|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Ściany w domu i coś jeszcze;p
Włąśnie przenoszę się do nowego pokoju. Jestem na etapie ścian ;p Trzy z nich wraz z sufitem pomalowałam na kremowo, jedną na mocny pomarańczowy kolor. Jestem, można powiedzieć, ostrą laską, więc lubię mocne zdecydowane kolory i styl bycia. Stąd dwa moje pytania (będę wdzięczna jeżeli odpowiecie choć na jedno):
1. Co napisać na ścianie? (Chodzi mi o jedno słowo, coś w stylu dream, life, hip-hop) Będzie to napisane graffiti, więc i propozycja dodatkowego rysunku mile widziana 2. Jak urządzic pokój, by robił wrażenie? Chcę mieć pokój, który zrobi wrażenie. Macier jakieś propozycje na niesamowite meble, dodatki. Jeżeli ma to znacznie słucham rock'a i metalu, lucię kolory czarny, biały i szary, interesuję się modą, fotografią, rysowaniem, sportami ekstremalnymi. Niby wszystko przeciętnie, ale charakterek mam;p Bardzo proszę o odpowiedzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ściany w domu i coś jeszcze;p
Jak masz niepotrzebne płyty winylowe to powieś je na ścianie. U siebie w pokoju powiesiłam 4 płyty, każda odrobinę wyżej. A kupiłam na all za 2 zł sztukę, ktoś wyprzedawał używane. Dorzucam linki wygrzebane w sieci, zdj z pokoju nie mam na kompie, a nie chce mi się przeszukiwać tysiąca płyt
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=321026 tutaj także przykładowe zdj z winylami na samym końcu wątku są zdjęcia. Skoro interesujesz się fotografią to może drzewko na zdjęcia? Poza tym plakaty w antyramach, może masz uzdolnioną koleżankę, która namalowałaby Ci jakiś obraz? Jeśli nie to tryptyki bardzo ciekawie wyglądają. Ściana zdjęć...
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ściany w domu i coś jeszcze;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.