![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() ZAMKNIĘTY: Wymiana perfumowo kosmetycznaWĄTEK ZAMKNIĘTY! Zamykam wątek z uwagi na mój wyjazd. Wyjeżdżam 27 czerwca, wracam 17 lipca, wtedy może założę nowy wątek ![]() Proponuję: Perfumy: Wyższa półka:
Średnia półka:
Miniaturki perfum: Farouche EDT 2ml zestaw Lancome 4 z 5 miniatur (ma kilka lat, więc mógł nieco zwietrzeć, wszystkie próbki we własnych pudełeczkach)
Kosmetyki:
Próbki kosmetyków:
Chętnie przyjmę przede wszystkim: L'eau par Kenzo (najlepiej Indigo) Chloe by Chloe CK IN2U Ghost Deep Night i wszystkie inne perfumy, które mnie zainteresują! ![]() Poza perfumami szukam suchego olejku i innych kosmetyków z Nuxe, łatwo mnie także skusić jakimś smakowitym masłem albo musem do ciała ![]() Poszukuję flakoników po ogródkach Hermesa, szczególnie Nilowym ![]() Wymienione: zestaw Cacharel dla lalicja
Miss Dior Cherie, Dior EDP (50ml, pudełkiem) dla memento12 zestaw Haute Collection Paris-New York dla Marei
Love in Paris EDP 5ml, Nina EDT 4ml Nina Ricci dla Madzikon85 paleta do makijażu Helena Rubenstein (5 cieni do powiek: oliwkowy, beżowy, kremowy, jasnoróżowy, jasny, chłodny fiolet; dwa róże do policzków: brzoskwiniowy i chłodny, troszkę ciemniejszy róż; 3 błyszczyki do ust: koralowy, czerwony i bordowy; pędzelek do różu, pędzelek do błyszczyków, pałeczka do cieni; duże lusterko) dla morelle nawilżający krem do twarzy usuwający niedoskonałości Garnier Czysta Skóra A 30ml, Fraicheur vegetale de... verveine, Yves Rocher EDC (100 ze 125ml) dla aaaania1989 One Summer, Calvin Klein EDT (90 ze 100ml, z pudełkiem), Paris Nights, Celine Dion EDT (30ml, z pudełkiem), Jamajka 2, Puma, EDT (30ml, z pudełkiem) dla rypka85 Light Blue, Dolce&Gabbana EDT tester 65/100ml (z wymiany z Memento12), podkład Floslek próbka dla Marei Burberry Brit EDT 30ml (spadający pierścień wokół atomizera, będzie ciężko) dla Szarada Cat Deluxe, Naomi Campbell EDT 15/30ml z pudełkiem (ale trochę wymiętolonym ![]() Pur Desir de Lavande, Yves Rocher EDT (ok. 50 z 60ml) dla Figarro Nuxe, micelarna woda do demakijażu z 3 różami, 28/30ml, buteleczka (KWC), Premier Jour EDP 4ml, L'air du Temps EDT, 2mlMiracle EDP 5ml dla protka Black XS, Paco Rabanne EDT 15/30ml (będzie ciężko) dla kisssek Pink Sugar, Aquolina EDT 10ml (odlewka w atomku) dla meshha Chance Eau Fraiche, Chanel EDT 14ml (odlewka w atomku) dla Gosia197 Eternity Moment, Calvin Klein 13/15ml dla justyne3ka Edytowane przez just green Czas edycji: 2009-06-26 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kosmetyki i perfumy Dior, Cacharel, Lancome, CK, Puma
czy za któryś zestaw miniatur chciałabyś 30ml burberry brita?
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
coś za Jamajka 2, Puma, EDT (30ml, z pudełkiem) ?
![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- o zauważyłam, że tylko zapachy cię interesują, no nic, trudno. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ktora wersja One Summer (z ktorego roku) masz na wymiane? Moze znajdziesz u mnie cos ewentualnie za niego badz Miss Dior?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Perfume Lover
|
cos u mnie za miniaturki poeme?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za Miss Dior Cherie i Miracle?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za:
paleta do makijażu Helena Rubenstein -powiedz cos o niej ![]() Poeme EDP4ml Tresor EDP 7,5ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
konkretniej za któryś z zestawików zestaw Cacharel
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
![]()
Pewnie że bym chciała!
![]() ![]() ![]() beyza: bardzo chętnie dałabym ci te dwie miniaturki za 25/30ml Chloe by Karl Lagerfeld EDT, ale nie wiem czy zechcesz ![]() Basiek93: chętnie dam Ci Tresor EDP 7,5ml w zamian za odlewkę Chloe by Chloe. Pasuje? ![]() A co do palety to jeszcze dziś zamieszczę zdjęcie, lekko użyte są tylko cienie więc tylko o nich mogę ci coś powiedzieć. Są bardzo fajne, kolory wyglądają na skóre naturalnie, dobrze się rozprowadzają i utrzymują. Zaraz dam zdjęcia! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
zestaw Cacharel szczególnie noa i amor ![]() oddpisz u mnie pozdrawiam
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za
pianka do włosów Nivea Hair Care skręt fal i loków z formułą anti-frizz, siła utrwalenia 4/5, 150ml krem wygładzający do włosów L'Oreal Hot Liss, termoochrona, chroni przed ciepłem suszarki, prostownicy i lokówki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=328969 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
a co bys powiedziała na zestaw cacharel? bo z niny w zasadzie pasuje mi tylko "nina" a szkoda mi brać tylu, tylko po to ,żeby ładnie wyglądały...
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
przypominam się
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Niestety raczej nie
![]() - ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- a ile Ci zostało z Amor Amor Tentation? bo resztka brzmi niewesoło...;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
rozumiem że to"raczej nie" to do mnie tak?
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- 'raczej nie' było do dabhdGARGAMELOWAdhbnhaskj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pozdrawiam PS. nie jestem pewna czy nie powinnaś w poprzednim wątku napisać u góry że jest nieaktualny, bo Tulipanka przeniosła Ci go tu na targowisko, a chyba zgodnie z regulaminem możesz mieć tylko dwa wątki - jeden szukam a drugi wymienię ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za któreś z powyższych?
Miss Dior Cherie, Dior zestaw Cacharel
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Lady of Harley-Davidson
|
Noa EDT 7ml
Amor Amor EDT 5ml, atomizer Promesse EDT 5ml L'air du Temps EDT 2ml love in Paris EDP 5ml Nina EDT 4ml Premier Jour EDP 4ml Farouche EDT 2ml Noa (Cacharel) ED 7ml Tresor (Lancome) EDP 7,5ml Poeme (Lancome) 4ml Safari (Ralph Lauren) EDP 4ml Paloma Picasso (Paloma Picasso) EDT 5ml Miracle EDP 5ml
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Interesują mnie:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#28 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Czy znajdziesz coś u mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post11328896
za Pur Desir de Lavande, Yves Rocher EDT (ok. 50 z 60ml)?
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie miniaturki zapachów. Może znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.