|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Pielęgnacja
szary - oddane
% - pozostało 1.Nivea Visage Young - ok 70% + dorzucam Ziaja Tin Tin żel oczyszczający antybakteryjny - ok 30% (data ważności kończy się 11.2009) 2. Ziaja, Oliwka do masażu witaminowa - ok 40% + Hipp oliwka pielęgnacyjna gratis - ok 20% Wysłane do awunia 3. Ziaja, Sopot, Balsam brązujący relaksujący - ok 85% Wysłane do awunia 4. Nivea Baby, Żel do mycia ciała i włosów - ok 80% 5. Rossmann, Babydream, Krem nagietkowy z cynkiem - ok 70% 6. Floslek, Żel arnikowy na sińce, potłuczenia, obrzmienia - ok 50% Wysłane do awunia 7. Oceanic, AA Therapy, Balsam do ciała z mocznikiem i witaminą E - 40% 8. Ziaja Nuno, krem tonujący - ok 50% 9. Herbals himalaya, krem przeciw trądzikowi i wypryskom - ok 85% Wysłane do lilmary 10. Joanna, guma usztywniająca, megamoc - ok 95% 11. Vichy Normaderm, 15 próbek zakupione na allegro (możliwość wzięcia mniejszej ilości) 12. Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Noix de Coco EDT (Woda toaletowa o zapachu orzecha kokosowego) - Wysłane do lilmary W zamian za te rzeczy poszukuję: - Tusz do rzęs (w ciemnym kolorze) koniecznie hypoalergiczny - Physiogel, krem - lub cokolwiek hypoalregicznego (bez parafiny, gliceryny, olejku migdałowego) - ubrania, torebki i inne gadżety mile widziane ![]() - Avon Passion Dance ![]() - maść z wit A - w każdej ilości ![]() Nie będę wybredna, po prostu chcę zrobić miejsce w łazience i jak najszybciej 'oddać' kosmetyki w dobre ręce ![]()
Nawet jeśli wszystkich nas dotyka ból i żal, wierzę, że w końcu zaznamy szczęścia, gdyż skoro są kolce, muszą być i kwiaty... ![]() fiolka ![]() Edytowane przez zatruta fiolka Czas edycji: 2009-09-12 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pielęgnacja
Odpisałam u was dziewczyny
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a nie masz czegoś z mojej wish ;>?
jestem skłonna się wymienić ale musimy się dogadać, będę miała dostęp do neta dopiero w następny poniedziałek lub wtorek ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
a może dorzucę spray nabłyszczający z Avonu
![]() użyty tylko 2 razy ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
jestem przelotem
![]() jestem jak najbardziej zainteresowana mam nadzieje ze jak bede znow albo nawet dzis to dokładnie się dogadamy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hey
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
awunia
No tosuper ![]() ![]() natalii87 Żebym Cię dobrze zrozumiała, ja mam sobie jeszcze coś dobrać do tego portfelika czy Tobie mam do niego coś dołożyć ? ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
no to szkoda
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
niestety nie oddam zestawu avon za kosmetyki;( szkoda, że nie widzisz nic innego dla siebie;( pozdrawiam
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
podnoszę
![]()
![]() |
#14 |
BAN stały
|
witaj
![]() cos u mnie za: Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Noix de Coco EDT (Woda toaletowa o zapachu orzecha kokosowego) i ew. preparat himalaya? odpisz prosze u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
witaj
![]() a masz moze cos poza watkiem? np jakas duza nieuzywana kosmetyczke? lub cos innego? bo woda yves jestem na 100% zainteresowana (jaka pojemnosc? ![]() wiec prosze zarezerwuj ja dla mnie. natomiast torba byla dosc droga i chcialabym sobie cos dobrac gdyz w przeciwnym razie wymianka bedzie nieoplacalna dla mnie... Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez pearlania Czas edycji: 2009-09-07 o 21:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pojemność buteleczki wynosi 100ml, natomiast teraz tak na moje oko zostało 65ml kosmetyczkę posiadam, ale niestety używaną, ale podczas szukania znalazłam nowy krem do rąk (jeszcze nierozpakowany), tu masz do niego link http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15785 zainteresowana ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.