|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Motorola V8, Ange ou Demon, Tumulte, Ferre Rose, Klein, Armani, Clarins, Gucci i inne
nieaktualne
Edytowane przez Szarada Czas edycji: 2009-12-20 o 14:43 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Motorola V8, Ange ou Demon, Tumulte, Ferre Rose, Klein, Armani, Clarins, Gucci
Może Miss Dior Cherie za Ange ou Demon?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Motorola V8, Ange ou Demon, Tumulte, Ferre Rose, Klein, Armani, Clarins, Gucci
Hej,moze Gres Grain de Folie 50ml bez 3 psikow (The Best KWC)za Ange ou Demon?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Ange ou Demon?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
witaj, cos u mnie za telefon Motorola V8 ?
co prawda nie mam perfum w watkach, ale moze cos innego wpadnie ci w oko?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
hej a może Signature v. beckham 30ml w kartoniku w zamian za max mare? (albo ange ou demon - mam też 15ml nową very irresistible..)
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
bardzo interesuje mnie telefonik lub Givenchy zapach.Zapraszam do obu wątków
|
|
|
|
|
#10 | |||
|
Zakorzenienie
|
To fajna propozycja, przemyślę do jutra, dobrze ? A nie chciałabyś za coś jeszcze dodatkowego ode mnie wymienić Contradiction?
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Niestety nic. Pozdrawiam! |
|||
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Onge ou Demon
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli masz ochotę na wiekszą wymianke, to ja chetnie wezmę jescze Emporio za Contradiction, dawno go nie używałam
pozdrawiam, M.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
- Comptoir Sud Pacifique Vanille Abricot, ok. 10/50 ml. - Comptoir Sud Pacifique Vanille Peach, ok. 25/50 ml. Mogę jeszcze zrobić odlewki 1 ml z moich zapachów lub poszukać czegoś poza wątkiem.
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
jestem zainteresowana Obsession Night EDP, ok. 30/100 ml.i/lub telefonem- znajdziesz coś u mnie? Odp. proszę u mnie
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
- Comptoir Sud Pacifique Vanille Abricot, ok. 10/50 ml.
- Comptoir Sud Pacifique Vanille Peach, ok. 25/50 ml. bardzo mnie interesuje, szczególnie to pierwsze napisz mi proszę, co mogłabym mieć dla Ciebie interesuje Cię balsam aquolina? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
nie znajdziesz nic za tumulte?
|
|
|
|
|
#17 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic Lalesiu. Innym razem
Pozdrawiam!Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Niestey nic ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Niestety nic Muciu. Pozdrawiam! |
||||
|
|
|
|
#18 |
|
BAN stały
|
- Telefon Motorola V8 MOTORAZR2. Za kilka dni przyjdzie mój nowy telefon, więc będę mogła się pozbyć tego
Telefon mam od dwóch lat, działa bezawaryjnie, aż gwarancja pewnie już przeminęła. Z wad - jest dość odrapany na wierzchu; z przycisków bocznych zeszło sreberko i przyciski są białe. Telefon był bardzo dobrze traktowany, niestety taka jego uroda z tym złażeniem emalii. Moje poprzednie telefony, zawsze wymieniane po dwóch latach, wyglądały jakby dopiero zeszły z taśmy produkcyjnej i działają do tej pory Zachowało się pudełko, a w środku: instrukcje, słuchawki (nieużywane), pokrowiec (nieużywany), kabel USB, ładowarka, płyta Motorola Phone Tools. Telefon był zakupiony w Erze i nie wiem, jak wygląda sprawa z simlockiem, bo sieci nie zmieniałam. Wymienię na jakieś perfumy.- Odżywka do włosów Henna Treatment Wax w wersji dla blondynek, 240 g., raz użyta - Oriflame, Natural Skincare, Soothing Eye Contour Gel (Łagodzący żel pod oczy) - nieużywany, kupiony w komplecie z miodkiem Ori - Tisane balsam do ust, nieotwierany cos u mnie? |
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj,
Nie szukasz odlewek (mam Code edp), zatem czego szukasz za powyższą odlewkę? pozdrawiam |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
"To w sumie bym była zainteresowana
"No to lecimy na PW?? pozdrawiam, M.) |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
cos za motorole ? mozna prosic o odp u mnie badz info o odpwoedzi
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
odpisałam u mnie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Armaniego?
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
- Envy Me 2 trochę mniej niż połowa z 50 ml. , korek nieco zarysowany - Tumulte Christian Lacroix EDP ok. 27 ml. z 50 - Ferre Rose Gianfranco Ferre ok. 20 ml. z 30 - Par Amour Tourjois ok. 20/50 ml. tester - Obsession Night EDP, ok. 30/100 ml. - Comptoir Sud Pacifique Vanille Abricot, ok. 10/50 ml. - Comptoir Sud Pacifique Vanille Peach, ok. 25/50 ml. - Escada Collection dekant, pojemność wyjściowa chyba 10 ml. - Amethyst Fatale 50 ml. - nieotwierane, zafoliowane. Doskonałe na prezent - Tisane balsam do ust, nieotwierany
|
|
#26 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Planowałam raczej dodać Escadę do jakiejś większej wymianyCześć dziewczyny, nie znalazłam nic dla siebie, a telefon już nieaktualny, Armani również. Pozdrawiam! Cytat:
Pozdrawiam
|
|||
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
hop! dokładka Tresor i Kenzo Flower
Edytowane przez Szarada Czas edycji: 2009-12-15 o 13:33 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.