![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LEMPICKA L, AMORE, DIOR, FURTERER, L`OREAL, TOŁPA, DELL i wiele innych
Moja Wish Lista bardzo chetnie miniaturki, bo ciągle szukam odpowiedniego dla siebiePRIORYTET dobry krem pod oczy np. R-Nutriv E.Lauder, Substatyfinc Guerlaina itp kosmetyki dr.Bety, LAVERA maska, szampon z Mango ogólnie KOSMETYKI NATURALNE kosmetyki La Prairie RÓŻE NOUBA nr 50 GUERLAIN nr 285 ISADORA nr 8 GIVENCHY Prisme 1, 2, 10 sypkie SOFT WHITE szminka Rouge Interdit Shine kolor Candy Shine GUERLAIN METEORITES POUDRE DE PERLES, Illuminating Perfecting Pressed Powder, O1, O2 korektor 02 SISLEY 1. SERUM lift TENSOR IMMEDIATE LIFT witch botanical extracts KANEBO: Wrinkles i inne tego typu GUERLAIN seria SUBSTNATIFIC - krem pod oczy H.RUBINSTEIN seria Colagenist E.LAUDER Re-Nutriv YSL tusz Very Long brąz volume foux cils ( efekt sztucznych rzęs)brąz CLINIQUE SUPER FIT, podkład nr.16 (bare ) VICHY 1. Liposyne 2. Płyn Micelarny 3. żel do mycia twarzy LRP 1. żel do mycia twarzy TOLERIANE 2.Płyn Micelarny AVENE płyn micelarny serum kojąco-nawilżające maseczka nawilżająca Z PIELEGNACJI BARDZO CHĘTNIE PRZYJMĘ MINIATURKI KERASTASE maska Age Recharge szampon Nutritive 2 szampon z cementem 2. serum na koncówki 3. odżywki, maski z cementem 4. stylizacja Nutri-sculpt BILBA szampon i odżywka vitaoil pianka do włosów MATRIX 1. Trix, BigTrix (Pianka superobjętość) 2. Amplify, Volumizing Hair Spray (Lakier zwiększający objętość pianki do włosów zwiększjące puszystość ujędranijące BALSAMY do ciała (tuba) PUDRY, dla bladolicych (b.jasne) BAZY NAPINJĄCE, podkłady, kremy, bazy lift. maseczki oczyszczjące, zwęzające pory lub lift. GUERLAIN - L`INSTANT, Champs Elyssess LANCOME - O Oui! ARMANI - MANIA CHANEL - CHANCE edp DIOR - J'adore L`Absolu DOLCE&GABANA - The One miniaturki perfum róznych torebki: brązowa, czerwona, czarna, biała szlafrok satynowy rozm,XS-S Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2009-05-08 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
pukam choć wątpie - z moimnowym watkiem po lempicka
---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- no mam nutriv oraz 2 miniaturki perfum w watku
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za 1. DIOR cienie "5" nr. 640 użyte kilka razy
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24085 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
witam, coś za . VICHY NEOVADIOL krem pod oczy użyty 3-4 razy (kartonik ) ?
pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
hej cos za lolitke
to moj watek kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post11811460 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() cos u mnie za amorka?
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=321883 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=321883[/quote] dziewczyny, nic nie znalazłam dla siebie ![]() chloe, masz tyyyyyle kosmetyków ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
niestety dokladnie tych kolorkow, ktorych pragniesz nie posiadam
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Znalazłam u Ciebie:
VICHY NEOVADIOL krem pod oczy użyty 3-4 razy (kartonik ) DAX COSMETIC nowa seria YOSKINE 40+ Serum Błyskawiczne Lifingujące30ml, użyte 2 razy( kartonik ) EUCERIN krem silnie nawilżający z mocznikiem50ml, uzyty 3-4 razy( kartonik ) czy za któreś z powyższych znajdziesz coś u mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=317918 ?
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
nic nie znalazłam
![]() Cytat:
![]() peeling cukrowy Oriflame, nówka nieużywana Anew Clinical, Trilaser Cellulite Corrector, Avon, 150 ml, folia 2 x potrójna próbka Hyaluron-Filler (na dzień, na noc, p/oczy, po 1,5 ml), Eucerin |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
ale, jeśli za komplet rzeczy które sobie wybrałaś otrzymam: VICHY NEOVADIOL krem pod oczy użyty 3-4 razy (kartonik ) a do tego jedną z ponizszych rzeczy (sama zdecyduj którą ![]() DAX COSMETIC nowa seria YOSKINE 40+ Serum Błyskawiczne Lifingujące30ml, użyte 2 razy( kartonik ) lub EUCERIN krem silnie nawilżający z mocznikiem50ml, uzyty 3-4 razy( kartonik ) to odwołam tamtą wymiankę, choć troszke mi głupio ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie odwołuj wymianki. Mnie samą drażni, jak ktoś się w ostatniej chwili rozmyśla a ja już się cieszyłam. Może być sam peeling, tylko napisz na ile go wyceniasz , bo ja nie orientuje się w cenach Oriflamei cos dobierzemy za niego ![]() Ach, i Novadiol to na razie zatrzymuje dla siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() A co do peelingu, trudno mi wycenić peeling, bo zwyczajnie nie pamiętam (wzięłam kilka hurtem), a z kosultantką się rozliczam niejako barterowo - taka specyfika układu ![]() A w takim razie czy za ten peeling i próbki (dołożyłm dziś jeszcze garść próbek, po Twoim pierwszym poście, więc może zajrzyj ![]() DAX COSMETIC nowa seria YOSKINE 40+ Serum Błyskawiczne Lifingujące30ml, użyte 2 razy( kartonik ) lub EUCERIN krem silnie nawilżający z mocznikiem50ml, uzyty 3-4 razy( kartonik) A może jeśli to mało to coś dobierzesz? Czekam na Twoją decyzję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...y-peeling.html Dax lift. koszt. 70zl a Eucerin coś ponad 50zł. Fajne masz mini Prodigy, ale to saszetkowe, tak? no ale i tak bym się na nie skusiła 2 x potrójna próbka Hyaluron-Filler (na dzień, na noc, p/oczy, po 1,5 ml), Eucerin co to znaczy potrójna? a z Neovadiol, jak byś chciała to mogę Ci zrobić próbkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() No to rzeczywiście trochę mało. Choć z drugiej strony ... to jest cenne, na czym komuś zależy ![]() ![]() Ale tak się miło składa, że bardziej mi zależy na Eucerinie niż Daxie (nawilżanie to u mnie priotytet, przymus nawet). Próbka potrójna to znaczy: krem na dzień, a noc i pod oczy. Próbki Prodigy saszetkowe.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
kosmita jakiś normalnie
|
serum HR do ust - tubeczka 3 ml, jest na liście próbek
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
OK
![]() ![]() tj. potrójna próbka Hyaluron-Filler (na dzień, na noc, p/oczy, po 1,5 ml), Eucerin - 1szt. podwójna próbka Prodigy Helena Rubistein: krem na dzień 2 ml i p/oczy 1 ml Lip Sculptor Helena Rubinstein, tubeczka 3 ml Woman Hugo Boss, 2 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
Vilandro droga, a obrabiaj, nie krępuj się ![]() Czyli ostatecznie ode mnie: - peeling cukrowy Oriflame nówka - potrójna próbka Hyaluron-Filler (na dzień, na noc, p/oczy, po 1,5 ml), Eucerin - 1szt. - podwójna próbka Prodigy Helena Rubistein: krem na dzień 2 ml i p/oczy 1 ml - Lip Sculptor Helena Rubinstein, tubeczka 3 ml - Woman Hugo Boss, 2 ml za Twój kremik: 1. EUCERIN krem silnie nawilżający z mocznikiem 50ml, uzyty 3-4 razy( kartonik ) jeśli tak zapraszam na PW.
Widzę że podajesz lolalizację warszawską, to jeśli chcesz wymianka bezpośrednia też wchodzi w rachubę w w środę i czwartek jestem dość dyspozycyjna. A jak nie, to jutro wysyłam kilka przesyłek to i Twoją dorzucę, ale dobrze byłoby wiedzieć dziś ![]() Ale to już do dogadania na PW. Czekam zatem i pozdrawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalazlam, jeszcze sprawdze zapach lempickiej, ale to chyba nie moje nuty..
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.