![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
WIOSNA: Lancome, MAC, Dior, Inglot, Revlon, Deborah. ZAJRZYJ :)
NIEAKTUALNE, zapraszam do nowego wątku, link w podpisie
Witam Was bardzo serdecznie w kolejnym wątku ![]() Wszystko chętnie oddam jak najszybciej, ponieważ mi zalega i nie mam już miejsca w kosmetyczce ![]() DOKŁADKA WYMIENIONE NAJCHĘTNIEJ PRZYGARNĘ: *róże o delikatnych kolorach *błyszczyki i szminki *cienie Inglot i MAC *palety Sleeka *rozświetlacze *kosmetyki Revlon *CK Euphoria *bronzer *biała czekoladka Bourjois Ja odpisuję u Ciebie, Ty u mnie, PROSZĘ ![]() Wszystkie kosmetyki były przechowywane w ciemnym i chłodnym miejscu, każdy produkt jest zadbany. Zapraszam! WYMIENIĘ: - Błyszczyk Inglot Funny 25 (testowany 1 raz na dłoni) - Błyszczyk Deborah Wild Jungle 01 Leopard & Pearls (testowany 1 raz na dłoni) - Balsam The Body Shop Born Lippy Passionberry (użyty 4 razy) - wymienione - Balsam The Body Shop Born Lippy Pink Guava (użyty 3 razy)- wymienione - Cienie Inglot M3 (użyte 2 razy) - Pędzel Kabuki H&M (użyty 1 raz) - Błyszczyk Maybelline ColorSensational (testowany 1 raz na dłoni) - Błyszczyk Astor Liquid Care 104 (zużycie ok 1/4) - Błyszczyk Essence (zużycie ok 1/4) - Rimmel Stay Glossy (zużycie ok 1/5) - Perfumy Diddlina Eau de Toilette 50 ml - Perfumy The Devil Wears Perfume 100 ml prawdopodobnie jakaś podróbka (testowane 2 razy) - Błyszczyk Vipera Sweet&Wet (użyty parę razy) - Błyszczyk Manhattan Tasty Lips (testowany raz na dłoni) - Błyszczyk Miyo (użyty 2 razy) - Błyszczyk Bourjois Effet 3D Action Baume Hydration 8h nr 33 - Balsam do ust Prinzessin Lillifee (tylko maźnięty) - Perfumy Avon Ice Sheers Luscious (zużycie ok 10%) - Perfumy Yllozure (zużycie ok 15%) - Cienie Inglot (pierwszy z lewej od góry nie jest czarny, a ciemnobrązowy) nie ma 4 pierwszych od góry z lewej!!! - Błyszczyk Deborah Euphoric Shine z endorfinami szczęścia (zużycie ok 30%) - Błyszczyk Maybelline MNY (zużycie ok 1/3) - Błyszczyk L'Oreal Glam Shine Refexion (niewielkie zużycie) - Błyszczyk L'Oreal Glam Shine Crystal (zużycie ok 1/4) - Błyszczyk Hello Hitty H&M (maźnięty raz na dłoni) Lakiery: - Inglot (zużycie niewielkie) - Bell (zużycie niewielkie) - Golden Rose (zużycie ok 1/3) - Essence pękający (nowy) - Avon róż/rozświetlacz, starte napisy ![]() - Maybelline Pure Liquid Mineral nr 21 (zużycie ok 1/4) - Baza pod makijaż Inglot (zużycie niewielkie) - Essence Mosaic Powder, pięknie pachnie cynamonem, zdjęcie z neta (zużycie ok 10%) - Błyszczyk RevlonSuperlustrous Lilac Pastel, tylko za coś co naprawdę mi się spodoba ![]() - Paleta do makijażu oczu Essence You Rock + pędzelek z pacynką (zużycie bardzo niewielkie) - Róż Inglot (maźnięty 3 razy) - Cień Inglot Pearl 420 - Róż Pierre Rene Pink Fog (niestety odpadła pokrywka, zużycie 5%) - Podkład Rimmel Wake Me Up 100 Ivory (użyty 3 razy) - Clinique Superbalm: 07 Lilac (zużycie ok 25%), 03 Mango (zużycie ok 20%) - Sephora Lip Balm 01 truskawka(małe wgłębienie) UWAGA! Kosmetyki wymienione poniżej, są po terminie, jednak nic się z nimi nie dzieje, nie kwitną Były przechowywane w bardzo dobrych warunkach. Wymienię je ewentualnie na produkty o niższej wartości - Błyszczyk L'Oreal Glam Shine (zużycie niewielkie) - Błyszczyk Juice Tubes World Tour Rio Peach (zużycie ok 1/4)- wymienione - Błyszczyk Juice Tubes World Tour Apple (zużycie niewielkie) - Błyszczyk Juicy Tubes Cerise (zużycie ok 1/4) - wymienione - Błyszczyk DiorKiss Lemon Ice (zużycie ok 1/3) - Błyszczyk DiorKiss Spicy Guava (zużycie ok 1/4) - Błyszczyk MAC Lipglass Quen Bee (zużycie ok 1/4) - Błyszczyk Inglot Duo - Pomadki Nivea - Błyszczyk Bourjois Effet 3D (zużycie niewielkie) SERDECZNIE ZAPRASZAM !!! Edytowane przez xPoziomkax Czas edycji: 2012-04-26 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
:)
|
Dot.: WIOSNA: Lancome, MAC, Dior, Inglot, Revlon, Deborah. ZAJRZYJ :)
coś za pękacza essence i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1332061397
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cos za puder essence i pomadki nivea?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Coś u mnie za: - Błyszczyk RevlonSuperlustrous Lilac Pastel, tylko za coś co naprawdę mi się spodoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
:)
|
jednak się wstrzymam, pozdraweioam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej
znajdziesz coś u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=599809
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Błyszczyk Lancome jest droższy od Revlonu. Musiałabym coś jeszcze "dobrać" z Twojej listy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za inglot 420 cień, i żółty lakier ?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Czy odpowiada Ci taka wymianka:
-Ty mi dajesz błyszczyk Revlon, podkład Maybelline i róż Inglot, a ja Tobie błyszczyk Lancome? Jeśli tak, to odezwij się na priv i ustalimy dalsze szczegóły wymianki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Niestety ale nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
nic nie wyszukałam
![]() pozdrawiam ciepło ![]()
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej Poziomko ![]() zainteresowalo mnie to powyzej ![]() Pomysl.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
hej narazie nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Pewnie.
Odezwe sie jutro wieczorem, bo dzis juz wyjezdzam. Milego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się błyszczyki superbalm - mogłabym prosić o kody?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, w takim razie podziękuję, bo nie zużyję ich w miesiąc i u mnie by również trochę leżały
![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.