![]() |
#1 |
BAN stały
|
Pięlęgnacja: cera trądzikowa, naczynkowa, perfumy + masa próbek!
ZAMKNIĘTE. ZAMKNIĘTE. ZAMKNIĘTE. ZAMKNIĘTE. ZAMKNIĘTE. ZAMKNIĘTE. ZAMKNIĘTE. ZAMKNIĘTE. ZAMKNIĘTE.
Zapraszam do nowego wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=394386 Legenda: Fioletowy- dokładka Czerwony- rezerwacja Szary- wymienione Na wymianę mam: 1. Wymienione Żel do mycia twarzy ze srebrem Acne Blocker firmy ATW użyty 3 razy, data ważności 10.11.2010 2. Antybakteryjny krem matujący "siarkowa Moc" firmy Barwa pozostało 50%, data ważności 07.2010 3. Krem nawilżający+lekki podkład "be beautiful" firmy Nivea Świeży nigdy nie otwierany w kartoniku, data ważności ? (nie znalazłam) zakupiony 3 tygodnie temu 4. Wymienione Płyn ściągający firmy Thalgo pozostało ok. 70%, data ważności ? kupiony 5 miesięcy temu. 5. Wymienione Peeling enzymatyczny do cery naczynkowej firmy Flos lek użyty 2 razy, w pudełeczku, data ważności 05.2010 6. Samoopalacz w sprayu "Golden Sun" firmy Flos lek (dobry dla jasnej cery) pozostało ok. 70%, data ważności 05.2010 7. Wymienione Brązujący balsam do ciała "Summer Glow" firmy Dove użyty 3 razy, data ważności ? (nie znalazłam) kupiony w lipcu 8. Wymienione Perfumy "Fruity Rhythm" Adidas firmy Coty 50 ml. Nigdy nieużywany w oryginalnym kartoniku 9. Wymienione Kojący krem pod oczy do skóry wrażliwej firmy AA Nowy nieużywany w kartoniku, data ważności 02.2011 10. Depilator Philips Satinelle HP2840/FL + oryginalny zasilacz i opakowanie 11. Krem nawilżający+lekki podkład "be beautiful" firmy Nivea Użyty 2 razy, data ważności ? (nie znalazłam) otwarty 2 miesiące temu 12. Wymienione Żel oczyszczający do skóry trądzikowej bez mydła "Cleanance" firmy Avene zostało około 60% z 200 ml. data ważności 07.2010 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html 13. Lawendowy zestaw lotion+żel do ciała+sól do kąpieli+myjka z Rossmana 14. Wymienione Żel Benzacne 10% Zostało ok. 40% data ważności 07.2009 15. Nieaktualne Żel ze świetlikiem i rumiankiem do powiek i pod oczy firmy Flos Lek Zostało ok. 40% data ważności 10.2010 16. Wymienione Natychmiastowa terapia: Włosy długie, skłonne do rozdwajania Gliss Kur firmy Schwarzkopf Nowa tubka 20 ml. Data ważności ?? Kupiona na początku roku 17. Maseczki oczyszczające Nivea Never Ever i rozgrzewająca z cynkiem Nowe saszetki po 6 ml. data ważności 10.2010 i 04.2011 18. Maseczka Glinka czerwona na naczynka ujędrniająca firmy Mincer Nowa saszetka 6 ml. Daty ważności nie znam. Kupiona ok. 6 miesięcy temu 19. 17 saszetki Normadermu (nowa formuła) firmy Vichy Saszetka po 1,5 ml. 20 Róż Bourjois pastel joues nr.15 Rose Eclat (chłodny, przybrudzony róż) Używany od czasu do czasu, więc pytać ![]() (Chętnie oddam za inny róż mineralny np EDM) 21. Wymienione 5 ml Oleju Tamanu z BU (dostałam 2 tygodnie temu) 22. Nieaktualne (data ważności) 100g lub więcej odlewki olejku kokosowego Ważny do 30.06.2009 23. Nieaktualne 15 ml odlewki olejku ze słodkich migdałów (zapach podobny do śliwkowego z Mazideł, ale subtelniejszy) ![]() 24. Wymienione Odsypka Dry-Flo z Mazideł (pojemność do ustalenia) 25. Zestaw próbek do kąpieli Avon Skin So Soft (zapakowany) - 2x7 ml Lotion do ciała - 2x7 ml krem do kąpieli - 1x5 ml olejek 26. Profesjonalny utleniacz w kremie do włosów 12% Subrina Pojemność 120 ml zostało jakieś 110, kupione ze 3 miesiące temu 27. Odżywka do rzęs i brwi z keratyną Pierre Rene Użyta parę razy, kupiona miesiąc temu 28. Nieaktualne Serum LEMON z BU wykonane 25.02 zostało jakieś 20 ml z 30 ml 29. Nieaktualne Krem z wit. C Radiance Energy Fluid Firmy Oriflame Zostało ok.20 ml z 75 ml, Data ważności 06.2010 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...a-emulsja.html 30. Mleczko ogórkowe Ziaja Zostało ok. 70% z 200 ml, data ważności 02.2010 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...emakijazu.html 31. Nieaktualne Nowa jedwabna odżywka do włosów CHI Farouk (z czerwoną zakrętką) 15 ml zalakowana buteleczka, data ważności brak, kupiona pod koniec poprzedniego roku https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-infusion.html 32. Odsypki: Ekstraktu z kasztanowca (2g), Ekstraktu z granatu (3g), Ekstraktu ze skrzypu polnego (3g.) Niacynamidu do uzgodnienia Odlewki: Telocapilu do uzgodnienia Wymienione Hydrolatu z Kocanki 100 ml. Wymienione Keratyny hydrolizowanej ok 10 g. 33. Puder perłowy z BU raz użyty zakupiony miesiąc temu 34. Lakier do paznokci firmy Mollon. Kolor bardzo jasny beż do frencha. Zostało 3/4 opakowania, data ważności 07.2010. 35. Trochę próbek: (chętnie dorzucę do wymiany dlatego pisać co byście chciały ![]() Clinique Clarifying lotion Krem wygładzający Oliwka Kolastyna- 5 sztuk Krem na naczynka Bio terapia Kolastyna- 2 sztuki Krem redukujący zmarszczki Kolastyna- 2 sztuki Żel oczyszczający Garnier czysta skóra- 1 sztuka Kremy brązujące SPF 15 Kolastyna- 3 sztuki Kremy przeciwzmarszczkowe Yves Rocher (3 rodzaje po 1 próbce) Podkłady Lirene City mat i Yves Rocher Luminelle (po 1 sztuce) Wymienione Próbka zapachu dla meżczyzn Evidence Yves Rocher Kremy Vichy-Thermal Fix mat (2 sztuki) - Thermal Fix UV (1 sztuka) - Thermal Fix 1 (1 sztuka) Kremowy mus nawilżający Lirene (2 tubki po 5ml) Krem normalizująco-antybakteryjny Kolastyna- 3 sztuki Krem nawilżający NutriDermist Garnier- 1 sztuka Kremy AA przeciwzmarszczkowe Dna regeneracja i Age corrector (po 1 sztuce) Interesują mnie: -Róż mineralny EDM lub podobny i inne minerały -Avon Krem laser na popękane naczynka na nogach ![]() -Cienie sypkie mineralne i zwykłe pigmenty -Balsamy, kremy, koncentraty na naczynka (np. Ava, Avon, apteczne, inne) -Kremy na rozstępy -Różnego rodzaju kosmetyki z biochemii ![]() -Rożnego rodzaju wody termalne i co mi tam wpadnie w oko ![]() Z ciuchów: - rurki w różnych kolorach rozmiar 34 - gorsety na 60-65D/59 cm talia - ciuchy/dodatki w stylu goth lolita - Buty rozmiar 35-36 Wezmę pod uwagę każdą propozycję ![]() Jeśli ktoś jest z Warszawy to chętnie zrobię dostawe do domu ![]() Edytowane przez Ghost19 Czas edycji: 2010-01-06 o 12:26 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pięlęgnacja: cera trądzikowa, naczynkowa, perfumy + masa próbek!
Niestety, nic dla siebie nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kici kici miau miau
|
posiadam dwie odzywki do paznokci- praktycznie cale
![]() mam ochote na plyn Thalgo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
cos u mnie??
TyGrYSeK ![]() Ciuszki: NOWY https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=14162483 Stary nieaktualny lecz niektóre rzeczy jeszcze są wiec pytać ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=10722448 Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285156 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie płyn Thalgo.Czy byłabys zainteresowana odlewką jedwabiu Biosilk Farouk ok 50 ml w buteleczce szklanej z apteki?
Do tego mogłabym oddać odżywkę do włosów Joanna Z apteczki babuni,z wyciągiem z rozmarynu,2 razy zaledwie użyta. Edit. Dodaję fotki kosmetyków. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-12-04 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
8. Perfumy "Fruity Rhythm" Adidas firmy Coty 50 ml. Nigdy nieużywany w oryginalnym kartoniku
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za 3. Krem nawilżający+lekki podkład "be beautiful" firmy Nivea ???
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() ![]() Płyn ściągający firmy Thalgo pozostało ok. 70%, Żel oczyszczający "Cleanance" firmy Avene zostało około 60% z 200 ml Żel do mycia twarzy ze srebrem Acne Blocker firmy ATW Swego czasu byłaś zainteresowana u mnie: Bibułki matujace Beauty Formulas 50szt bez 4 olejek Dr. Huschka 5/10 ml, szklana filoka AVENE Filtr mineralny ok 50/100ml Oliwka do ciała Dr. Pierre Ricaud ok 80 %z 125 ml Ale czy nadal ?? ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-02-02 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Żel Avene i Atw nadal mnie ciekawią, ale już nic z wątku nie wybrałam, bo sama rozumiesz,że nie ma co gromadzić zapasów ![]() Czy Thalgo na 1000% poleci ?? Baardzo mnie ineteresuje, mogłabym nie brać żelu Atw...chyba ,że masz coś równie ciekawego poza wątkiem lub cos z mojej listy(post 4)? Pozdrówka! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
1. Żel do mycia twarzy ze srebrem Acne Blocker firmy ATW
użyty 3 razy, data ważności 10.11.2010 7. Brązujący balsam do ciała "Summer Glow" firmy Dove https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ok, to dodatkowo zainteresowała mnie ta paletka 9 cieni, tylko jaka firma, data czy kod???
Troszkę jestem wrażliwcem i dość ważne dla mnie, by kosmetyk był w miarę swieży ![]() Jak możesz, to poproszę o fotkę ![]() Edit> A miałabys odrobinę na wypróbowanie: - Hydrolat aloesowy - Żel Hialuronowy 1% ?????? ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-02-03 o 11:07 Powód: uzupełnienie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, to jednak nie fatyguj się z fotką, bo te cienie mogą nie bardzo byc odpowiednie dla moich oczu
![]() ![]() Hm.. nie masz do czego zrobic próbeczki?? No to nic, trudno, nie muszą byc..po prostu tez mnie zainteresowału te produkty. Na czym najbadziej Ci zależy? Chciałabym , aby wymianka była mniej więcej równa; Bibułki matujace Beauty Formulas 50szt bez 4 olejek Dr. Huschka 5/10 ml, szklana filoka AVENE Filtr mineralny ok 50/100ml Oliwka do ciała Dr. Pierre Ricaud ok 80 %z 125 ml Mnie interesuje: Żel oczyszczający "Cleanance" firmy Avene zostało około 60% z 200 ml Żel do mycia twarzy ze srebrem Acne Blocker firmy ATW Ja z wielką chęcią oddam wszystko, ale troszkę za dużo z mojej strony, a na siłę nie chcę "dobierać", ok? ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-02-03 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Czyli dla Ciebie: Bibułki matujace Beauty Formulas 10szt. olejek Dr. Huschka 5/10 ml, szklana filoka Oliwka do ciała Dr. Pierre Ricaud ok 80 %z 125 ml + inne próbasy Dla mnie: Żel oczyszczający "Cleanance" firmy Avene zostało około 60% z 200 ml Żel do mycia twarzy ze srebrem Acne Blocker firmy ATW + 2 próbki (hydrolat i żel) ![]() Piszę PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
a znalazłabyś coś jeszcze dodatkowo za perfumy adidas ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551&page=20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
może coś u mnie za
17. Maseczki oczyszczające Nivea Never Ever i rozgrzewająca z cynkiem Nowe saszetki po 6 ml. data ważności 10.2010 i 04.2011 16. Natychmiastowa terapia: Włosy długie, skłonne do rozdwajania Gliss Kur firmy Schwarzkopf Nowa tubka 20 ml. Data ważności ?? Kupiona na początku roku 14. Żel Benzacne 10% Zostało ok. 40% data ważności 07.2009 5. Peeling enzymatyczny do cery naczynkowej firmy Flos lek użyty 2 razy, w pudełeczku, data ważności 05.2010 2. Antybakteryjny krem matujący "siarkowa Moc" firmy Barwa pozostało 50%, data ważności 07.2010 ? ![]() mam jeszcze szare rurki marks&spencer xs |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
2. Antybakteryjny krem matujący "siarkowa Moc" firmy Barwa
pozostało 50%, data ważności 07.2010 10. Depilator Philips Satinelle HP2840/FL + oryginalny zasilacz i opakowanie 14. Żel Benzacne 10% Zostało ok. 40% data ważności 07.2009 17. Maseczki oczyszczające Nivea Never Ever i rozgrzewająca z cynkiem Nowe saszetki po 6 ml. data ważności 10.2010 i 04.2011 19. 32 saszetki Normadermu (nowa formuła) firmy Vichy Saszetka po 1,5 ml. czyli razem 48 ml (za coś fajnego) Kremowy mus nawilżający Lirene (2 tubki po 5ml) cos u mniew? z poszukiwanych mam: avon sss balsam opzniajacy odrost włosków raz uzyty La Roche Posay, Anthelios AC SPF 30 (Fluid ochronny do skóry tłustej i trądzikowej) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...30-ppd-25.html mam gorset ale 75c czerwony
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Witam. Podoba mi się kilka rzeczy (m.in peeling enzymatyczny, olej kokosowy). W wątku mam trochę ciuchów gotyckich. Czy znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
po dokładnym przejrzeniu Twojego wątku interesowałyby mnie te pozycje:
2. Antybakteryjny krem matujący "siarkowa Moc" firmy Barwa pozostało 50%, data ważności 07.2010 17. Maseczki oczyszczające Nivea Never Ever i rozgrzewająca z cynkiem Nowe saszetki po 6 ml. data ważności 10.2010 i 04.2011 16. Natychmiastowa terapia: Włosy długie, skłonne do rozdwajania Gliss Kur firmy Schwarzkopf Nowa tubka 20 ml. Data ważności ?? Kupiona na początku roku 14. Żel Benzacne 10% Zostało ok. 40% data ważności 07.2009 3. Krem nawilżający+lekki podkład "be beautiful" firmy Nivea Świeży nigdy nie otwierany w kartoniku, data ważności ? (nie znalazłam) zakupiony 3 tygodnie temu z próbek: Krem normalizująco - antybakteryjny Kolastyna - 3 sztuki Clinique Clarifying lotion ![]() Edytowane przez Kissabble Czas edycji: 2009-03-09 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
7. Maseczki oczyszczające Nivea Never Ever i rozgrzewająca z cynkiem
Nowe saszetki po 6 ml. data ważności 10.2010 i 04.2011 18. Maseczka Glinka czerwona na naczynka ujędrniająca firmy Mincer Nowa saszetka 6 ml. Daty ważności nie znam. Kupiona ok. 6 miesięcy temu 19. 32 saszetki Normadermu (nowa formuła) firmy Vichy Saszetka po 1,5 ml. czyli razem 48 m (niekoniecznie wszystkie) i pare próbek z listy. Znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
9. Kojący krem pod oczy do skóry wrażliwej firmy AA 10. Depilator Philips Satinelle HP2840/FL + oryginalny zasilacz i opakowanie 22. 100g lub więcej odlewki olejku kokosowego Odpisz proszę w moim wątku ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=312814 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za :
21. 5 ml Oleju Tamanu z BU (dostałam 2 tygodnie temu) 22. 100g lub więcej odlewki olejku kokosowego Ważny do 30.06.2009 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.