![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Nature Millenaire YR tudzież...
.
NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE Aktualnie poszukuję oryginalnych: Yves Rocher Nature Millenaire oraz w dalszej kolejności Cacharel Noa Fleur w tej chwili szukam głównie Noa Fleur oraz mniejszych/większych odlewek: Molecule 01, Flowerbomb edt, OI wstrzymuję poszukiwania Nature Millenaire W zamian za powyższe oferuję następujące oryginalne perfumy (ubytek "na oko", ale będzie poparty zdjęciem): 1. Giorgio Armani Code edp [70/75 ml] - kartonik+folia - tylko na Nature M. 2. V&R Flowerbomb edp [26/30 ml] - kartonik+folia - tylko na Nature M. 3. Gucci I edp [28/30 ml] - brak kartonika i folii 4. Burberry London edp [28/30 ml] - kartonik 5. Cacharel Noa Perle - 50 ml edp NOWE - w kartoniku i folii 6. Cacharel Noa edt [18/30 ml] - kartonik+folia 7. YR Neonatura Souffle edp [40/50 ml] - kartonik <z wymiany z Hexxaną> 8. Biotherm pod oczy NOWY klik 15ml kod: XE203 (wyprod. w 2008) *** W grę wchodzi też wymiana: odlewka za odlewkę W Wawie i Poznaniu chętnie wymienię się osobiście Interesuje mnie wymiana sprawiedliwa co do wartości Wymiana na Noa Fleur (max. 50 ml) dotyczy pozycji 3-7 Zanim dojdzie do wymiany, robię fotki mojej flaszki/flaszek i tego samego wymagam od drugiej strony (nie wymieniam się w ciemno) Pozdrawiam ![]() .
Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2008-12-23 o 23:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nature Millenaire YR tudzież...
Witaj,
a na męska wersje Nature M. sie nie skusisz ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
hej,
co prawda szukam wersji dla kobiet, ale nie wykluczam zainteresowania wersją męską (jaką posiadasz poj. i co Cię u mnie interesuje?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Moge pokusic sie o przekazanie swoich odczuc w związku z używaniem męskiej wersji.
Udało mi sie zużyć ok 20 ml z 50. Korzenna to pierwsze co mi sie kojarzy , mało słodka taka korzenna , pierniczkowa wytrawność. I ciepło, to niezwykle ogrzewający zapach. Ponieważ mój Mąż odmówił z nim współpracy, własnie przez to korzenne bogactwo , ja przejęłam to pachnidło. A interesowałoby mnie Gucci - o ile to to "brązowe" ew . Noa kalsyk.
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2008-11-30 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli się zdecyduję na wymiankę, to nie widzę przeszkód, żeby go oddać w zamian za tego męskiego korzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
W takim razie, czekam i pozdrawiam.
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
jak wrócę do domku, to popatrzę czego mam mniejsze ilości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
dziś poczytam o korzeniu, bo wczoraj nie dałam rady
![]() z mniejszych poj. (koncówki) do wymiany miałabym armani acqua di gio, lancome miracle lub miniaturki hugo boss hugo woman, EL Pure White Linen, Givenchy Very Irresisitible (mało), próbki... z rzeczy w wątku w oko wpadla mi Lacoste femme, ale to byłby już kosmiczny zapas, więc w tym przypadku zależy w zamian za co miałabym się wymienić pozdrawiam Was obie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dzięki,
wiesz troche cięzko mi sie odnieśc do damskiej wersji, bo niewiele już ją pamietam.. ![]() W tej mojej jest na pewno mniej słodyczy, trwałość zadowalająca , nawet bardzo. Nie ma jakis takich typowo męskich , kolońskich lub ziołowych nut. jak dla mojego męża to ten zapach był za słodki, ja mam dużą tolerancje na słodkości , więc dla mnie nie. Poza tym NM męski uzywałam jeszcze Gucci PH i L'instant Guerlain męskiego - niewiele więc moge o takich zapachach mówić.
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem zdecydowana na YR, jeśli Ty nadal także na Gucia, to lepimy wymianke ![]() Poniżej wklejam fotkę flaszki (nie mam kartonika), poj. jak na zdj. (pionowe kreski na atomizerze to złudzenie optyczne) Jeśli mogłabym prosić o fotkę YR... (w wątku lub na maila) zapraszam na pw ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Fotka - no problem, ale na maila, juz sie tyle razy napróbowałam tutaj wkleić, ze nie mam siły.
Może jeszcze raz spróbuję ale na wszelki wypadek poproszę twój mail na PW ![]()
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2008-12-02 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, moje zdjecie zniknęlo
![]() Spróbuje jeszcze raz a jak znowu cos to tez zaraz na maila.
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2008-12-02 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Uff, jest .
Mektarynko jak dla mnie Gucci w porządku, jak najbardziej. Jeśli i Tobie pasuje NM to czekam na PW z adresem do wymianki.
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Może cos u mnie za 50 Noa(o ile to ta klasyczna)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Ciebie bardzo podoba mi się Code, ale masz znaznaczone , że wymienisz tylko na Nature Millenaire, a ja niestety dużego flakonu nie posiadam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
mam ok. 28/30ml noa klasycznej edt link oraz nową 50ml noa perle edp link
Cytat:
HC lub w dalszej kolejności Lou Lou, jednak czy HC to edt? i czy posiadasz kartoniki do obydwu? interesują mnie pewne informacje, które są na nich zawarte (chodzi o skład) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
To za tę klasyczną 28\30 ml chciałabyś moje Duende?
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-12-04 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
a w jakiej są pojemności?
nie szukam Duende ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Nie mam żadnych z Twojej listy.A na Duende nie skusisz się?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
![]()
Ja mam dwie miniaturki Nature millenaire jedna pełna 7,5 ml druga z malutkim ubytkiem czyli ok. 6,5 ml. Mogę oddać te dwie miniaturki za odlewkę Noa, jesteś zainteresowana? Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
nie znam zapachu, a ostatnio pozbywam się nawet tych, które jeszcze niedawno mi się podobały, więc... klops
![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fiolek aktualnie nie mam, powinnam mieć w przyszłym tyg. i wtedy byłaby wysyłka, chyba że zechciałabyś zamiast 3 ml w fiolce oryginalne próbki innych zapachów? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.