|  2011-05-28, 20:00 | #1 | 
| Raczkowanie | Maj - zapraszam do wymiany: kolorówka i pielęgnacja.

nieaktualne

__________________ Najnowszy, majowy. MIA, Walizka -Jeździk 2w1, Plecak Metoo, Bransoletka z kotwicą Dziecięce (noworodek/niemowlę od narodzin do 6 m-ca) wszystkowątek, nowe rzeczy, prezenty Kosmetyki Szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=888946 Edytowane przez SchrodingerKot Czas edycji: 2015-03-09 o 15:16 | 
|     |   | 
|  2011-05-28, 23:35 | #3 | 
| Raczkowanie | 

Dot.: Maj - Wymienię bazę Garancia Abracadabaume

Witaj, dziękuję za propozycje. Zainteresował mnie jedynie żel effaclar, może więc innym razem?

| 
|     |   | 
|  2011-05-28, 23:54 | #4 | 
| Perfume Lover | 

cos u mnie za olejek nuxe?

__________________ [B]Z perfumami jest jak z alkoholem. Liczy się tylko kolejna flaszka  WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992 | 
|     |   | 
|  2011-05-29, 00:13 | #5 | 
| Raczkowanie | 

| 
|     |   | 
|  2011-05-29, 08:08 | #6 | 
| Zakorzenienie | 

coś u mnie za: 2) Błyszczyk Victoria's Secret - wypróbowany 4) Dokładam suchy olejek nuxe w szklanej buteleczce 10ml. - nieużywany odp proszę u mnie  pozdrawiam 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-05-29, 08:08 | #7 | 
| Zakorzenienie | 

3) Pianka John Frieda Brilliant Brunette - wypróbowany. 4) Dokładam suchy olejek nuxe w szklanej buteleczce 10ml Może coś u mnie za powyższe?? | 
|     |   | 
|  2011-05-29, 11:23 | #8 | 
| Raczkowanie | 

Niestety niczego dla siebie nie wyszukałam. Pozdrawiam

| 
|     |   | 
|  2011-05-29, 11:25 | #9 | 
| Zakorzenienie | 

Cos u mnie za   1) bezę Garancia Abracadabaume - kilka razy użyta B;yszczyk jaki ma kolor? | 
|     |   | 
|  2011-05-29, 11:47 | #10 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
 ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Dziękuję, nic niezbędnego nie wyszukałam. Za bazę chciałabym otrzymać przede wszystkim podkład / puder ( np. Mac, Clinique ). Pozdrawiam | |
|     |   | 
|  2011-05-29, 12:06 | #11 | 
| BAN stały | 

| 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-05-29, 13:06 | #12 | 
| Raczkowanie | 

Zerknęłam i nie widzę świeżej dokładki, stan kramu wydaje się taki sam jak wówczas kiedy do niego zaglądałam za pierwszym razem. Może łatwiej będzie jeśli wskażesz co dodałaś wczoraj?

| 
|     |   | 
|  2011-05-29, 16:35 | #13 | 
| Raczkowanie | 

podnoszę

| 
|     |   | 
|  2011-05-29, 19:51 | #14 | 
| Zakorzenienie | 

Witaj   czy olejek nuxe ma drobinki? i jeszcze o ten peeling La Prairie chcialam spytać, który to jest, możesz podać jego pełną nazwę? | 
|     |   | 
|  2011-05-29, 20:05 | #15 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
 a oto link do tego produktu http://www.shoplaprairie.com/p-60-es...xfoliator.aspx . 
				__________________ Najnowszy, majowy. MIA, Walizka -Jeździk 2w1, Plecak Metoo, Bransoletka z kotwicą Dziecięce (noworodek/niemowlę od narodzin do 6 m-ca) wszystkowątek, nowe rzeczy, prezenty Kosmetyki Szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=888946 Edytowane przez SchrodingerKot Czas edycji: 2011-05-29 o 20:09 | |
|     |   | 
|  2011-05-29, 20:19 | #16 | 
| Zakorzenienie | 

z zapytaniem o peeling      | 
|     |   | 
|  2011-05-29, 20:29 | #17 | 
| Zakorzenienie | 

Hej  Ja się podpisuję pod większośc pozytywnych komentarzy,jesli chodzi o Mac Mineralize: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...h-natural.html ....jasne, możena kusić czymś innym, bo Clinique mam już 2 sztuki  (jednego dołozyłam do wątku) | 
|     |   | 
|  2011-05-29, 21:36 | #18 | 
| Zakorzenienie | 

moze u mnie cos znajdziesz za peeling La Prairie    
				__________________      Burberry Body Intense i inne oddam    książki i elektronika   ciuchy, buty, torebki itp. | 
|     |   | 
|  2011-05-29, 21:45 | #19 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2011-05-29, 22:08 | #20 | 
| Raczkowanie | 

Witaj, potrzebuję więcej czasu aby wczytać się porządnie w ofertę. Będę w kontakcie

__________________ Najnowszy, majowy. MIA, Walizka -Jeździk 2w1, Plecak Metoo, Bransoletka z kotwicą Dziecięce (noworodek/niemowlę od narodzin do 6 m-ca) wszystkowątek, nowe rzeczy, prezenty Kosmetyki Szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=888946 Edytowane przez SchrodingerKot Czas edycji: 2011-05-29 o 22:19 | 
|     |   | 
|  2011-05-29, 22:25 | #21 | 
| Zadomowienie | 

cos za peeling? odpisz u mnie. | 
|     |   | 
|  2011-05-29, 22:36 | #22 | 
| Raczkowanie | 

Kilka ofert mam już na ten peeling, żałuję że tylko na niego ponieważ u każdej z Pań pewnie coś bym wybrała dlatego decyzja będzie trudna. Nade wszystko chciałabym wybrać dla siebie podkład i puder, w dalszej kolejności brązer. Będę potrzebowała więcej czasu do poczytania i podjęcia decyzji.   | 
|     |   | 
|  2011-05-29, 22:40 | #23 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-05-29, 22:47 | #24 | 
| Raczkowanie | 

Dziękuję, niczego nie znalazłam.  PS: Skakanie między wątkami uważam za niepotrzebny chaos. Konsekwentnie odpisuję w wątkach w których rozmowa została rozpoczęta. | 
|     |   | 
|  2011-05-30, 11:29 | #27 | 
| Raczkowanie | 

Witam, złożyłam zapytanie i nowa propozycję w wątku w którym rozpoczęła się rozmowa -w Pani wątku.   [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;27199813]Jakie zapachy miałabyś do zaproponowania? mam miły puder Maca[/QUOTE] Dziękuję za propozycje, czy Pani zna ten produkt? Czy jest to puder/podkład jak się oczytałam o produktach firmy czy raczej pełni funkcję prasowanego? zależy mi na dobrym kryciu i wygładzeniu oraz aby puder niepodkreślał skórek/wysuszał. W kwestii zapachów, przy najbliższej okazji przejrzę i podam pozycje, przydałoby się zapewne również zdjęcie ukazujące ubytek. | 
|     |   | 
|  2011-05-30, 11:53 | #28 | 
| Zakorzenienie | 

Może rozszerzę swoją wish listę u Ciebie może akurat: -pędzle od oczu (raczej duże) -pędzel do różu/bronzera (miękki) -masła/balsamy do ciała - farmona (pomarańcza wanilia)/balsamy body shop/ lub inne. -bronzer lirene w musie -balsam lirene kawowy do ciemnej karnacji -różu (bardzo różowo landrynkowego  ) + kolorówka nyx/elf a może planujesz jakieś dokładki? może napisz co masz poza wątkiem, co ew. mogłabyś wrzucić na wymiankę? będzie mi łatwiej coś wybrać? bo z akutalnego wątku niestety nic nie znajdę. 
				__________________ wymiana Edytowane przez malaMigotkAaa Czas edycji: 2011-05-30 o 11:55 | 
|     |   | 
|  2011-05-30, 12:51 | #29 | 
| Konto usunięte | 

błagam tylko nie pani, dusia jestem  wg mnie jest to puder,ładnie wyrównuje i lekki kryje mnie nie wysuszał, ale mam cerę mieszaną wiele więcej nie moge o nim powiedzieć , użyłam tylko 3-4 razy , bo za jasny dla mnie niestety | 
|     |   | 
|  2011-05-30, 14:11 | #30 | 
| Zakorzenienie | 

Jestem Ola  Właściwie za Mac'a wolałbym kosmetyk z tej samej katergori, czyli  najlepiej puder prasowany, żeby dobrze matowił. Nie musi dodtkowo kryć, jak ten Mac/ Albo lekki, ale niezapchający kompakt  Ja użyłam go pędzlem Everyday Minerlas kabuki albo Flat Top, można tez gąbeczką  ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Odpisz u siebie, bo nie lubię tego biegania po wątkach. | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.