|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Ralph lauren lacoste tommy hilfiger gap atmosphere rozmiar 36-38!!
WITAM
![]() ![]() PO ZROBIENIU PRZEGLĄDU SZAFY ![]() ![]() 1.TOP FIRMY LACOSTE R.38 STAN BARDZO DOBRY 2.RÓŻOWA KOSZULA RALPH LAUREN R.38 3.NIEBIESKA W KRATKĘ KOSZULA FIRMY GAP R. 38 4. RÓŻOWA CZAPKA Z DASZKIEM RALPH LAURENtop 5.KOSZULKA TOMMY HILFIGER ROZMIAR S 6.NOWY ZIELONY TOP ATMOSPHERE R.38 7.SPODNICA LEVIS NOWA R.38 8.BLUZECZKA BETTY BOOP R.36 9.TOREBKA JANSPORT CZEKAM NA PROPOZYCJE WYMIANY ![]() W razie potrzeby chetnie odpowiem na wszelkie pytania lub wstawie dodatkowe zdjecia.. Jako nowa osoba na tym forum przesylke wysylam pierwsza. Moja wish lista: ubrania Victoria's Secret Pink bluza ROXY kosmetyki tzn podkład dobrej firmy Torby skórzane sukienki itp Edytowane przez kk123kasia Czas edycji: 2009-07-19 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ralph lauren lacoste tommy hilfiger gap atmosphere rozmiar 36-38!!
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1248018586 oddam za nią co bedziesz chciała
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- kurde a tej sztalugi nie chciałabys oddać za cos ![]() Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2009-07-21 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię RALPH LAUREN LACOSTE TOMMY HILFIGER GAP ATMOSPHERE ROZMIAR 36-38!!
Cytat:
---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
a mam podkład DIORSKIN 200 PURE LIGHT 1/3 z 20ml i TEINT DIORLIGHT 500 połowa z 30ml w sumie te dwa mam na zbyciu. Sprawdż sobie kolorki i napisz który by ci odpowiadał- chyba że oba....
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię RALPH LAUREN LACOSTE TOMMY HILFIGER GAP ATMOSPHERE ROZMIAR 36-38!!
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
wypatrzyłąs coś u mnie za torbę daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Sorki ze dopiero teraz odpisuje zatem:
Majka - myslałam ze chcesz jakies ciuszki, a takto podkład fajny tylko troche go malo;/ binolka - nie nic nie znalazlam niestety |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1250547901 moze teraz cos za nia znajdziesz miałam duuużzaa dokłądke ??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.