zostało ok. 2 cm (ponad połowa) sztyftu. Lakiery do paznokci: 1. Sally Hansen Hard As Nails - Hypnotic Pink (raz maźnięty dla sprawdzenia koloru) cziki 2. Maybelline Forever Strong - Light Brown (raz maźnięty dla sprawdzenia koloru) 3. Dior - 114 Vanille de Madagascar (kupiony 2 tygodnie temu w Sephorze, raz maźnięty dla sprawdzenia koloru, naprawdę piękny odcień, oddaję, bo zależało mi na bardziej kryjącym efekcie) raczej za zapach z wishlisty 4. Sally Hansen odżywka Maximum Growth (zużycie takie jak na zdjęciu) fanusia92 5. Sally Hansen Hard As Nails - Prom Pink (zostało tak z 15%) - piękny odcień z drobinkami, kupiony na początku zeszłego roku, chyba już został wycofany ze sprzedaży Pielęgnacja: 1. Elizabeth Arden - pianka do oczyszczania cery normalnej i tłustej (zostało 2/3 z 200 ml) dorotie85 2. Elizabeth Arden - tonik do cery normalnej i tłustej (zużyte max 10 ml z 200 ml) dorotie85 3. Clinique - miniaturka balsamu Deep Comfort (kupiony w zestawie więc ma napis Not For Individual Sale, zostało co najmniej 75%) 4. Biosilk Szampon + Odżywka do włosów blond lub siwych (zostało tak na 1 użycie każdego z nich więc oddam jako dodatek do większej wymianki) asienkaaa 5. Peeling do stóp Avon z jeżyną i miętą (2 razy użyty) Perfumy/zapachy: 1. PERFUM Fragonard Eau Fantasque - cały czas zastanawiam się czy oddać, więc wymienię TYLKO na coś z wishlisty (oprócz Demeter), bardzo trwały perfum kupiony w Paryżu, trudny do zdobycia (pojemność 30 ml, 2 razy psiknięty) - tutaj więcej informacji: KWC mintle 2. Brzoskwiniowa woda YR z serii Plaisirs Nature - zrobię odlewkę Inne: 1. Podkład z pudrem Max Factor Creme Puff w kolorze Nouveau Beige (raz użyty, ma jeszcze folię, niestety źle dobrałam odcień) mada 1492 2. Sztuczne rzęsy w kępkach Sephora razem z klejem (zużyte 7 kępek, 2 się odkleiły więc są luzem; początkowo: 60 kępek) a-sea-of-honey 3. Czarna kredka do oczu Yves Rocher - została ilość widoczna na zdjęciu asienkaaa 4. Róż Wibo z jedwabiem i witaminą E - ze 3 razy użyty, aplikator całkiem nowy asienkaaa 5. Zestaw minipędzelków Privi: szczoteczka+grzebień do rzęs/brwi, aplikator do cieni (obluzowana gąbeczka), pędzelek do różu, pędzelek do korektora lub szminki - wszystko w poręcznym etui, które zmieści się nawet do małej torebki. asienkaaa Różności nie-kosmetyczne: 1. Spinka z kwiatem H&M - raz założona, kwiatek odrobinę się poluzował, naprawdę pięknie wygląda na włosach ![]() 2. Słoiczek z suszkami - już nie pachnie ale nadal ładnie wygląda 3. Świeczka w kształcie pomarańczy (bezzapachowa) 4. Karty do gry Marks&Spencer - całkiem nowe w nieotwieranym pudełku, nadadzą się na prezent 5. Silikonowy biustonosz UnBra - bez ramiączek i zapięć z tyłu, pozwala na noszenie najbardziej wyciętych sukienek i bluzek bez nieestetycznie wystających ramiączek (rozmiar B - raz przymierzony i niestety okazał się za mały ![]() Próbki: 1. Woda toaletowa Fragonard Eau du Bonheur 2. Chusteczka zapachowa Davidoff Echo cziki 3. Podkład L'Oreal Infaillible w kolorze Miel Eclat 4. Błyszczyk Maybelline Superstay Powergloss w kolorze Glass Rose 5. Serum Estee Lauder CP+ 6. Preparat La Roche Possay Effaclar A.I. cziki 7. Oryginalne działające FEROMONY Perception - to nie są tzw. perfumy feromonowe z Allegro, które wcale nie działają, tylko stężone feromony kupione na tej stronie: FEROMONY tutaj też znajdziecie o nich więcej informacji 8. Klasyczna Lolita Lempicka (w atomizerze) basiek93 9. Victor&Rolf Flowerbomb (w atomizerze) basiek93 10. Krem L'Oreal Wypełniacz Zmarszczek 11. Krem L'Oreal Derma Genesis 12. Krem L'Oreal Wrinkle De-Crease 13. 3 kroki Clinique (3x2 ml) 14. Matująca baza pod makijaż Sephora 15. Davidoff Cool Water Woman (zostało pół) cziki
Grudniowa mini-wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68381251 Edytowane przez encore1fois Czas edycji: 2009-03-27 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Średnia i górna półka, feromony - za zapachy
zdjęcia dokładki z 10.02.2009 (przez przypadek peeling sfotografowałam 2 razy, ale mam tylko 1 sztukę)
![]() Edytowane przez encore1fois Czas edycji: 2009-02-13 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mała dokładka z 16.02.2009
![]() 1. Preparat do demakijażu Clinique - wszystko z nim ok tylko na tubce jest krzywo nadrukowany napis (kod IA4, nieużywany, pojemność 30ml) fanusia92 2. Lakier do paznokci YR Luminelle w odcieniu 05 Mauve Captivant (pojemność 3ml, użyty 2 razy, zostało ok. 85%) 3. Błyszczyk Oriflame powiększający usta w odcieniu Pearly Nude (ok. 10%) asienkaaa 4. Smackers o zapachu ciasteczek (końcówka - dorzucę do wymianki) Kolejna dokładka z 18.02 ![]() 1. Dwustronna kredka Oriflame (odcień chyba Bonnie&Clyde ale starł się napis) - z jednej strony jasny róż, z drugiej czarny z brokatem, jedyny minus to popękane nakrętki, ale z kredką wszystko ok 2. Cień do powiek w sztyfcie Avon w odcieniu Loving Lilac (nie jestem pewna czy nie jest już po terminie ważności, ale odcień i konsystencja się nie zmieniły, zostało ok. 1,5 cm sztyftu, oddam za drobiazg) 3. Cień do powiek Nivea Beaute w kolorze Rosy Wings - pokruszył się w pudełeczku, ale ponieważ jest szczelne, nie powinno stanowić to większego problemu 4. Krem do rąk Mary Kay z filtrem SPF4 - już gdy go dostałam bardzo specyficznie pachniał, nie jestem pewna czy nie jest przeterminowany, oddam za drobiazg 5. Peeling do rąk Mary Kay Satin Hands - nowy, nieużywany; nie jestem pewna czy chcę oddać 6. Maska do ciała Beauti Control - nowa, nieużywana; nie jestem pewna czy chcę oddać (kosztowała 35$ więc tylko za coś super)
Grudniowa mini-wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68381251 Edytowane przez encore1fois Czas edycji: 2009-03-21 o 23:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dokładka 22.03:
1. Błyszczyk Lancome Juicy Wear ze złotymi drobinkami (mam z wymianki, kod 7B273 ale wszystko z nim ok) - zostało jakieś 80% 2. Błyszczyk Clinique Glosswear w odcieniu Cosmic Pink (nie mogę znaleźć kodu ale kupiony był na początku zeszłego roku i wszystko z nim ok) - zostało 80%, oddam za coś super 3. Błyszczyk Smackers Strawberry Scoop - 2 razy użyty 4. Tusz Gosh Lash Looong Mascara - zostało jakieś 30%, mokry i świeży gosia140 5. Antyperspirant w kulce Marks&Spencer o zapachu masła kakaowego i wanilii (zostało 85%, kupiony w styczniu tego roku) 6. Balsam do ciała Marks&Spencer masło kakaowe i wanilia (zostało 95%) gosia140 7. Lakier do włosów Nivea Diamond Gloss (2 razy użyty) 8. Mogę zrobić odlewkę kokosowego balsamu YR 9. Dax Perfecta No Problem - antytrądzikowy krem tonujący w kolorze naturalny beż (2 razy użyty) Zdjęcia na życzenie ![]()
Grudniowa mini-wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68381251 Edytowane przez encore1fois Czas edycji: 2009-03-25 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
rzęsy są długie czy średnie ? Znalazłabyś coś u mnie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, bo szukam długich.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Hej, u Ciebie wpadło mi w oko:
Elizabeth Arden - pianka do oczyszczania cery normalnej i tłustej (zostało 2/3 z 200 ml) 2. Elizabeth Arden - tonik do cery normalnej i tłustej (zużyte max 10 ml z 200 ml) Uwaga - nie mogę znaleźć kodów na opakowaniu, oba produkty były kupione i otwarte w zeszłym roku, myślę, że powinno być wszystko z nimi ok. Maybelline Define-A-Lash ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Bardzo spodobały mi sie u ciebie te rzeczy Pielęgnacja:
1. Elizabeth Arden - pianka 2/3 z 200 ml) 2. Elizabeth Arden - tonik 3. PERFUM Fragonard Eau Fantasque Miałabym Aqualinę Pink Sugar nowiutką, ale balsam do ciała 250ml i scrub do ciała 50ml, może by to wystarczyło choć na perfumy i jedną Arden ![]() ps. prosiłabym o szybciutką odpowiedź. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() 1. Podkład z pudrem Max Factor Creme Puff w kolorze Nouveau Beige (raz użyty Lash Perfection by Max Factor Maybelline Define-A-Lash Zapraszam, zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Niestety nic u Ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() Z kolei ja sama rozumiesz, nic więcej potrzebnego nie widzę... Kurczę, może jednak cos innego wybierzesz/?? Zapraszam, zajrzyj raz jeszcze! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() A co planujesz dołożyć jeszcze, a może masz cos z mojej listy(post 4) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie podoba mi się maskara maybeline define i lakier sally nasen hyptnotic pink
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
zapraszam na dokładkę
![]()
![]() |
#18 |
Lady of Harley-Davidson
|
3. Pupa Coccinella Mini - błękitny cień do powiek w biedronce, pojemność 5,5 ml; użyty ze 3 razy więc zużycie praktycznie żadne
3. Dior - 114 Vanille de Madagascar (kupiony 2 tygodnie temu w Sephorze, raz maźnięty dla sprawdzenia koloru, naprawdę piękny odcień, oddaję, bo zależało mi na bardziej kryjącym efekcie) TYLKO za zapach z wishlisty 4. Biosilk Szampon + Odżywka do włosów blond lub siwych (zostało tak na 1 użycie każdego z nich więc oddam jako dodatek do większej wymianki) Próbki: 1. Woda toaletowa Fragonard Eau du Bonheur 4. Błyszczyk Maybelline Superstay Powergloss w kolorze Glass Rose 6. Preparat La Roche Possay Effaclar A.I. 7. Oryginalne działające FEROMONY Perception - to nie są tzw. perfumy feromonowe z Allegro, które wcale nie działają, tylko stężone feromony kupione na tej stronie: FEROMONY tutaj też znajdziecie o nich więcej informacji 8. Klasyczna Lolita Lempicka (w atomizerze) 9. Victor&Rolf Flowerbomb (w atomizerze) 14. Matująca baza pod makijaż Sephora to mnie interesuje. jak widzisz wymianke? ![]()
![]() |
#19 |
Lady of Harley-Davidson
|
ok, na lakierze mi specjalnie nie zalezy. zamiast niego moge przygarnac peeling do syop z jezyna i mieta. cy zrobilabys mi probke eau fantastique?
aha, i jeszcze jdno - ten cien 'w biedronce' pupy jest zwykly czy kremowy jakis czy cos w ten desen? czy moze mialabyc mozliwosc zrobic fote otwartego? [przy jakims dobrym switle] nie jestem z poznania, ale w poznaniu studiuje wiec jakos po sesji bysmy mogly sie spotkac w celu odbioru osobistego ![]() probki ktore wymienilas oczywiscie chetnie dorzuce ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Lady of Harley-Davidson
|
niestety, musze zrezygnowac z cienia, bo na moich oczach kremowe cienie sie roluja strasznie. ;/
odlewka baby doll jest z wymianki. rozwazalas jeszcze aquoline, probki sea&sun, clarins i hermes. -peeling z jezyna i mieta 4. Biosilk Szampon + Odżywka do włosów blond lub siwych (zostało tak na 1 użycie każdego z nich więc oddam jako dodatek do większej wymianki) Próbki: 1. Woda toaletowa Fragonard Eau du Bonheur 4. Błyszczyk Maybelline Superstay Powergloss w kolorze Glass Rose 6. Preparat La Roche Possay Effaclar A.I. 7. Oryginalne działające FEROMONY Perception 8. Klasyczna Lolita Lempicka (w atomizerze) 9. Victor&Rolf Flowerbomb (w atomizerze) 14. Matująca baza pod makijaż Sephora nie wiem za bardzo jak widzisz wymianke w ty momencie, bo nie potrafie tych rzeczy odniesc wartosciowo do siebie :/
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Jeden lakier sally hansen to sugar kisses a drugi purple power
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
u Ciebie podobają mi się 2 lakiery do paznokci dior +maybelline oraz francuskie perfumy 30 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
up
![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
hej! Myślę że mogę się wymienić moim Revlonem na Twój Max Factor
![]() Zapraszam na priv jeśli jesteś zainteresowana ![]() ![]() pozdrawiam ![]() Edytowane przez mada1492 Czas edycji: 2009-02-13 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
to co chcesz moge oddac ale scrubu nie bardzo moze co innego dobierzesz ?
a jakie sa daty wazności ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
a gdybym Ci zaproponowała zamiast kremu z glinki 2 probki zapachow + cos jeszcze ode mnie a probki to 1 z wymianki nawet jej nie wyprobowalam jakas incense 1ml a druga dostalam z sephory angel la rose - nie wiem ile ml bo nie napisane - co ty na to???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Interesowałby mnie ew. tusz MF w zamian za perfumy , o które u mnie pytałas
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.