![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Różności...szybko wymienię:)
cos u mnie za:
Żel wybielający stomatologiczny "Biała Perła" 65 g, nowy Smackers truskakowo-bananowy w sztyfcie, tylko testowany
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
coś u mnie za Białą Perłę?
EDIT: pisałyśmy do siebie w tym samym czasie. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
;]
ps: do pasty trzeba nakladek?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj!
Biorac pod uwage, ze to, co mi sie podoba, ma dosc znaczna wartosc, moge Ci zaoferowac odlewke perfum spoza watku (Lanvin Eclat d'Arpege), poza tym jutro jeszcze robie dokladke ![]() ^^Żel wybielający stomatologiczny "Biała Perła" 65 g, nowy ^^Odsypka - mieszanka pudrów do twarzy-brzoskwinka |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Podklad jest w trakcie negocjacji, dziewczyny sie na niego strasznie rzucaja... Az zaluje, ze wiecej nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
jest to, jasny cieply bez, jestem na 100%pewna orginalnosci bo ten pochodzi z Sephory i mam drugi taki sam z Tru.
jednak co do podkladu to raczej bylabym sklonna oddac go za inny, a reszte kosmetykow ktora Ci sie podobala moge pozegnac jak najbardziej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ale nie wiem co Ty byś u mnie chciała, bo błyszczyk jest już zajęty.
Mnie interesuje komplet J.Lopez.
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
jezeli nie widzisz nic u mnie, to moglabym tez zrezygnowac z meskich perfum na rzecz balsamu i zelu. natomiast jesli cos by Ci sie spodobalo jeszcze z tych rzeczy ktore teraz wymienie, to bardzo chcialabym tez te meskie perfumy. wiec moge zaproponowac:
rozne probki podkladow gornopolkowych, maseczke Dax Cosmetics z Glinka termalna, odzywki do paznokci Sally Hansen, Oliwki do paznokci i skorek Sali Hansen, odlewke perfum neonatura yr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
wisz co mam tylko ciemniejsze probki podkladow bo sama jestem praktycznie wciaz opalona, wiec moze zamiast podkladu dodam probke pielegnacji? np aptecznej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
nie, te oliwki sa takie poprostu nawizlajace jesli masz suche badz zadzierajace sie skorki przy paznokciach. mam pielegnacje apteczna miedzy innymi La Roche Posay, i moze wyszperam cos jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
jasne to rezerwuje do jutra. tylko czy ta wizaznka chce wziac od Ciebie dokladnie to co ja czy umbro by bylo wciaz wolne/lub j.lo wciaz wolna?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Taka wymianka nie byłaby dla mnie opłacalna.
Zestaw J.Lopez to w zasadzie takie miniaturki, które nie starczą na długo (nie jest to woda toaletowa), tylko na kilka w najlepszym wypadku kilkanaście razy. Nie wiem na ile go wyceniasz, ale zestaw z wodą i balsamem 75 ml jest na allegro za 120 zł - a wiadomo, że perfum a nie balsam jest tu najdroższy. Poza tym to jednak średnia półka, a nie tak jak Magnetism wysoka. Niektóre próbki (Hermes, Prada i inne niszowce) kupiłam na allegro za niemałe pieniążki 8-12 zł za jedną, a próbek powymieniałaś sporo... Proponuję więc inną zamianę: Escada - Magnetism ok. 5ml(połowę odpsikam innej chętnej wizażance) Frederic Malle - En Passant ok. 1.2ml (z kartonikiem) Alyssa Ashley - Musk ok. 1.9ml (z kartonikiem) Kenzo - Flower by Kenzo ok. 0.5ml Carolina Herrera - Chic ok. 1.2ml Celine Dion - Celine Pour Femme - dwa razy wypróbowana + dorzucam próbkę - niespodziankę gratis Escada to mocny, intensywny zapach, więc nie będziesz musiała się nim obficie zlewać, wystarczy 1-2 psiki. Rurka jest do samego dna, a więc nic się na pewno nie zmarnuje. Co Ty na taką zamianę?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, do jutra zarezerwuję.
Tylko daj mi proszę jutro znać, bo mam jeszcze jedną chętną na Magnetism, a najpóźniej w niedzielę chcę zamknąć wątek.
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
jednak zrezygnuję bo na rzeczy wybrane przez ciebie mam też inne chętne na których kosmetykach bardziej mi zależy
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Ok. Dziękuję za wiadomość.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.