![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Sephora Vanille Chocolat, Paris Hilton, La Roche Posay, Aquolina
Wymienione:
Paris Hilton, Paris Hilton EDP, 30 ml, ubytek około 12 ml - Szarada Paris Hilton, Heiress balsam do ciała,90 ml - zużycie ok. 10 % - Szarada Aquolina, balsam poziomkowy, 125 ml zużycie 5% - Szarada La Roche Posay, podkład Unifiance Correcteur De Teint nr 11, 30 ml ubytek połowa, kartonik - Marigold19 Sephora Vanille Chocolat - ubytek ok. 50 ml ze 100 - Marei Kate Moss Kate 100 ml , ubytek 50 ml - jednak zostaje ze mną Nivea Body - mleczko wygładzające 125 ml[B] - ddiana Vichy Skinset, zostało 10-20% z tubki 15 ml - ddiana Edytowane przez kasiaa91 Czas edycji: 2009-12-31 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Kate?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnei za :
Sephora, Vanille Chocolat na moje oko 50 ml ze 100 Maybelline Pure Mineral - podkład mineralny odcień 021 Nude - zostało ok. 40%
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Paris Hilton, Paris Hilton EDP, 30 ml, ubytek około 10 ml Fm Group, podróbka Gucci Rush II, 30 ml ubytek około 12 ml Próbki: Lacoste, Pour Femme YSL, Cinema EDT Benetton, Inferno Paradiso, 1 ml Paris Hilton, Heiress balsam do ciała,90 ml - zużycie ok. 10 % Aquolina, balsam poziomkowy, 125 ml zużycie 5% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Aquolina, balsam poziomkowy, 125 ml zużycie 5%
i kate moss - cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Paris Hilton EDP?
---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Dobrałabym ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Tumulte należy do słodkich zapachów. Świeżości to tam niezbyt wiele ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Może balsam poziomkowy Aquoliny? Ta moja Demeter ma ubytek jakieś 2 ml. Ja bym prosiła o wysyłke raczej po świętach, z tej prostej przyczyny, żem chora i raczej się z domu nie ruszę przed nimi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Demeter jest w oryginalnej flaszeczce:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Kasiu po zapoznaniu się bliżej z zapachem Sephory stwierdzam, że tak właściwie to nie jest to to, co muszę mieć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
dodałam opis a u ciebie w poście 7 pisałam już co mi się podoba
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Dokładka:
Elizabeth Arden, 5th Avenue, 30 ml (bez kilku psików - nawet nie widać), kartonik oraz róż Smashbox ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() ten perfumik ma 75 ml ![]() ![]() musialabym niuchnac Kate zeby powiedziec co mnie interesuje ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- niestety ![]() cienie sa fajneale nie moje kolorki ![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
a masz może poza wątkiem jakieś żele pod prysznic? Peelingi? Odżywki i maseczki do włosów bez silikonów?
![]() Najbardziej takie rzeczy mnie interesują, poza tym nie znalazłam nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi ale nic nie znalazłam za Annę Sui.Wesołych świąt.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
La Roche Posay, podkład Toleriane nr 13 beige sable, 30 ml ubytek 1/4
Maybelline Pure Mineral - podkład mineralny odcień 021 Nude - zostało ok. 40% Fm Group, podróbka Gucci Rush II, 30 ml ubytek około 12 ml Avon, mgiełka jeżynowo-waniliowa, zużycie 2/3 coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.