|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
EDM Olive Fair Intensiv w zamian za Vichy, Bourjois, Clarene, Loreal, Rimmel
Mam do zaoferowania;
- Vichy - Aera Teint Mat -nr 12 Tres Clair Opal - NIEAKTUALNE - SZMINKI tylko raz wypróbowane kolorystycznie Bourjois - Lovely Rouge nr 12 - Fuchsia adore, Bourjois - Lovely Rouge nr 11 - Rose love, Bourjois - Rouge a levres pour la vie -13 Cerise pour exquises Rimmel - Shine Temptation nr 043 Fantasize Bell - Glam&Sexy nr 44 - cień Bourjois - Pastel Lumiere nr 43 Prune Captivante - raz wypróbowany kolor - puder w pędzlu Bourjois - Libre comme L'AIR kolor Rose 61 Volatil - tylko wypróbowany kolor -krem Clarena - Glyco Fruit Cream - zużyte 2/3 - błyszczyk Essence Bohemia 03 My Way - z wymiany -eyeliner Ellis Faas - Eyeliner Black - nowy, raz sprawdzony kolor Edytowane przez kasiura Czas edycji: 2010-02-23 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: EDM Olive Fair Intensiv w zamian za Vichy, Bourjois, Clarene, Loreal, Rimmel
Podoba Ci się cokolwiek u mnie?
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: EDM Olive Fair Intensiv w zamian za Vichy, Bourjois, Clarene, Loreal, Rimmel
Interesuje mnie u Ciebie podkład Vichy, może coś znajdziesz u mnie, bardzo, bardzo mi zależy
![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Kseniu, niestety wczoraj podkład znalazł już inną właścicielkę
![]() Jakby jednak się coś zmieniło, dam znać Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
dodałam nowy eyeliner czarny marki Ellis Faas: polecam!!!
[eucerin][/eucerin] Edytowane przez kasiura Czas edycji: 2010-03-02 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.