|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
ciuszki w różnych rozmiarach
NIEAKTUALNE
ZASADY: - przestrzegam regulaminu targowiska - paczki wysłyłam poleconym ekonomicznym lub paczką ekonomiczną - po otrzymaniu paczek przez obie strony wystawiam przekupkę - po całkowitym zakończeniu wymiany i wystawieniu przez obie strony przekupek, usuwam wymienione przedmioty z wątku - odpisuję każdemu w jego wątku - odpisuję zawsze (chociaż nie zawsze od razu), nie reaguję jedynie na tekst "coś u mnie" bez wskazania konkretnego przedmiotu SZUKAM: KOSMETYKI: w każdej ilości chętnie przygarnę żele pod prysznic i płyny do kąpieli oraz żele do golenia dla mężczyzn poza tym nie pogardzę rozcieńczalnikiem do lakieru do paznokci UBRANIA: jeśli chodzi o ubrania to nie mam sprecyzowanej listy, mój rozmiar, zarówno butów, jak i ubrań, to 36, więc przede wszystkim interesują mnie rzeczy w tym rozmiarze INNE: chętnie przygarnę również duże donice lub osłonki na doniczki jestem otwarta na propozycje, więc można śmiało proponować wymianę ![]() moje rzeczy do wymiany: 1. spódnica terranova, rozm. 34, stan bdb 2. biała spódniczka rozm. L, stan bdb 3. bluzka, rozm. 42, stan bdb 4. bluzeczka, rozm. xs, stan bdb 5. bluzka robiona ręcznie, rozm. xs/s, stan bdb 6. spódnica z bardzo grubego materiału, szyta na miarę, rozm. 34, stan db 7. bordowy golf, będzie dobry na osobę noszącą rozm. S, stan bdb 8. skarpetki z palcami, nowe bez metek 9. bordowe klapki, rozm. 36, stan dobry (ślady używania są widoczne w środku i na zewnątrz po wewnętrznej stronie) 10. czarny lakierkowy plecak, stan db (nie ma żadnych strasznych wad, jedynie zwykłe ślady użytkowania)
WYMIANA Edytowane przez basia.lex Czas edycji: 2009-10-10 o 15:06 Powód: aktualizacja |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ciuszki w różnych rozmiarach
1., 2. różowa bluza, rozm. 146/152, moim zdaniem pasuje na rozm. s, xs lub m, stan bdb
3. biała spódniczka, rozm. z metki 36, w rzeczywistości 34, stan bdb 4. seledynowy żakiet, rozm. z metki 36, w rzeczywistości 34, stan bdb 5. spódnica szyta na miarę rozm. 34, stan bdb 6. szerokie spodnie, rozm. 34, stan bdb 7. spodnie big star, rozm. xs, stan db (mają wymieniony jeden zamek i wystrzępione nogawki z tyłu) 8. spodnie orsay, rozm. z metki 32, moim zdaniem to 34, stan bdb 9. tunika/sukienka yessica, z delikatnego materiału, rozm. 36 (będzie dobra na S/M, raczej na wyższą osobę), stan bdb 10. koszulka hugo boss z panią, rozm. L, stan idealny
WYMIANA Edytowane przez basia.lex Czas edycji: 2009-08-13 o 17:50 |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
1. narzutka ręcznie robiona, rozm. s, stan bdb
2. sweter united colors of benetton, powinien być dobry na rozm. s/m, stan db 3. spódnica na gumce z podszewką, rozm. 152, stan bdb 4. eleganckie spodnie szyte na miarę, rozm. 34, stan bdb 5. spodnie DKNY, rozm. z metki 4, według mnie to 36, stan bdb 6. różowa spódniczka, rozm. 34, stan bdb 7. nowa spódnica z papierową metką CAREN PFLEGER, rozm. z metki: D 34, NL 34, GB 8, F 36, I 40, szer. w pasie ok. 36,5 cm, dł. ok. 65,5 cm 8. czarna tuba firmy morgan, pasuje ma rozm. S, stan bdb (w kilku miejscach ma minimalne zmechacenia) 9. czarna torebka z podszewką w środku i kieszonką zamykaną na zamek, w najszerszym miejscu ma ok. 31 cm, wys. ok. 16 cm, stan bdb (ma minimalne pęknięcia na samym dole, które nie rzucają się w odczy, widać tylko po dokładnym przyjrzeniu się) 10. żółta koszulka, rozm. z metki, to 146/152, ale będzie w sam raz na S, szer. ok. 38 cm, dł. mierzona po środku ok. 48 cm, stan bdb
WYMIANA Edytowane przez basia.lex Czas edycji: 2009-08-13 o 17:53 |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
1. trzy misie
2. pan mysz, pani mysz (ma uszkodzone zapinanie torebki), amorek (białe skrzydełka nie są już w 100% białe), wszystkie trzy maskotki mają papierowe metki 3. miś brązowy, miś biały, pani miś (ma na bluzeczce małą plamkę) 4. miś w futerku (ręce i nogi na "zawiasach"), zając piłkarz NIE MA, mysz 5. miś, reniferek, renifer 6. miś mikołaj, hipek, świnka 7. piesek (ma zmechaconą koszulkę, ale można ją zdjąć), pisklak, kaczuszka 8. kangurek, maskotka, piesek 9. białe dziewczęce polo, ma ładne detale - guziczki to kwiatuszki, obramowanie kołnierzyka i kieszonki jest falowane, rękawy bufki, na metce pisze, że to bluzka na 15 lat, wg mnie dobra na M i L, szer. na wys. pach ok. 47 cm, dł. ok 58 cm, stan bdb 10. granatowa koszulka, rozm. S, stan bdb (jedyny mankament, to to, że kołnierzyk nie jest idealnie biały)
WYMIANA Edytowane przez basia.lex Czas edycji: 2009-08-13 o 17:56 Powód: aktualizacja |
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
1. eleganckie spodnie, bez metki, powinny być dobre na rozm. 34, stan bdb
2. czarna spódnica z rozcięciami po bokach, rozm. 38, stan db 3. bluzeczka robiona ręcznie, powinna być dobra na rozm. 34, stan db 4., 5. spodenki, powinny być dobre na rozm. 34, stan db ("metka" z tyłu ma pęknięcie) 6. sweterek, powinien być dobry na rozm. 34, początkowo był golfem, po przerobieniu dekolt podszyty materiałem, stan bdb 7. spodenki orsay, długość 3/4, rozm. 34, stan bdb 8. czarna sukienka z rozcięciami po bokach, według mnie dobra na S, szer. na wys. pach ok. 37 cm, dł. mierzona po środku (bez ramiączek) 120 cm, stan bdb 9. biała letnia sukienka lub koszulka nocna - jak kto woli, szer. na wys. pach 50 cm, dł. mierzona po środku (bez ramiączek) 90 cm, stan bdb 10. dodatkowe zdjęcie spodenek opisanych w pkt 7
WYMIANA Edytowane przez basia.lex Czas edycji: 2009-08-12 o 21:09 |
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
1. koszulka next, rozm. 8, moim zdaniem to xs, koszulka jest krótka, stan bdb
2. koszula next, rozm. 36, powinna być również dobra na rozm. 34, stan bdb 3. koszula, rozm. 152, będzie dobra na rozm. 34, 36, stan bdb 4. czarne skórzane buty, rozm. 36 (na mnie są dobre jeśli chodzi o długość, ale zbyt szerokie), stan db/bdb (w środku są nieco zdeptane, na zewnątrz nie mają dużych śladów użytkowania, jedynie trochę z tyłu no i na obcasach) 5. koszulka przywieziona ze stanów, rozm. S, ale jest dosyć duża - szer. 45 cm, dł. 68 cm, nowa z metkami 6., 7. żakiet + spódniczka, rozm. 40, stan bdb (spódniczka miała małe zaszewki u góry na pasku po obu stronach, są zlikwidowane, ale został po nich ślad - nie rzuca się w oczy) 8. bluzeczka z wymiany, jednak na mnie jest zbyt duża, nie ma na niej rozmiaru, wg mnie będzie najlepsza na M, stan db (na kołnierzu ma zaciągnięcia, bardziej widoczne na tylnej części kołnierza) 9. nowy szary portfel 10. kosmetyczka z ives rocher (z lusterkiem w środku)
WYMIANA Edytowane przez basia.lex Czas edycji: 2009-09-20 o 12:53 Powód: aktualizacja |
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
1. kapcie, rozm. 36/37, ogólny stan bdb (mają tylko lekko zdrapane pazurki)
2. strój kąpielowy jednoczęściowy adidas, rozm. 34, stan bdb 3. zwiewna bluzka, rozm. chyba 40 (w razie potrzeby dokładnie wymierzę), stan bdb 4. cienki płaszczyk, powinien być dobry na rozm. 34 i 36, stan bdb 5. zwiewna bluzeczka, rozm. z metki 152, powinna być dobra na rozm. s i m, stan bdb 6. eleganckie brązowe spodnie szyte na miarę, rozm. 34, stan bdb 7. długa spódnica z rozciągliwego materiału, rozm. 34, stan bdb 8. koszulka, rozm. XL, nowa z metką 9. czarna koszulka z zamkiem, rozm. z metki UK 10, USA 6, według mnie w sam raz na rozmiar S, stan bdb 10. czarna koszulka z kotem, najlepiej będzie leżeć na XS, stan bdb (ale brakuje dwóch koralików - jednego w obroży, drugiego w oku)
WYMIANA Edytowane przez basia.lex Czas edycji: 2009-07-25 o 11:43 |
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
1., 2., 3. jasny trzyczęściowy elegancki kostium, rozm. 34, stan bdb
4., 5., 6. ciemny trzyczęściowy elegancki kostium, rozm. 34, stan bdb 7. wisiorki: serce, byk NIE MA, delfiny NIE MA 8. plastikowe klipsy serca NIE MA, branzoletka z muszelek 9. biała wiązana na plecach i na szyi bluzeczka, rozm. 10, stan bdb 10. sztruksowa mini, rozm. 36, stan bdb
WYMIANA Edytowane przez basia.lex Czas edycji: 2009-09-28 o 20:44 Powód: aktualizacja |
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
1. zaproszenia, 12 szt.
2. różowa spódniczka, rozm. 36, ale to raczej małe 36, jest wykonana z rozciągliwego materiału, stan bdb 3., 4. granatowa kurtka, rozm.: DAMEN 44/46, HERREN 52/54, stan bdb 5. włoskie karty telefoniczne 6 szt. - mają ok. 12 lat (zdjęcie z tyłu i z przodu) 6. spónica na gumce z cienkiego materiału, raczej na większy rozmiar, pas bez rozciągania: ok. 39 cm, długość: ok. 75 cm, stan bdb 7. mała czarna szyta na miarę, zapinana z tyłu na zamek, szer: pachy - ok. 44 cm, pas - ok. 38 cm, biodra - ok. 47 cm, długość mierzona po środku bez ramiączek - ok. 68 cm, stan bdb NIE MA 8. przejrzysta czarna koszulka nocna Evie z regulowanymi ramiączkami, rozm. 12, stan bdb
WYMIANA Edytowane przez basia.lex Czas edycji: 2009-10-07 o 07:55 Powód: aktualizacja |
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
1. biały żakiet, rozm. L, stan bdb
2., 3. ręcznie robiony czarny sweterek, szerokość na wysokości pach ok. 47 cm, długość ok. 59 cm, stan bdb (rozmiarowo jest dosyć uniwersalny, ja noszę s i nosiłam go jako narzutkę na bluzeczki, ale na większe rozmiary też będzie dobry) 4. granatowa nowa czapka 5. koszula next, biała w niebieskie prążki, rozm. 8/36, wg mnie dobra na S/M, szer. mierzona na wysokości pach, to ok. 50 cm, stan idealny 6. biała bluzka z żabotem i perełkami na żabocie i kołnierzu, rozm. z metki XL, według mnie dobra na S maksymalnie M, szer. mierzona na wys. pach to ok. 44 cm, nowa z papierową metką NIE MA 7. karteczki samoprzylepne - 2 szt.; karteczki samoprzylepne w okladce - 2 szt. - została 1 szt.; klej w sztyfcie (nowy) 22 g - 2 szt. 8. okulary - nowe 9. żakiet clock house, rozm. 12, stan bdb
WYMIANA Edytowane przez basia.lex Czas edycji: 2009-10-05 o 12:04 Powód: aktualizacja |
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
1. koronkowa koszulka, będzie dobra na rozm. S, stan db (koronka jest elastyczna i miejscami trochę wystają z niej gumki)
2. białe spodnie z rozciągliwego sztruksu, rozm. 10, stan bdb 3. czarna kurtka/żakiet, miała skracane rękawy, rozm. z metki E, F: 38; B, D: 36; I 42, według mnie dobra na rozm. 36/38, stan bdb (podwinięte rękawy, na zawinięciu - były w dwóch miejscach czymś podklejone i są w tych miejscach sztywne) 4. dziergany plażowy biustonosz ze złotą nitką, powinien być dobry na obwód pod biustem 70 i miseczkę A lub B, stan bdb 5., 6. jednoczęściowy usztywniany strój kąpielowy marki triumph, rozm. GB 12, F 40, EUR 38, stan najwyżej dobry (kwiatki na stroju straciły nieco pierwotny kolor, przy czym z przodu są bardziej wyblakłe niż z tyłu, po prawej stronie stroju, czyli na zdjęciu po lewej, przy szwie na górze, z boku, jest kilkumilimetrowa plamka, widać ją po dokładnym przyjrzeniu się) 7. biustonosz w kwiatuszki BHS, rozm. 34B/75B, stan bdb 8. czarny biustonosz marks & spencer, rozm. 36B, czyli 80B, stan bdb 9. sandałki, rozm. 37, nowe 10. chusty: granatowa, czarna
WYMIANA Edytowane przez basia.lex Czas edycji: 2009-08-16 o 17:20 Powód: aktualizacja |
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
cos za pasek i baialy biustonosz??
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
coś za kuferek? jakie ma wymiary?
|
|
#18 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
wymienie stsnik za stanik , pasek za pasek a za siateczke nie wiem :/ moze dla coci maskotki, ok??
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- to chcialabym te https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1243762077 i prosze o adres, pozdrawiam
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
witam niestety nic
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
bolerko i spódnicę chetnie wymieniłabym na biały żakiet i koszule Mango rozmiar S
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie wymiarki podam wieczorkiem, jak bede w domku
![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
spódnica next dł 57cm
szer w pasie 38cm bolerko next, rozmiar S dł 33cm szr 40 cm |
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
znajdziesz coś za kuferek i ozdoby do paznokci??
|
|
|
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie ; > ?
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie znalazłam
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
co powiesz na żółtą bluzeczkę plus samoopalacz za Twoją chińską bluzeczkę
????? |
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
rozmiar S
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.