![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Maj - zapraszam do wymiany: kolorówka i pielęgnacja.
nieaktualne
Najnowszy, majowy. MIA, Walizka -Jeździk 2w1, Plecak Metoo, Bransoletka z kotwicą Dziecięce (noworodek/niemowlę od narodzin do 6 m-ca) wszystkowątek, nowe rzeczy, prezenty Kosmetyki Szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=888946 Edytowane przez SchrodingerKot Czas edycji: 2015-03-09 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Maj - Wymienię bazę Garancia Abracadabaume
Witaj, dziękuję za propozycje. Zainteresował mnie jedynie żel effaclar, może więc innym razem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Perfume Lover
|
cos u mnie za olejek nuxe?
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
2) Błyszczyk Victoria's Secret - wypróbowany 4) Dokładam suchy olejek nuxe w szklanej buteleczce 10ml. - nieużywany odp proszę u mnie ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
3) Pianka John Frieda Brilliant Brunette - wypróbowany.
4) Dokładam suchy olejek nuxe w szklanej buteleczce 10ml Może coś u mnie za powyższe?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Niestety niczego dla siebie nie wyszukałam. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
1) bezę Garancia Abracadabaume - kilka razy użyta B;yszczyk jaki ma kolor? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Dziękuję, nic niezbędnego nie wyszukałam. Za bazę chciałabym otrzymać przede wszystkim podkład / puder ( np. Mac, Clinique ). Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Zerknęłam i nie widzę świeżej dokładki, stan kramu wydaje się taki sam jak wówczas kiedy do niego zaglądałam za pierwszym razem. Może łatwiej będzie jeśli wskażesz co dodałaś wczoraj?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
podnoszę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() czy olejek nuxe ma drobinki? i jeszcze o ten peeling La Prairie chcialam spytać, który to jest, możesz podać jego pełną nazwę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a oto link do tego produktu http://www.shoplaprairie.com/p-60-es...xfoliator.aspx .
Najnowszy, majowy. MIA, Walizka -Jeździk 2w1, Plecak Metoo, Bransoletka z kotwicą Dziecięce (noworodek/niemowlę od narodzin do 6 m-ca) wszystkowątek, nowe rzeczy, prezenty Kosmetyki Szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=888946 Edytowane przez SchrodingerKot Czas edycji: 2011-05-29 o 19:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
z zapytaniem o peeling
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...h-natural.html ....jasne, możena kusić czymś innym, bo Clinique mam już 2 sztuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
moze u mnie cos znajdziesz za peeling La Prairie
![]()
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Witaj, potrzebuję więcej czasu aby wczytać się porządnie w ofertę. Będę w kontakcie
Najnowszy, majowy. MIA, Walizka -Jeździk 2w1, Plecak Metoo, Bransoletka z kotwicą Dziecięce (noworodek/niemowlę od narodzin do 6 m-ca) wszystkowątek, nowe rzeczy, prezenty Kosmetyki Szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=888946 Edytowane przez SchrodingerKot Czas edycji: 2011-05-29 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
cos za peeling?
odpisz u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Kilka ofert mam już na ten peeling, żałuję że tylko na niego ponieważ u każdej z Pań pewnie coś bym wybrała dlatego decyzja będzie trudna. Nade wszystko chciałabym wybrać dla siebie podkład i puder, w dalszej kolejności brązer. Będę potrzebowała więcej czasu do poczytania i podjęcia decyzji.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Dziękuję, niczego nie znalazłam.
PS: Skakanie między wątkami uważam za niepotrzebny chaos. Konsekwentnie odpisuję w wątkach w których rozmowa została rozpoczęta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Witam, złożyłam zapytanie i nowa propozycję w wątku w którym rozpoczęła się rozmowa -w Pani wątku.
![]() [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;27199813]Jakie zapachy miałabyś do zaproponowania? mam miły puder Maca[/QUOTE] Dziękuję za propozycje, czy Pani zna ten produkt? Czy jest to puder/podkład jak się oczytałam o produktach firmy czy raczej pełni funkcję prasowanego? zależy mi na dobrym kryciu i wygładzeniu oraz aby puder niepodkreślał skórek/wysuszał. W kwestii zapachów, przy najbliższej okazji przejrzę i podam pozycje, przydałoby się zapewne również zdjęcie ukazujące ubytek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Może rozszerzę swoją wish listę u Ciebie może akurat:
-pędzle od oczu (raczej duże) -pędzel do różu/bronzera (miękki) -masła/balsamy do ciała - farmona (pomarańcza wanilia)/balsamy body shop/ lub inne. -bronzer lirene w musie -balsam lirene kawowy do ciemnej karnacji -różu (bardzo różowo landrynkowego ![]() + kolorówka nyx/elf a może planujesz jakieś dokładki? może napisz co masz poza wątkiem, co ew. mogłabyś wrzucić na wymiankę? będzie mi łatwiej coś wybrać? bo z akutalnego wątku niestety nic nie znajdę.
wymiana Edytowane przez malaMigotkAaa Czas edycji: 2011-05-30 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
błagam tylko nie pani, dusia jestem
![]() wg mnie jest to puder,ładnie wyrównuje i lekki kryje mnie nie wysuszał, ale mam cerę mieszaną wiele więcej nie moge o nim powiedzieć , użyłam tylko 3-4 razy , bo za jasny dla mnie niestety |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Jestem Ola
![]() ![]() Ja użyłam go pędzlem Everyday Minerlas kabuki albo Flat Top, można tez gąbeczką ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Odpisz u siebie, bo nie lubię tego biegania po wątkach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:42.