![]() |
#1 |
BAN stały
|
Torba Andi bag szara
Szara torba Andi, w idealnym stanie. Dostałam ją tydzień temu, ale jest dla mnie za duża (wyszłam z nią raz). U mnie na zdjęciach kolor troszkę przekłamany. W rzeczywistości jest identyczna jak na 3 fotce...no może ciut jaśniejsza.
wymiary: szerokość: 40 cm, wysokość: 34 cm, głębokość: 14 cm dł. rączek od 43 do 48 plus pasek od 111 do 121 Teraz co mnie interesuje: - inna torba, mniejsza w idealnym lub bdb stanie (kolor najchętniej czarny) - balerinki atmosphere w panterkę (najchętniej niebieskie) rozmiar 39, wkładka 25 cm - różne apaszki, chusty - jeansy proste nogawki 42 cm w pasie - kardigan na guziczki zielony, niebieski, granatowy, czarny,...(oprócz żółtego i czerwonego) rozmiar M i chyba to na tyle...czekam na propozycje ![]() i dziękuję za rozmiar xs i s ![]() Edytowane przez bejbi19 Czas edycji: 2009-08-19 o 22:47 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Torba Andi bag szara
mam poza wątkiem 2 pary dżinsów prostych, ciemnych, mogę Ci je oddać za tą torbę!!!!
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
mOZE COS U MNIE
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za nią? oddam duuuuużo
![]() mam trochę spodni w wątku
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
interesuje Cie tylko to co wymieniłaś w liście w pierwszym poście, tak?
No więc z tego mam pare apaszek, kardigan na pewno też się znajdzie i spodnie ale raczej rurki niż proste - czy rurki też wchodzą w grę? W wątku mam baleriny czarne i w zeberkę ale pewnie widziałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
znajdziesz cos u mnie?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za tę torbę ? : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do mnie moze cos znajdziesz
![]() poza watkiem mam torbe wielkosci a4 jasny pudrowy brdny róż ze złotymi elementami stylizowanymi na stare |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za nią
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
5 pasków mam w wątku, skoro nic nie wybrałaś to raczej nic poza nie znajdę ale chustek i apaszek mam sporo. Mam też nówki szare rurki z BSK jutro zmierzę ile mają w pasie i jak coś porobię zdjęcia bo niestety aparatu tymczasowo nie mam i muszę komórką a teraz światło jest żadne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
a więc tak: całkowita długość rurek jeansowych to ok. 100 cm, długość mierzona od kroku to 80 cm, obwód w pasie około 80 cm, biodra- około 96/98 cm
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
ajjj. w sumie chciałabym je zamienić na inne zimowe buciki : <
chyba, że masz jakieś na zbyciu ? : > ewentualnie mogłabym przemyśleć te kozaczki za Twoją torbę ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
oczywiscie, o ile do jutra nie wymienisz ;P
z watku mozesz tez cos dobrac jakby co, jestem w stanie dużo za nią oddać.
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
oddam wszystko
![]() ![]() Edytowane przez whoai Czas edycji: 2009-08-19 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
ok, to jutro pokaze Ci te spodnie. mam tez czarny kardigan z Zary, rozm. L, prawie nowy, ale to jeszcze przemyślimy jutro.
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
aaaaj.
jakby one byly czarne a nie fioletowe to bym sie odrazu zgodzila : < ale dziekuje za zdjecie ; * co do torby hmn.. a bylabys gotowa oddac ja za buty z atmo ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
mam jeszcze jedne pozawątkowe spodnie, które mają akurat 82 cm w pasie
![]() spodnie są z dodatkiem lycry więc się rozciągają- tamte również, chociaż mniej niż te. zrobiłam też fotkę tych ![]() jeśli się na nie zdecydujesz to oddam jeszcze sporo za torebkę ![]()
Edytowane przez madziol Czas edycji: 2009-08-19 o 23:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
kardiganu juz nie ma - jest zaznaczone ; )
a chuste mialam doslownie raz na sobie - mam nawet metki do niej. buty kupiłam w tamtym roku, jest to skorka ekologiczna - zapewne. używałam ich sporadycznie, gdyż mają za duży obcas : < no i wydałam więcej niż za Twoją torbę ; ) ( z tego co zdazylam sie zorientowac) ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- no cóż. nie mam nikogo w Londynie - a buciki są hitem : ) obcas ma 7cm prześpię się z tym i dam znać, ok ? : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
moze cos u mnie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.